Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نیرو از برگزاری جلسه کارگروه مشترک ایران و روسیه برای بررسی و حل مشکلات بانکی و نقل و انتقال پول تا یک ماه آینده خبر داد. ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۲ اقتصادی نفت و انرژی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، رضا اردکانیان وزیر نیرو در دیدار با وزبر انرژی روسیه با اشاره به برگزاری موفقیت آمیز دومین همایش همکاری‌های استانی جمهوری اسلامی ایران و قفقاز شمالی روسیه، گفت: کارگروه همکاری‌های استانی به نتایج خوبی رسیده است و دستاوردهای حاصل شده در کارگروه‌ها و کمیته‌های تخصصی این همایش در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی و تجاری ایران و روسیه مورد بررسی نهایی قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در طی این مدت مذاکرات بسیار خوبی در بخش‌های مختلف از جمله در زمینه برق‌سازی راه‌آهن گرمسار- اینچه برون و با توجه به پیشرفت‌های حاصل شده در مذاکرات انتظار می‌رود ظرف دو ماه آینده عملیات اجرایی این پروژه آغاز خواهد شد.

اردکانیان با اشاره به اینکه هفته گذشته لایحه الحاق ایران به اتحادیه اورسیا در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است، عنوان کرد: براساس قانون اساسی کشور ما، مصوبات مجلس می بایست به تایید شورای نگهبان قانون اساسی نیز برسد که این مهم در حال انجام است و پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان ماه جون میلادی به امر هم انجام خواهد شد.

وزیر نیرو تاکید کرد: مناسب است در مهلت دو ماهه‌ پیش‌رو جلسه‌ای را با حضور وزرای مسئول این اتحادیه اقتصادی برگزار کنیم تا موضوعات مشترک مورد بررسی قرار بگیرد و بخش‌های خصوصی کشورهای عضو در جریان فرایند این موافقتنامه قرار بگیرند.

وی تصریح کرد: در حوزه دارویی نیز توافق شده است تا برای در سال‌های 2019 تا 2021 برنامه عملیاتی برای همکاری‌های دارویی و بهداشتی داشته باشیم و پنج تا 10 قلم داروی بیماری‌های نادر نیز به ثبت برسد و در مقابل نیز ما برای حدود 60 قلم دارو درخواست ثبت داده‌ایم.

اردکانیان اضافه کرد: در زمینه مسائل مربوط به مشکلات بانکی نیز تا یک ماه آینده کارگروهی با حضور مسئولان دو طرف برگزار خواهد شد و امیدواریم مباحث و مشکلات موجود در این جلسه حل و فصل شود؛ چرا که مشکلات نقل و انتقال مانع از پیشروی هر چه مناسب‌تر فعالیت‌های دو طرف خواهد شد.

همچنین در این نشست الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه ایران را شریک مهم و دیرینه روسیه دانست و افزود: توسعه روابط بین دو کشور یکی از عوامل مهم تامین صلح و ثبات در خاورمیانه است و از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی با تاکید بر اینکه در پی تسهیل کریدور سبز گمرگی هستیم، ادامه داد: همزمان با برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و روسیه دومین همایش تجاری ایران و قفقاز شمالی و کارگروه همکاری‌های استانی دو طرف برگزار شده است که توسعه روابط این مناطق نقش مهمی در افزایش همکاری‌های بین دو کشور خواهد داشت.

انتهای پیام/

R32317/P/S7,77,79,80/CT11 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "روسیه"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار روسیه اخبار روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۳۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن

وزرای دفاع آلمان و فرانسه از همکاری مشترک برای تولید تانک های مجهز و مدرن برای آینده با توجه به جنگ روسیه علیه اوکراین خبر دادند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از ان تی وی آلمان، گفته می شود تانک جنگی که به طور مشترک توسط آلمان و فرانسه ساخته می‌شود کاملاً مجهز و قابل همکاری و مجهز به هوش مصنوعی است.

بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع فدرال آلمان در مصاحبه ای با روزنامه فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ گفت: ما به طور مشترک در حال توسعه سیستمی برای آینده هستیم که برای آنچه ما نیاز داریم - از هوش مصنوعی و جدیدترین فناوری حسگر گرفته تا امکان استفاده از این سیستم بدون سرنشین در شرایط خاص، طراحی شده است.

سباستین لکورنو، همتای فرانسوی وی افزود: ما فقط تانک آینده را توسعه نمی‌دهیم، بلکه آینده تانک را نیز توسعه می‌دهیم.

وی توضیح داد که نیاز به قابلیت همکاری - تعامل سیستم‌های مختلف - از طریق تجربه جنگ اوکراین آشکار شد.

این دو وزیر اروپایی می‌خواهند امروز جمعه در پاریس اعلامیه‌ای را امضا کنند که نشان دهنده آغاز فاز پروژه 1A است. انتظار می‌رود که توزیع وظایف بین شرکت‌های دفاعی درگیر با جزئیات بیشتری شرح داده شود.

پیستوریوس گفت، تجربه در توسعه سیستم نبرد هوایی FCAS به عنوان یک "طرح اولیه" عمل می‌کند. به گفته این مقام آلمانی قرارداد تفصیلی باید در ابتدای سال آینده تکمیل شود.

لکورنو هم افزود: "ما از نیازهای عملیاتی ارتش آلمان و ارتش فرانسه شروع کردیم، در حالی که پیشینیان ما گاهی اوقات نیازهای صنعت را بیشتر در نظر می‌گرفتند."

این پروژه به تعویق افتاد زیرا شرکت‌ها مسئولیت‌ها و حقوق مالکیت معنوی را در ارتباط با پیشرفت‌های فناوری مورد مناقشه قرار دادند. در میان مدت، این پروژه باید برای سایر کشورها مانند ایتالیا یا هلند نیز باز شود. این سیستم جدید در ابتدا قرار بود در سال 2035 آماده استفاده شود، اما اکنون صحبت از سال 2040 است.

ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو از توافق اصولی فرانسه و آلمان برای ساخت مشترک یک سیستم پیشرفته رزم زمینی تمجید کرد. استولتنبرگ گفت: این خبر خوبی است.

استولتنبرگ گفت: ما از همکاری متحدان ناتو برای ایجاد ظرفیت نظامی استقبال می‌کنیم زیرا این کار ما را قوی‌تر می‌کند. ما عموماً طرفدار همکاری متحدان هستیم. این به ما کمک می‌کند تا بر چندپارگی صنعت دفاعی خود غلبه کنیم."

هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتشتوافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حملات تروریستی نتیجه حمایت کشورهای غربی از گروه‌های تروریستی است
  • پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن
  • همکاری اقتصادی خراسان رضوی و هرات افغانستان
  • همکاری اقتصادی خراسان رضوی و ولایت هرات وارد مرحله جدید شد
  • تأکید ایران و پاکستان بر اهمیت همکاری در حوزه انرژی ازجمله خط لوله گازی آی‌پی
  • بیانیه مشترک ایران و پاکستان در پی سفر رئیسی به اسلام آباد
  • توافق برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی | مرز مشترک ۲ کشورباید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • مرز مشترک پاکستان و ایران باید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • بیانیه مشترک ایران و پاکستان پس از سفر رئیسی
  • هدفگذاری تهران_اسلام آباد برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری