Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@10:26:47 GMT

تابش: دشواری‌های پیش رو ماندنی نیست

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۰۲۹۸۸

تابش: دشواری‌های پیش رو ماندنی نیست

نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید به مردم تکیه کرد و در جهت تقویت و تحرک دولت و نهادهای قانونی از هیچ اقدامی فروگذاری نکرد، عنوان کرد: ایران امروز نیازمند تفاهم ملی، وحدت ملی و همبستگی ملی است.

به گزارش ایسنا، محمدرضا تابش نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس ابتدا خطاب به مردم حوزه انتخابیه خود گفت: اولاً وظیفه می‌دانم همواره متعهد به پیگیری خواسته‌ها و مطالبات شما شهروندان عزیز و زحمتکش، کم توقع، بردبار و متدین در استان یزد و شهرستان اردکان باشم و از خداوند بزرگ بخواهم که مرا از عهد خدمتگزاری صادقانه لحظه‌ای فرو نگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ثانیاً به حکم وظیفه نمایندگی مردم ضروری می دانم که مسائل و ضرورت‌های توسعه منطقه‌ای و ملی را در حوزه استان و شهرستان مدام پی بگیرم، از این رو کنترل مسأله کم آبی، رفع نابسامانی‌های متأثر از تحولات اجتماعی به ویژه مهاجرت و مهاجرین، به اتمام رساندن پروژه‌ها و طرح‌های اساسی منطقه‌ای در شرایط کنونی کشور، حمایت از نخبگان، اصناف و گروه‌های اجتماعی پیشران توسعه یعنی دانشگاهیان، معلمان، کارگران، دانشجویان، دانش‌آموزان، هنرمندان، ورزشکاران، زنان و جوانان و فعالان مدنی و سیاسی را بیش از پیش نه تنها برای توسعه منطقه‌ای بلکه برای توسعه ملی ضروری می‌دانم و بر پیشبرد آنها اصرار دارم.

تابش در ادامه با اشاره به مسائل  ملی اظهار کرد: در روزهای پایانی ماه خرداد بسر می‌بریم. خرداد خلاصه  تاریخ انقلاب ما و ماه حادثه‌هاست. باید تاریخ را بفهمیم و میراث تاریخی و ملی خود را پاس بداریم و روزآمد کنیم. نیمه خرداد نقطۀ عطف مبارزات ملی ماست، روزی که ملت در ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ در برابر استبداد و استعمار ایستاد و از آن پس اندیشه امام خمینی (ره) را در پیگیری آزادی، استقلال، حقوق اساسی و پیشرفت از موضع دین تا نیل به پیروزی انقلاب اسلامی سال ۵۷ دنبال کرد. شگفت آنکه امام در آستانه همین روز، ۱۴ خرداد ۶۸ با بزرگترین بدرقه ملت، سر بر آستان جان نهاد.

نماینده مردم اردکان در مجلس عنوان کرد: آغاز خرداد نیز دو سرفصل حیات و سرزندگی ملت ما را در بر دارد. سوم خرداد روزی که با آزادی خرمشهر در جنگ تحمیلی، رزمندگان ما اراده و قدرت نهفتۀ خویش را نشان دادند و دوم خرداد که ملت اراده و قدرت بی پایان خود را در پای صندوقهای رأی نمایان ساختند و اصلاحات را به عنوان لازمه تداوم انقلاب رقم زدند. پایان خرداد هم یادآور دو نام بزرگ و ماندگار در عالم اندیشه و تعهد و راهگشایی است. ۲۹ خرداد سالگرد رحلت معلم انقلاب، دکتر علی شریعتی که تفکر و التزام اجتماعی روشنفکرانه را به میان مردم برد و نه تنها در تراز ملی بلکه در تراز مبارزات فکری و اجتماعی در جهان اسلام سرمشقی نو آفرید و ۳۱ خرداد سالگرد شهادت دکتر مصطفی چمران که پلی شد میـان نبـوغ و علم با فداکاری و وارستگی.در این میان هر روز خرداد را می‌توان فصلی از تاریخ دانست و با خواندن توفیق‌ها و عدم توفیق‌های آنها درس‌هایی برای امروز گرفت. از تلاشهای بی شائبه جوانان در تأسیس جهادسازندگی تا برگزاری منظم انتخابات ریاست جمهوری و شوراها . مهم این است که از کنار همه این حوادث بدون اندیشیدن نگذریم ، دیروز را بشناسیم اما در امروز زندگی کنیم و به فکر فردا باشیم.

تابش گفت: اکنون بنا بر تعبیر درست مقام معظم رهبری باید در اندیشۀ برداشتن گام دوم انقلاب باشیم. شرط لازم برای این کار از یکسو شناختن فرصت‌ها و دور شدن از تهدیدهای مزمن و جدید است. باید به جد مسائل پیش رو را آسیب شناسی کنیم و در صدد رفع کاستی‌ها و کژی‌ها برآییم. مهمترین نیاز ما برای برداشتن گام‌های استوار و جدید بازسازی و تقویت سرمایه اجتماعی یعنی اعتماد، امید و همبستگی ملی است. آنچه بنیاد اعتماد و امید مردم را به باد می‌دهد گستردگی و عادی شدن فساد اقتصادی، اجتماعی و سیاسی است که هیچ نسبتی با آیین ما، انقلاب ما و فرهنگ اسلامی و ایرانی ما ندارد. دور شدن از اخلاق و مروت و انصاف و رواج دروغ و بهتان با اسلامی که پیامبرش برای تکمیل اخلاق، مبعوث شده تناسبی نداشته و ندارد. 

وی ادامه داد: تبعیض و پیدایش شکافهای طبقاتی در جامعه و بهره مندی اقلیتی از درآمدهای سرشار و گرفتار شدن اکثریتی در فقر و فرودستی که متأسفانه جلوه های خشن و دردآور آن را می‌توان در سراسر جامعه دید، چه نسبتی می‌تواند با جامعۀ عدالت محور امام علی (ع) و جامعه آرمانی و انقلابی ما داشته باشد؟ اعمال محدودیت های خودسرانه و سلیقه ای در مسیر حقوق شهروندان و آزادیهای مصرح قانونی و تنگ کردن فضای فعالیتهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و مدنی و وضع حبس‌ها و حصرهای سنگین و محروم کردن شخصیت‌ها و افراد مؤثر و مورد اعتماد جامعه از حقوق انسانی و قانونی خویش چه میزان با اخلاق محمدی، رفتار علوی یا حسینی جامعه انقلاب اسلامی سازگار است؟

تابش تاکید کرد: باید پیشبرد گام دوم انقلاب را جدی بگیریم و بر آن اساس به تأمل و بازاندیشی در اشتباهات، خطاها و کاستی ها و به کشف و خلق فرصت های جدید برسیم. در این میان مسئولیت ما که از ثمرات انقلاب بیشتر بهره‌مند بوده ایم و نعمت ایفای مسئولیت و خدمتگزاری نسبت به مردم را داریم، سنگین‌تر است. امروز باید هم به اعتبار نقش نهادی خود در مجلس که شأن و جایگاه مهم و راهبردی است و هم به اعتبار تجارب تلخ و شیرین خود به احیای سرمایه اجتماعی کشور به عنوان پشتوانه هرگونه اقدام عملی دستگاه های حاکمیتی و اجرایی مجدانه بکوشیم. وظیفه ما تنها فرافکنی و تنها انتقاد از دیگران و دادن رهنمودهای کلی نیست. بلکه همه ما باید در قبال رویکردها و عملکردهای خود پاسخگو و انتقاد پذیر باشیم و مجموعه تدابیر ما عملاً در پاسخگویی به مطالبات و خواست های مردم راهگشا باشد.

نماینده مردم اردکان در مجلس تصریح کرد: تحریمهای ظالمانه و اعمال محدودیت های بی سابقه دولت ترامپ و زورگویی‌های او در جهان مسئله بزرگ پیش روی کشور ماست. وظیفه ما در همه نهادها و ارکان نظام است که سایه این تهدیدها و تحریم‌ها را از کشور دور کنیم و امنیت روانی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی را در جامعه تأمین کنی و .شرایط اقتصادی و معیشتی مناسب‌تری برای مردم فراهم سازیم.

تابش گفت:همه ما باید در اندیشه ایران باشیم و هرگونه گزندی را چه سرزمینی، چه قومیتی، چه اقتصادی، چه اجتماعی، چه منطقه‌ای و چه جهانی با تدبیر از کشور دور کنیم. باید تفرقه و تشتت را در این شرایط کنار بگذاریم و به درک مشترک و اقدام مشترک بر دفع هرگونه شری نسبت به کشور و نظام برسیم.

وی در پایان اضافه کرد: ایران امروز نیازمند تفاهم ملی ، وحدت ملی و همبستگی ملی است. باید از همه ظرفیت های ملی بی دریغ استفاده کرد. باید به مردم تکیه کرد و در جهت تقویت و تحرک دولت و نهادهای قانونی از هیچ اقدامی فروگذاری نکرد. ایران در طول تاریخ نشان داده است که قدرت تاب آوری و عبور از سخت‌ترین بحران‌ها را دارد. چون ظرفیت‌های نهفته فراوان دارد. دشواری‌های پیش روی ما هم قطعاً ماندنی نیست، پس بهتر آنکه به قدرت مردم یعنی قدرت همبستگی و وحدت ملی بازگردیم و راه را برای حضور و مشارکت یکپارچه مردم و همه جریان‌های سیاسی وفادار انقلاب و نظام و ایران باز کنیم و در سایه وحدت و همدلی، دشمن را در اجرای نقشه‌های شوم خویش ناکام سازیم. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمدرضا تابش وحدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۲۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۷۰۰هزار کردستانی از خدمات وزارت کار

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد پیشکاری پیش از ظهر سه شنبه در مراسم روز جهانی کارگر اظهار کرد: جامعه شریف کارگران در همه عرصه‌های انقلاب حضوری تاثیرگذار داشتند و در عصر انقلاب در پیروزی انقلاب اسلامی سهیم بودند.

وی افزود: امروز اگر شاهد شکوفایی، توسعه در عرصه‌های گوناگون کشور هستیم مرهون زحمات کارگران است و رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند «کارگران ستون فعالیت‌های اقتصادی کشور هستند» و این جایگاه ارزشمند کارگران را می‌رساند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان اذعان کرد: با همراهی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در استان توانسته‌ایم که خدمتگزار کارگران استان باشیم.

وی با اشاره به وجود ۱۹ هزار و ۲۸۰ واحد تولیدی در استان اعلام کرد: ۱۹ هزار بازرسی در سال گذشته برای بهداشت، حفاظت کارگران و ایمنی انجام شد.

پیشکاری تصریح کرد: ۱۰ هزار پرونده در حوزه روابط کار، بیمه بیکاری پرونده‌ها بررسی شدند و ۷۰۰ هزار نفر از خدمات وزارت کار در کردستان بهره‌مند هستند.

وی اذعان کرد: ارتقای دانش، آگاهی، تحرکات جسمی، نشاط کارگری را در استان مدنظر قرار دادیم و در واحدهایی که ۵۰ تا ۵۰۰ نفر را بیمه کرده‌اند خانه بهداشت را راه‌اندازی کردیم.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی اضافه کرد: در حوزه اشتغال با راهبری و اندیشه مسوولان استان سال گذشته، جلسات کارگروه اشتغال استانی و شهرستانی را برگزار کردیم و رویدادهای مختلف اشتغال را برگزار کردیم و دانشجویان را با واحدهای تولیدی استان آشنا کردیم.

پیشکاری اذعان کرد: در راستای تفاهمنامه ای که با دانشگاهها و آموزش و پرورش منعقد شد زمینه آموزش چهره به چهره دانشجویان در زمینه رویدادهای اشتغال و فعالیت واحدهای تولیدی مهیا شد.

وی با بیان اینکه ۲۲۴ هزار نفر به صورت مستقیم بیمه خود را به سازمان تامین اجتماعی واریز می‌کنند، اضافه کرد: آموزش مهارت‌آموزی به عنوان بزرگترین سرمایه کشور در کردستان مورد توجه است.

کد خبر 6092958

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۷۰۰هزار کردستانی از خدمات وزارت کار
  • مسئولان در چینش داوران دقت کنند/ امیدوارم نفت در لیگ ماندنی شود
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ شاید سرمربی تیم ملی یکی از ۴ گزینه خارجی باشد
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست
  • خطیر در استقلال ماندنی شد
  • رسمی: خطیر در استقلال ماندنی شد
  • نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • اکبرپور در استقلال ملاثانی ماندنی شد