Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: سردار "وحید مجید" پیش از ظهر امروز در نشست خبری در تشریح عملکرد پلیس فتا در سال ۹۸ اظهار کرد: یافته‌های پژوهش‌ها حاکی از آن است در سال ۲۰۱۸ در بیشتر ابعاد توسعه بوده است، در سال ۲۰۱۸، ۳۶۰ میلیون نفر برای نخستین بار آنلاین شدند.

رئیس پلیس فتا ادامه داد: از جمعیت کل دنیا، حدود چهار میلیارد و ۳۸۸ میلیون نفر کاربر اینترنت هستند، در کشور‌های توسعه‌یافته این ضریب ۸۰، در کشور‌های در حال توسعه ۴۵ و در کشور‌های کمتر توسعه‌یافته ۲۵ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بالغ بر پنج میلیارد نفر کاربر موبایل و بالغ بر سه میلیارد نفر کاربر شبکه‌های اجتماعی هستند و در کشور ایران کاربران اینترنت ۷۳ میلیون نفر اعلام شدند.

مجید افزود: باید نظارت‌های کلان فنی جدی درباره حریم خصوصی اعمال شود، پس از فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون امنیت فضای سایبر، طرح‌هایی برای مبارزه با سلاح و مروجان خشونت در فضای مجازی به استان‌های کشور ابلاغ شد.

رئیس پلیس فتا خاطرنشان کرد: در این رصد بالغ بر هزار و ۲۰۰ تارنما، سایت، شبکه اجتماعی داخلی و خارجی مورد رصد قرار گرفت، در این بررسی‌ها، حتی اگر یک نفر یک عکس با یک اسلحه بادی داشت، در رصد آورده و بالغ بر ۷۵۰ تارنما بررسی شد که مورد محتوای مجرمانه نداشت. حدود ۴۰۰ تارنما درحال بررسی بیشتر است، در این رابطه دستگیری، ۳۸ نفر از مورج‌دهندگان خشونت شناسایی شده و بازداشت شدند.

مجید با بیان اینکه ۲۸ جرایم سایبر کل کشور مربوط به تهران بزرگ است، گفت: تیم‌هایی در سطح تهران و استان‌ها مشخص شده به نحوی که اگر در حوزه عمومی اعلام شود، حوادث یا حمله سایبری رخ داده، تیم‌ها سریعاً با حضور در محل اقدامات لازم را انجام می‌دهند.

رئیس پلیس فتا با اشاره به سهمیه جذب ۲۰۰ نیروی متخصص در پلیس فتا، یادآور شد: از ابتدای سال جاری ۲۵ هزار وقوع جرم در فضای مجازی روی داد که ۱۵ هزار پرونده کشف شد، سه هزار و ۲۲۷ نفر متهم در این رابطه بازداشت شدند.

وی افزود: تهران، خراسان رضوی، فارس و خوزستان به ترتیب بیشترین فراوانی جرم و کیش، لرستان، زنجان، بوشهر و سیستان و بلوچستان کمترین فراوانی جرم را داشتند.

مجید با اشاره به رسیدگی پلیس فتا به ۱۹۱ پرونده در حوزه قمار، متذکر شد: ۲۶ باند درباره پرونده فیشینگ متلاشی، چهار باند در حوزه کپی‌کارت شناسایی و ده پرونده درباره خرید و فروش سوالات امتحانی در سال ۹۸ مورد رسیدگی قرار گرفت.

رئیس پلیس فتا، برداشت اینترنتی، کلاهبرداری اینترنتی، هتک حیثیت و سرقت داده از جرائم نخست کشور در حوزه فضای سایبر دانست.

هکر‌ها جذب پلیس فتا نمی‌شوند
رئیس پلیس فتا گفت: لفظ هک به معنای نفوذگر است، این افراد (هکرها) پس از شناسایی و بازداشت به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند، تخصص این افراد مورد استفاده ما نیست و اگر هم باشد از آن‌ها استفاده نمی‌کنیم.

به گزارش تسنیم، سردار وحید مجید پیش از ظهر امروز در نشست خبری اظهار کرد: رویکرد پلیس فتا بر حمایت از اپلیکیشن‌های داخلی است، باید این شبکه‌ها به عنوان دارایی سایبری کشور ثبت شود، به عنوان پلیس، اما توصیه‌ای مبنی بر انتخاب اپلیکیشن‌ها نداریم و این موضوع در اختیار افراد است.

رئیس پلیس فتا در پاسخ به سوالی مبنی بر برنامه بکارگیری هکر‌ها در پلیس فتا، متذکر شد: لفظ هک به معنای نفوذگر است، این افراد پس از شناسایی و بازداشت به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند، تخصص این افراد مورد استفاده ما نیست و اگر هم باشد از آن‌ها استفاده نمی‌کنیم.

به گفته وی، ۹۲ درصد از نیرو‌های پلیس فتا، مهندسان حوزه تخصصی هستند و در هیچ ماموریتی چنین تعریفی برای استفاده از آن‌ها نشده است.

مجید در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه پلیس فتا به موضوع کلیپ‌ها در مدارس ورود پیدا کرد، گفت: در مهاباد کلیپی منتشر شد که توسط پلیس فتا مورد رسیدگی قرار گرفت و نتیجه به وزارت آموزش و پرورش اعلام شد.

رئیس پلیس فتا درباره اجرای طرح رمز‌های دوم یک بار مصرف نیز گفت: از اول خرداد باید رمز‌های پویا جایگزین رمز‌های ایستا می‌شد، بانک‌ها همکاری بسیاری خوبی در این زمینه داشتند، اما اکنون موضوع اجبار این کار به دلایلی توسط بانک مرکزی اجرا نشد که پیگیری اجرای آن هستیم.

مجید، درباره تخلفات در سایت‌های دیوار و شیپور، گفت: اگر موضوعات قابل بررسی باشد، پیگیری و کنترل‌های لازم انجام می‌شود، طرح ایمن‌سازی در حوزه کسب و کار تهیه شده، بالغ بر سه ماه و ۱۲۰ جلسه تخصصی با کسب و کار‌ها صورت گرفته، اقدامات پلیس ادامه دارد.

وی متذکر شد: سیاست‌های پلیس به صورت کلی درباره شرکت‌های دانش‌بنیان، حمایتی است، اما آن دسته از این فعالیت‌ها که مربوط به مردم و مبادلات مالی می‌شود باید ریسک‌پذیری به حداقل برسد تا مردم دچار خسارت نشود.

رئیس پلیس فتا درباره برخورد با جرایم رایانه‌ای بین‌المللی سازمان‌دهی شده، تصریح کرد: در این رابطه نشست‌هایی در ایران برگزار شده و انتقال دانش صورت گرفته است.

مجید، درباره برخورد پلیس فتا با فروشندگان اقلام غیرمجاز فضای مجازی، تصریح کرد: برای امسال ۱۱ طرح کشوری و ۳۰ طرح استانی بر مبنای آلودگی‌های فضای مجازی داریم و طرح مقابله با دارو نیز طرحی بین‌المللی است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر پخش‌کنندگان کلیپ‌های دوربین‌مخفی در فضای مجازی و پیگیری و برخورد پلیس در این رابطه نیز گفت: اگر محتوای مجرمانه در این کلیپ‌ها صورت گیرد، برخورد خواهد شد.

سرهنگ مصطفی نوروزی؛ رئیس مرکز مبارزه با جرایم سازمان‌یافته پلیس فتا نیز در این رابطه گفت: صرف تهیه عکس جرم نیست، اما اگر دارای ترویج خشونت باشد، پیگیری صورت می‌گیرد، همچنین اگر مربوط به فضای خصوصی افراد باشد با شکایت شخص قابل پیگیری است. اخبار داغ ۱۰ گل فوق العاده هوشمندانه مسی فیلم: ۱۶ تصادف وحشتناک رالی/ حتی BMW هم طاقت نیاورد! ناگفته‌هایی از دیپلمات‌ها و دیپلماسی در روز تشییع امام خمینی بی‌خبری اطرافیان احمدی‌نژاد از خودکشی عبدالرضا داوری مکزیک، "سند سری" ترامپ را منتشر کرد قیمت انواع ظرفشویی در بازار/ جدول قیمت‌ها

منبع: فردا

کلیدواژه: خرید و فروش اسلحه جذب فالوور پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۴۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت کلاهبردار اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرهنگ گودرزی گفت: یکی از خواننده‌های مطرح در کشور به پلیس فتا مراجعه و عنوان کرد، یک صفحه جعلی با نام و تصاویر وی در شبکه‌های اجتماعی ساخته شده و اقدام به دریافت وجه و کلاهبرداری از شهروندان می‌کند. 

وی ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا تهران بزرگ تحقیقات خود را آغاز کردند و در بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد یک صفحه اینستاگرامی با بیش از ۴۰۰ هزار نفر دنبال کننده با سوءاستفاده از جایگاه اجتماعی و محبوبیت شاکی با جعل هویت وی با استفاده از تصاویر آرشیوی و ترفند کمک به افراد بی بضاعت از کاربران کلاهبرداری می‌کند. 

وی افزود: کارآگاهان سایبری پلیس فتا پایتخت با بهره گیری از روش‌های علمی مجرم را در فضای مجازی شناسایی و با به دست آمدن اطلاعات هویتی وی، پس از تشریفات قضایی متهم در یکی از مناطق شمال تهران بزرگ دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد. 

سرهنگ گودرزی گفت: مجرم در تحقیقات به‌عمل‌آمده به ساخت صفحه جعلی با نام و مشخصات شاکی در شبکه اجتماعی اینستاگرام و دریافت وجه از بیش از ۳۰ نفر از شهروندان اعتراف و ابراز پشیمانی کرد، وی همچنین انگیزه خود را کسب مال نامشروع و مطرح شدن در فضای مجازی عنوان کرد. 

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد؛ به طور معمول افراد سودجو با استفاده از بستر شبکه‌های اجتماعی و هویت‌های مجازی جعلی که با جذابیت‌های ظاهری اغواکننده آراسته شده، اقدام به فریب قربانیان خود کرده و از جملات زیبا و فریبنده برای رسیدن به نیت شوم خود استفاده می‌کنند لذا هموطنان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی می‌توانند موضوع را از طریق مرکز فوریت‌ها سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ یا نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی
  • بازداشت کلاهبردار اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • تاکید بر برخورد قانونی با سایتهای ضد اخلاقی مازندران در فضای مجازی
  • شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر