Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار فتاحیان رئیس شهرک دارویی برکت در آئین افتتاح طرح کلی شهرک صنعتی دارویی برکت و ٩ قلم داروی جدید اظهار کرد: در سایه جمهوری اسلامی امروز یکی پس از دیگری، حلقه‌های خودکفایی را به تدبیر خردمندانه رهبر عزیزمان حضرت آیت الله خامنه‌ای پشت سر می‌گذاریم و باید ایران را الگوی یک کشور پیشرفته اسلامی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: آشنایی من با آقای مخبر از زمان جنگ است، از آن زمان با همه وجود کاستی‌ها و نیاز‌ها را درک می‌کردیم و علی رغم اینکه جامعه پزشکی با تمام وجود پای کار بودند، اما نیاز‌های بسیاری به خارج کشور داشتیم.

برخی می‌گفتند دارو سودآور نیست

فتاحیان افزود:‌آقای دکتر مخبر مشکلات حوزه سلامت را می‌فهمیدند و به انتخاب مقام معظم رهبری ستاد فرماندهی اجرایی امام را به سمت اجتماعی شدن بردند، آن زمان که تصمیم گرفتند روی دارو سرمایه گذاری کنند، برخی می‌گفتند دارو سودآور نیست، اما ایشان در پاسخ می‌گفتند ما باید آماده شرایط تحریم باشیم.

رئیس شهرک صنعتی دارویی برکت اظهار کرد: سرمایه‌گذاری در بخش خصوصی ریسکی بالا دارد؛ به هر حال ما برای تامین نیاز مردم سرمایه‌گذاری بیش از ٢۴٠ میلیارد تومانی در سال ٩٠ و ٩١ انجام دادیم و به تولید انبوه در آنتی‌بیوتیک در اشل صنعتی رسیدیم و امروز نیز روزی بزرگ است و به حدی رسیده‌ایم که از ٣١ قلم ماده اولیه برای تولید پنی سیسلین جی، ٣٠ ماده اولیه در داخل کشور تولید می‌شود.

فتحیان اظهار کرد: صنعت داروسازی فرسوده است و بخش خصوصی نمی‌تواند سرمایه‌گذاری زیادی انجام دهد و به همین دلیل همه بزرگان دارویی را جمع کردیم و نیازسنجی صورت گرفت و همه به اجماع تاکید داشتند که راه اندازی شهرک دارویی برکت نیاز کشور است؛ هر چند که اینکار سودآور نیست و این شهرک دارویی با مساحت ٢٠٠ هکتار و با زمین حدود ۴٠٠ میلیارد تومان سرمایه گذاری شد و بنابر سند چشم انداز ١۴٠۴ در راستای توسعه دانس و صادرات این شهرک را ایجاد کردیم.

ظرفیت شهرک صنعتی دارویی برکت در فعالیت‌های دانش‌بنیان

وی افزود: همچنین ایجاد بیش از هفت هزار شغل برای متخصصان و اتصال زنجیره دانشگاه و صنعت و کاهش هزینه تمام شده دارو برای بیماران و تبدیل شدن شهرک صنعتی دارویی برکت به قطب دارویی منطقه از دیگر اهداف ایجاد شهرک صنعتی دارویی برکت است و باید بدانید که ما حتی زمین را به قیمت روز از مسکن و شهرسازی خریدیم.

وی با اشاره به ظرفیت شهرک صنعتی دارویی برکت برای فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان بیان کرد: در حوزه شرکت‌ها دانش بنیان پیش بینی کرده‌ایم که ١٠٠ شرکت دانش بنیان دارویی در این شهرک مستقر شوند و پردیس دانشکده داروسازی و دفاتر تجاری از دیگر بخش‌های شهرک دارویی برکت است و با احداث شبکه توزیع آب مورد نیاز شرکت‌ها را تامین کرده ایم.

فتحیان گفت: ۲ و نیم سال برای ساخت زمان و ١.۵ سال برای اخذ مجوز زمان صرف کردیم و ٣١ مجوز اخذ شده است و استقبال بخش خصوصی بسیار خوب بوده است و ٩٠ درصد شهرک صنعتی دارویی برکت در اختیار بخش خصوصی است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۲۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد ۱۸۲ قرارداد با سرمایه‌گذاران در شهرک‌های صنعتی فیروزآباد

سید مسعود عظیمی در بازدید شهرک‌ها و نواحی صنعتی فیروزآباد با بیان اینکه هم‌اکنون شهرک‌های صنعتی روزبدان و میمند فعال و آماده جذب سرمایه‌گذار است، گفت: فعال‌سازی ناحیه صنعتی جایدشت نیز در برنامه قرار خواهد گرفت.

او تصریح کرد: ۵۵ واحد تولیدی، صنعتی بهره‌بردار با اشتغال ۴۶۰ نفر نیز در شهرک‌های صنعتی فیروزآباد مشغول فعالیت هستند.

عظیمی با بیان اینکه شهرستان فیروزآباد به علت موقعیت جغرافیایی و قرارگیری در مسیر محور مواصلاتی استان با پارس جنوبی از ظرفیت‌های مناسبی برای سرمایه‌گذاری برخوردار است، افزود: توسعه اراضی شهرک‌های صنعتی این منطقه با هدف بسترسازی برای استقرار صنایع در برنامه قرار دارد.

او با اشاره به اینکه در راستای تکمیل زیرساخت‌ها، ۵ پروژه با اعتبار ۱۰ میلیارد تومان در یک سال گذشته در شهرک‌های صنعتی روزبدان و میمند انجام یا در حال انجام است، گفت: این طرح‌ها شامل تکمیل شبکه داخلی آب و فاضلاب و جدول‌گذاری و زیرسازی معابر در شهرک روزبدان و طرح‌های تکمیل زیرسازی و شبکه داخلی آب در شهرک صنعتی میمند است.

 مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در ادامه با بیان اینکه واحد‌های صنعتی بزرگی در شهرک صنعتی میمند در مرحله استقرار هستند و این شهرک صنعتی افق درخشانی برای توسعه و تبدیل شدن به‌عنوان یک قطب صنعتی دارد، افزود: از واحد‌های صنعتی مطرحی که هم‌اکنون مراحل پایانی ساخت‌وساز را طی می‌کند، دو واحد صنعتی تولید روغن پایه با سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیارد تومان و اشتغال ۶۰ نفر انجام است که نیمه نخست امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • انعقاد ۱۸۲ قرارداد با سرمایه‌گذاران در شهرک‌های صنعتی فیروزآباد
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • شهرک‌های صنعتی فیروزآباد روی ریل توسعه