Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-26@13:19:37 GMT

دیدگاه مردم کشور‌های دیگر درباره ایران

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۰۴۱۱۷

اگر دوست دارید نظر مردم سایر کشور‌ها را درباره ایران بدانید، این مطلب را بخوانید.


به گزارش شریان نیوز،ایران کشوری فوق العاده، با تاریخ و فرهنگ قوی و غذا‌های بسیار خوشمزه است که تاریخچه باستانی و قرن‌ها آداب و رسوم دارد. اما چه چیزی ایران را منحصر به فرد می‌کند؟ اگر دوست دارید نظر مردم سایر کشور‌ها را در این باره بدانید، این مطلب را بخوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غذا

هیچ چیز با غذای ایرانی قابل مقایسه نیست. غذای ایرانی ترکیبی از غذا‌های خاورمیانه‌ای، یونانی و هندی است. علاوه بر این ترکیب کاملی از همه چیز است و می‌توانید در یک وعده‌غذایی گوشت، برنج، حبوبات و سبزیجات را داشته باشید. ایرانی‌ها طرفدار گوشت هستند. اما از خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه هم لذت می‌برند؛ و معمولا بعد از غذا نوشیدنی مورد علاقه‌شان، یعنی چای سیاه می‌خورند.

همیشه جوان

ایران یکی از جوان‌ترین کشور‌های جهان است و ۷۰% از جمعیت ۸۰ میلیونی آن زیر ۳۰ سال هستن و جوانان ایرانی نسبت به سایر کشور‌های اسلامی از نظر سیاسی فعال ترند.

سرزمین آریایی‌ها

«ایران» به معنای «سرزمین آریایی‌ها» است. آریایی اصطلاحی است که توسط ایرانیان به عنوان یک برچسب قومی استفاده می‌شود. همچنین به عنوان یک مرجع زبانی، فرهنگی و مذهبی برای توصیف مردم ایران به کار می‌رود.

همچنین پایتخت ایران، تهران، به معنی «شیب گرم» است. در روز‌های گرم، دمای هوای آن به ۳۷ درجه سانتیگراد می‌رسد.

ستاره داوود اسرارآمیز

گوگل ارث رازی را فاش کرد که حتی ایرانیان از آن خبر نداشتند. ستاره داوود روی بام فرودگاه بین المللی تهران که هیچکس نمی‌داند چه کسی آن را ساخته است، اما احتمالا قبل از انقلاب اسلامی بوده است. این نماد بی سر و صدا و پنهان همانجا مانده بود تا اینکه گوگل ارث در سال ۲۰۰۱ تصویر آن را منتشر کرد. دولت ایران دستور تخریب این علامت صهیونیستی را داد.

فرش ایرانی

هرچند فرش ایرانی پرواز نمی‌کند، اما طراحی و دوام و ساخت آن واقعا سحرآمیز است. ایرانی‌ها بیش از ۲۵۰۰ سال است که قالی می‌بافند. قالی ایرانی دومین صادرات بزرگ ایران بعد از نفت است. هرچند فرش ایرانی کامل و بی‌عیب‌و‌نقص به نظر می‌رسد. اما ایرانی‌ها معتقدند که فقط خداوند کامل است، بنابراین همیشه در هر قالی یک اشتباه کوچک عمدی وجود دارد.

تعارف

تعارف یکی از رسوم ایرانی است که رفتار مودبانه با دیگران به حساب می‌آید و نشان می‌دهد که شما حریص نیستید. طبق این رسم، باید دوبار چیزی را که به شما تعارف می‌کنند رد کنید و اگر یک بار دیگر تعارف کردند بپذیرید. اگر برای وعده غذایی به خانه یک ایرانی دعوت شدند و به شما غذا تعارف کردند، دوبار آن را رد کنید، حتی اگر گرسنه بودید؛ و منتظر تعارف سوم بمانید. نگران نباشید، آن‌ها حتما این کار را می‌کنند و گرسنه نخواهید ماند.

گربه پرشین

حتما می‌دانید که گربه پرشین در اصل ایرانی است. اما آیا می‌دانستید که این گربه‌ها در کوه‌های ایران زندگی می‌کردند؟ به همین دلیل مو‌های بلند و پرپشت ابریشمی دارند. از مو‌های این نژاد قدیمی برای مقابله با سرما در کوه‌های مرزی ایران استفاده می‌شده است. تاجران ایتالیایی اولین گربه ایرانی را در قرن هفدهم آوردند. امروزه این گربه یکی از محبوب‌ترین نژاد‌های گربه در جهان است.

تعطیلات در ایران

هرجا که سرسبزی و چمن باشد، یک ایرانی را در حال تفریح می‌بینید. ایرانی‌ها تعطیلات زیادی دارند. در واقع ایران، کشوری با بیشترین تعطیلات رسمی در جهان است و تعطیلات غیررسمی زیادی هم دارد. با این حال، بیشتر تعطیلات ایران مناسبت مذهبی دارند. آن‌ها تولد یا شهادت امامان شیعه را تعطیل می‌کنند. اما محاسبه این تعطیلات است، چون ایران از سه سیستم تقویم رسمی (تقویم قمری، شمسی و میلادی) استفاده می‌کند و بیشتر تعطیلات بر اساس تقویم قمری هستند. این زندگی را کمی پیچیده می‌کند، چون تعطیلات با تقویم شمسی مطابقت ندارند.

ماست

در ایران ماست برای همه چیز استفاده می‌شود. به عنوان غذا، محصول آرایشی و حتی دارو. ایرانیان معتقدند که ماست عمر را طولانی می‌کند، باعث خواب آلودگی می‌شود و خواص جادویی دارد و برای درمان زخم و آفتاب سوختگی به کار رود. ماست در خانه هر ایرانی دیده می‌شود.

بزرگترین فرش جهان

بزرگترین فرش دستباف جهان به اندازه زمین فوتبال است و در سال ۲۰۰۷ توسط شرکت فرش ایران بافته شده است. این فرش برای مسجد ابوظبی در امارات متحده عربی بافته شد. برای بافت این فرش، مجبور شدند آن را از هفت بخش جداگانه ببافند و به هم وصل کنند. این کار داخل مسجد انجام شد. اندازه دقیق این فرش ۵۶۳۰ مترمربع است. این فرش در اصل بزرگتر بود، اما قسمتی از آن حذف شد تا کاملا اندازه مسجد شود.

از پرشیا تا ایران

ایران زمان زیادی با نام پرشیا شناخته می‌شد. اما در سال ۱۹۳۵ شاه ایران طی اعلامیه‌ای رسمی از کشور‌های خارجی خواست در مکاتبات رسمی خود از واژه‌های پرشیا، پرس و پرسه به جای واژه ایران استفاده نکنند. نام رسمی ایران بعد از انقلاب به انقلاب اسلامی ایران تبدیل شد.

اینترنت ایران

ایران از سال ۲۰۱۲ کنترل بسیار شدیدی روی اینترنت دارد. بسیاری از سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی فیلتر شدند. اما می‌توانید از فیلترشکن استفاده کنید. همچنین دولت اشاره می‌کند که اینترنت با سرعت و کیفیت بالا باهزینه کم در اختیار مردم خواهد گذاشت.

ستاره‌های فوتبال

فوتبال ورزش محبوب همه مردم ایران است و خیلی خوب فوتبال بازی می‌کنند. تیم ملی فوتبال ایران در پنج جام جهانی شرکت کرده و سه بار قهرمان آسیا شده است.

فرهنگ در همه جا

قرن‌ها فرهنگ ایرانی در همه جا دیده می‌شود. فرهنگ ایرانی حق زیادی به گردن دنیای شعر و هنر دارد. برخی از زیباترین اشعار تاریخ توسط شاعران پارسی مثل سعدی، حافظ و فردوسی خلق شده اند. شاعران مدرن بزرگی هم در ایران وجود دارند، به خصوص وقتی با موسیقی کلاسیک ایرانی اجرا می‌شوند.

میراث یونسکو

ایران ۲۳ سایت میراث جهانی یونسکو دارد. ایران یکی ازقدیمی‌ترین تمدن‌های جهان است؛ بنابراین جای تعجب نیست که مکان‌های تاریخی باشکوهی مثل تخت جمشید داشته باشد. جا‌هایی مثل بازار، سیستم آب انبار‌های قدیمی و کاخ‌ها جزء میراث یونسکو هستند.

شام خوردن

اگر شانس رفتن به یک خانه ایرانی سنتی را برای شام داشته باشید، از اینکه روی زمین بنشینید تعجب نکنید. شام خوردن روی زمین در ایران عادی است، به خصوص وقتی خانواده بزرگی باشید. ایرانی‌ها فقط با دست راست خود غذا می‌خورند. یادتان باش که باید صبر کنید تا به شما بگویند کجا بنشینید. همچنین باید سعی کنید از همه چیز امتحان کنید، پس با معده خالی بروید.

کراوات

ایرانیان کراوات را نماد تمدن غربی می‌دانند. این نگرش از زمان انقلاب ایران در سال ۱۹۷۹ به وجود آمذ. هیچکس با کراوات به مصاحبه کاری نمی‌رود. دولت معتقد است که پوشش اسلامی هیچ تمایز طبقاتی و قومی ندارد. زنان و دختران هم از ۹ سالگی باید حجاب را رعایت کنند و پوشش سر داشته باشند. گردشگران هم استثنا نیستند.

برچسب هاکراواتایران

منبع: شریان

کلیدواژه: کراوات ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۴۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی شنبه یا ۵شنبه، کشور را با خطر فضای دوقطبی جدید روبرو کرده

به گزارش خبرآنلاین دولت در لایحه خود که بر تعطیلی دو روز در هفته تاکید شده ، خواستار این شده است که دستش در انتخاب روزهای تعطیل باز باشد.

روزنامه خراسان نوشت:مروری بر سابقه مباحث مطرح شده در این باره نشان می دهد که از سال های گذشته در بین فعالان اقتصادی که با خارج از کشور مراودات کاری دارند، ضرورت سامان دهی تعطیلات و انطباق تعطیلات در ایران با سایر کشورها مطرح بوده است. چراکه در بسیاری از کشورهای جهان تعطیلات هفتگی دو روزه است و شامل روزهای شنبه و یک شنبه می شود. با توجه به تعطیلی جمعه و شرایط نیمه تعطیل پنج شنبه در صورت تعطیلی این روز در عمل ۴ روز از هفته امکان برخی پیگیری های اداری در ارتباط با خارج از کشور میسر نیست. همچنین افزایش بازدهی کاری در روزهای غیرتعطیل و کمک به گردشگری داخلی و رونق سفرهای کوتاه از دیگر دلایل مطرح شدن افزایش تعطیلات در کشور است.

در مجموع با توجه به لایحه دولت و موافقت مجلس با کلیات آن و نظر مثبت فعالان اقتصادی، به نظر می رسد درباره اصل دو روزه شدن تعطیلات در طول هفته تردیدی نیست اما بر سر تعطیلی پنج شنبه یا شنبه اختلاف نظر وجود دارد. موافقان پنج شنبه به شرایط تثبیت شده نیمه تعطیل پنج شنبه اشاره دارند و از این جهت تعطیلی پنج شنبه را شدنی تر می دانند اما از طرف دیگر موافقان تعطیلی شنبه معتقدند با تعطیلی شنبه و دایر بودن فعالیت ها در روز پنج شنبه، تعطیلات مشترک در ایران و بسیاری از کشورها به ۳ روز کاهش می یابد و به روان تر شدن ارتباطات کاری، تجاری و بانکی با خارج از کشور کمک می کند. به نظر می رسد راهکار حل مشکل در وهله نخست پرهیز از دوقطبی سازی و مواضع تند سیاسی بر سر موضوعی اجتماعی - اقتصادی مثل تعطیلی است. این مسئله یک منطق اقتصادی دارد که به روان شدن مراودات اقتصادی با کشورهای خارج برمی گردد. به ویژه در شرایطی که روزهای تعطیل در بسیاری از کشورها، حتی برخی کشورهای اسلامی نیز شبیه کشورهای غربی است. لذا تعطیلی شنبه با توجه به انطباق با تعطیلات سایر کشورها برای فعالان اقتصادی و سایر افرادی که به نحوی با حوزه های بین المللی مراودات کاری دارند، مفیدتر است. هرچند در نهایت باید در موضوعاتی که صبغه اجتماعی نیز دارد، برداشت عمومی و همراهی جامعه با آن نیز مدنظر قرار گیرد، لذا بهتر است فعلا بدون جبهه گیری قطعی درباره روز تعطیل اضافه بر جمعه، این موضوع از منظرهای مختلف بررسی شود. ۲۳۳۰۲ برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898899

دیگر خبرها

  • انتقاد تند اتاق اصناف به تعطیلی پنجشنبه‌ها؛ خودتحریمی بزرگ در کمین ایران
  • برای افزایش تعطیلات هفتگی کار کارشناسی نشده است
  • طب ایرانی می تواند زمینه توریسم درمانی به کشور باشد
  • تداوم فرهنگی ایران از دیدگاه اسلامی ندوشن
  • طب ایرانی زمینه ساز توریسم درمانی در کشور
  • طب ایرانی می تواند برای کشور ارزآوری داشته باشد
  • تعطیلی شنبه یا ۵ شنبه، کشور را با خطر فضای دوقطبی جدید روبرو کرده است
  • تعطیلی شنبه یا ۵شنبه، کشور را با خطر فضای دوقطبی جدید روبرو کرده
  • در هوای مهاجرت ۷۰ میلیون ایرانی!/کلاه‌ها را به احترام ایران از سر بردارید/خطر دوقطبی شدن در موضوع تعطیلات
  • سازمان بازرسی کل کشور به ماجرای «نوکیای ایرانی» ورود کند