Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان چای کشور گفت: ۱۲ هزار تن چای خشک، امسال در ۱۶۰ کارخانه گیلان و مازندران تولید شد. ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۸ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

حبیب جهانساز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت با تأکید بر اینکه 90 درصد چای کشور در گیلان تولید می شود اظهار داشت: طبق آمارهای موجود امسال تاکنون معادل 12 هزار تن چای خشک در 160 کارخانه استان‌های گیلان و مازندران تولید و به بازارهای مصرف عرضه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان چای کشور در مورد آخرین روند پرداخت مطالبات چایکاران شمالی نیز عنوان کرد: در حال حاضر چیزی نزدیک به 110 میلیارد و 600 میلیون تومان معادل 70 درصد از بهای برگ سبز خریداری شده به حساب عابر بانک چایکاران دو استان شمالی کشور واریز شده است.

وی با بیان اینکه اخیراً نیز قسمتی دیگر از مطالبات چایکاران شمالی به حساب آنان واریز شده خاطرنشان کرد: 25 میلیارد تومان از بهای برگ سبز چای دیروز به چایکاران گیلان و مازندران پرداخت شد و مابقی مطالبات باقی‌مانده کشاورزان چایکار نیز متعاقباً پرداخت می‌شود.

گیلان| نرخ فعلی خرید تضمینی برگ سبز چای برای باغداران مقرون به‌صرفه نیسترئیس سازمان چای: توان رقابت چای داخلی با حذف ارز 4200 تومانی افزایش می‌یابد47 هزار تن برگ سبز چای از باغات گیلان و مازندران برداشت شد

رئیس سازمان چای کشور در مورد آخرین روند برداشت برگ سبز چای توسط چایکاران گیلانی و مازندرانی ابراز داشت: چایکاران شمال کشور تاکنون موفق شده‌اند معادل 51 هزار و 800 تن برگ سبز چای را از سطح باغاتدخود برداشت کرده و جهت فرآوری به کارخانجات تحویل دهند.

جهانساز مهم‌ترین دلایل افزایش برداشت برگ سبز چای از باغات شمال را مورد تأکید قرار داد و در تشریح آن عنوان کرد: بارش بسیار مطلوب نزولات جوی، مطلوب بودن شرایط جوی و انجام برنامه‌های بهزراعی باغات چای از جمله مواردی هستند که در افزایش تولید برگ سبز مؤثر هستند.

وی ارزش برگ سبزی که از تاریخ 9 اردیبهشت تا امروز برداشت شده است را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: ‌برگ سبزی که تاکنون توسط چایکاران گیلان و مازندران برداشت و به کارخانجات فرآوری و چایسازی تحویل داده شده است معادل 161 میلیارد و 900 میلیون تومان ارزش دارد.

رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه طبق برآوردهای انجام شده 90 درصد چای برداشت شده درجه یک بوده است اظهار داشت: امسال دولت حمایت‌های خوبی را از صنعت چای کشور به‌عمل آورده است و مطمئناً با اقداماتی نظیر حذف ارز یارانه‌ای برای واردات چای این صنعت رشد خواهد کرد.

انتهای پیام/ن

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۳۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب سد سفیدرود رها سازی شد


به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، استاندار گیلان روز یکشنبه با حضور در شهر رودبار از سد سفیدرود بازدید و بر چگونگی اجرایی شدن رهاسازی آب این سد همزمان با آغاز فصل زراعی نظارت و بر رعایت کامل تقویم زراعی‌ توسط شالیکاران و اجرای کامل مصوبات ستاد مدیریت آب تأکید کرد تا با وجود خشکسالی های مداوم سال زراعی خوبی را در استان پشت سر بگذاریم.

اسدالله عباسی در حاشیه رهاسازی آب سد سفیدرود گفت: در حال حاضر حجم ذخیره آب پشت سد حدود ۷۰۲ میلیون متر مکعب است که پارسال در همین مقطع زمانی حدود ۷۲۰ میلیون متر مکعب بوده است.
وی افزود : سال گذشته بارش های خوبی داشتیم و مردم همکاری کردند و مردم و مدیران در تعامل و هماهنگی با هم و عمل براساس تقویم زراعی، آب کشاورزی را مدیریت کردند.
استاندار گیلان خاطر نشان کرد: امسال نیز تمهیدات لازم را فراهم و اعلام کردیم سردهنه ها و، نهرها و چاهها را آماده کنند؛ ضمن اینکه انتطار است کشاورزان نیز همچون پارسال نوبت بندی آب را رعایت و به مسئولان اعتماد و با آنها همکاری کنند و بر اساس تقویم زراعی کشت و کار خود را پیش ببرند.
وی با بیان اینکه حدود ۱۷۲ هزار هکتار از اراضی شالیزاری استان به طور مستقیم از سد سفید رود مشروب می شود، اظهار کرد: امسال نیز اهتمام بر آن است همچون پارسال با همکاری کشاورزان از منابع آبی موجود در استان استفاده بهینه کرده و آنها را به زمین های کشاورزی برسانیم.
استاندار گیلان با قدردانی از زحمات کشاورزان و دست اندرکارانی که در عرصه تولید فعالیت می کنند، تصریح کرد: از کشاورزان حمایت می کنیم و بر همین اساس قیمت ها امسال خیلی بهتر از پارسال خواهد بود و مشکلاتی که در سال گذشته داشتند، برطرف شده است.
نماینده عالی دولت در گیلان خاطر نشان کرد: امسال با همدلی و همکاری برای تولید بیشتر محصول اهتمام داریم و امید است سال زراعی پر خیر و برکتی داشته باشیم.

  سد سفیدرود بزرگ‌ترین سد مخزنی گیلان است که آب مورد نیاز ۱۷۲ هزار هکتار از مجموع ۲۳۸ هزار هکتار شالیزارهای استان را تامین می‌کند.
این سد بر روی رودخانه سفیدرود و در پایین دست محل تلاقی ۲ رودخانه قزل اوزن و شاهرود در ۷۵ کیلومتری جنوب شهر رشت و در مجاورت شهر منجیل احداث شده است.
بر اساس آمارها؛ میزان آب مورد نیاز سالانه در استان بیش از سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون مترمکعب در بخش ها و مصارف مختلف است که معادل ۹۲ درصد آن در بخش کشاورزی استفاده می شود و بیشترین بخش آب‌بر کشاورزی استان شالیزارهاست.
گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار می‌آید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری رتبه اول کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده‌است.
ارقام هاشمی، علی کاظمی، صدری، حسنی و دیلمانی جزو رقم‌ های کیفی و ارقام گوهر و سپیدرود جزو رقم‌های پرمحصول است که در شالیزارهای گیلان کشت می‌شود، بیشترین رقم‌های کشت شده برنج در این استان، رقم‌های کیفی هاشمی و علی کاظمی است که افزون بر ۸۵ درصد محصول برنج گیلان را شامل می‌شود.

دیگر خبرها

  • کاهش ۵۰ هزار تومانی قیمت دام زنده سبک نسبت به سال گذشته
  • اعلام قیمت خرید تضمینی کلزا در گلستان
  • آغاز برداشت برگ‌های زمردین چای از باغ‌های گیلان و مازندران
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است
  • آب سد سفیدرود رها سازی شد
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور