Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@07:41:28 GMT

جمعیت جهان در ۲۰۵۰ به ۹.۷ میلیارد نفر می‌رسد

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۰۲۷۶۶

جمعیت جهان در ۲۰۵۰ به ۹.۷ میلیارد نفر می‌رسد

سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد: جمعیت جهان در سال ۲۰۵۰ میلادی به ۹.۷ میلیارد نفر افزایش پیدا می‌کند.

به گزارش ایسنا، در گزارش سازمان ملل آمده است: جمعیت جهان رو به پیری است و سرعت رشد آن روندی آهسته را طی خواهد کرد اما همچنان انتظار می رود جمعیت جهان از ۷.۷ میلیارد نفر در حال حاضر به ۹.۷ میلیارد نفر در سال ۲۰۵۰ میلادی افزایش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بررسی دپارتمان امور اقتصادی و جمعیتی سازمان ملل آمده است: جمعیت جهان در اواخر قرن جاری به حدود ۱۱ میلیارد نفر می‌رسد. همچنین ۹ کشور بیش از نیمی از رشد جمعیت پیش‌بینی شده بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۵۰ میلادی را شامل می‌شوند که این کشورها نیجریه، هند، پاکستان، کنگو، اتیوپی، تانزانیا، اندونزی، مصر و آمریکا هستند.

سازمان ملل در گزارش خود آورده‌ است: در منطقه آفریقای سیاه رشد جمعیت تا سال ۲۰۵۰ میلادی نزدیک به دو برابر افزایش پیدا می‌کند. سریع‌ترین رشد جمعیت در فقیرترین کشورها اتفاق خواهد افتاد که این افزایش جمعیت چالش‌های جدی را در روند مبارزه با فقر، ارتقای برابری جنسیتی و بهبود خدمات درمانی و آموزشی به همراه خواهد داشت.

در این گزارش تاکید شده است جمعیت جهان به سمت میانسالی پیش می‌رود که دلیل آن افزایش نرخ امید به زندگی و کاهش میزان باروری است. نرخ باروری در جهان از ۳.۲ تولد به ازای هر زن در سال ۱۹۹۰ به ۲.۵ مورد ‌تولد در سال ۲۰۱۹ کاهش پیدا کرده و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که این رقم تا سال ۲۰۵۰ به ۲.۲ مورد تولد می‌رسد.

به گزارش ژاپن تودی، همچنین مهاجرت نقش مهمی در رشد یا کاهش جمعیت در برخی از کشورها دارد. بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۰ میلادی ۱۴ کشور یا منطقه در جهان با جریان افزایشی بیش از یک میلیون مهاجر روبرو خواهند بود. در حالیکه ۱۰ کشور برتر جهان کاهش بیش از یک میلیون مهاجر را تجربه خواهند کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جمعیت جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۲۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویدادهای شدید آب و هوایی در ایران و جهان تکرار می‌شود

مقام مسئول سازمان هواشناسی گفت:‌ با توجه به افزایش غلظت گازهای گلخانه‌ای، باید منتظر تکرار رویدادهای شدید آب و هوایی در اکثر مناطق جهان و ایران بود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، احد وظیفه اظهار کرد: دگرگونی‌های بی‌سابقه در زمین در حال وقوع است. محتوای گرمای اقیانوس‌ها و سطح دریاها به بالاترین حد مشاهده شده رسیده و وسعت یخچال های قطب جنوب نیز به کمترین حد مشاهده شده تا کنون رسیده است.

نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور در تدوین گزارش اقلیمی سال 2023 قاره آسیا با بیان این‌که بحران آب و هوا بزرگ‌ترین چالش بشریت است، افزود: گرمای شدید، سیل، خشکسالی، آتش‌سوزی جنگل‌ها و طوفان‌های حاره‌ای، ویرانی‌های زیادی به بار آورده و سبب بروز خسارت‌های اقتصادی و اجتماعی هنگفتی شده است.

وی اضافه کرد: سازمان جهانی هواشناسی با هدف افزایش آگاهی‌بخشی آحاد جامعه نسبت به تغییرات در حال وقوع روی زمین، یک گزارش سالانه اقلیمی با مشارکت سازمان های هواشناسی سراسر جهان تهیه و تدوین می‌کند که بخشی از گزارش امسال با مشارکت سازمان هواشناسی ایران تدوین شده است. بخشی از این گزارش به تغییرات گسترده در پارامترهای اقلیمی ایران به ویژه در حوزه بارش و دما اشاره شده که پیامدهای زیادی داشته است.

رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی یادآور شد: با توجه به این‌که غلظت گازهای گلخانه‌ای همچنان در حال افزایش، باید منتظر تکرار رویدادهای شدید آب و هوایی در اکثر مناطق جهان و ایران بود. سازمان‌های هواشناسی و آب و هواشناسی کشورها برای مقابله با وسعت و بزرگی این چالش همکاری های خود با جامعه بین المللی را افزایش داده اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت طلا به ۲۳۱۷ دلار رسید
  • ۱۹  اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • بهبود شرایط جوانی جمعیت در کشور
  • بهبود شرایط جوانی جمعیت در کشور/ از رشد موالید تا چند فرزندی
  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد
  • آیفون تاشو و مک بوک جدید در راه بازار
  • رویدادهای شدید آب و هوایی در ایران و جهان تکرار می‌شود
  • خبر وحشتناک از وضع آب و هوایی زمین در سالی که گذشت
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد