Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر دادگستری و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: مجموعاً ۱۰ درصد تمام پرونده‌های سازمان تعزیرات حکومتی مربوط به قاچاق کالا است که حدود ۲ درصد از آن مربوط به قاچاق کالای دخانی بوده و با بهره گیری از توانمندی بخش‌های دیگر می‌توانیم به سمت برخورد با قاچاق در سطح کلان برویم.

به گزارش ایسنا، جمال انصاری در کارگاه آموزشی مبارزه با قاچاق کالاهای دخانی در مشهد، اظهار کرد: در موضوع قاچاق به صورت کلی خلاءهای قانونی وجود دارد اما باید ضمن استفاده از قوانین موجود برای جلوگیری از قاچاق به دنبال اصلاح قوانین و خلاءهای موجود باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وظیفه ما در حوزه تبلیغی مبارزه با قاچاق کالا و ارز به پایان نرسیده است و اختیارات و الزامات قانونی که در قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز ایجاد شده؛ باید محقق شود.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی اظهار کرد: هنر تنظیم‌گری ما این است که بتوانیم مسائل را به صورت پیوسته مدیریت کنیم، یعنی ضمن مدیریت و برنامه‌ریزی اقتضایی و برخورد با قاچاق، به مسائل و سیاست‌های موجود حاکمیتی نیز توجه کنیم و یقین داشته باشید که بدون توجه به سیاست‌های موجود نمی‌توانیم به اهدافمان دست یابیم و در این دامنه شکست می‌خوریم.

انصاری تصریح کرد: با توجه به قانون‌گذاری‌های انجام شده، رویکردها در مواجهه با تخلفات به سیاست‌های تقنینی افتراقی تبدیل شده و نشانگر این است که قانونگذار به این نتیجه رسیده که ما با برخوردهای کلی نمی‌توانیم پدیده شوم قاچاق کالا و ارز را در کشور مدیریت کنیم.

وی افزود: رویکرد قانون از سال ۷۳ به بعد این‌گونه است که برخورد با تخلفات اقتصادی تبدیل به اولویت نخست و محوری سازمان شود.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به اینکه سیاست‌های افتراقی قانونگذار دو پیام دارد، اظهار کرد: پیام نخست این است که قانونگذار فصل پیشگیری را به عنوان یکی از فصول اولیه قانون آورده، یعنی معتقد است اگر ظرفیت‌های فعلی را به صورت مضاعف برای برخورد با قاچاق کالا و ارز بگذاریم؛ نمی‌توانیم ادعا کنیم که چیزی به عنوان قاچاق وجود ندارد.

وی در خصوص دومین پیام قانونگذار در قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار کرد: پیام دیگر تاکید قانونگذار بر اهمیت برخورد با قاچاق در حوزه کالاهای سلامت محور به دلیل حساسیت و اثرگذاری آن بر سلامت هموطنان است که امروز در این کارگاه نیز مورد تاکید بوده است.

معاون وزیر دادگستری تاکید کرد: آرمان ما این است که قاچاق کالا و ارز نداشته باشیم اما این آرمان فعلاً محقق نشده، اما اکنون در سازمان تعزیرات به عنوان یک سازمان مقابله‌ای، مهم این است که دستگاه‌ها به سمتی بروند که ما بتوانیم کنترل رفتاری و انحرافی قاچاق کالا را دقیق‌تر انجام دهیم.

انصاری بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های انجمن‌ها و بخش‌های خصوصی تاکید کرد و گفت: مجموعاً ۱۰ درصد تمام پرونده‌های سازمان تعزیرات حکومتی مربوط به قاچاق کالا است و پرونده‌های مربوط به قاچاق کالای دخانی نیز حدود ۲ درصد است که با بهره‌گیری از توانمندی‌های بخش‌های دیگر می‌توانیم این آمار را به صورت کمی و کیفی افزایش دهیم و برخورد را به سمت برخورد با قاچاق در سطح کلان ببریم.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در پایان گفت: حضور پررنگ سازمان تعزیرات حکومتی در کنار دستگاه‌های نظارتی بر همین مبنا است و آمادگی داریم برای سیاست‌گذاری، کنترل، پیشگیری و برخورد و تمام اقداماتی که می‌تواند آسیب‌های این حوزه را کاهش دهد؛ همکاری کرده و اگر همکاری و همراهی موجود توقعات ما را برآورده نکرد، بنابراین باید به دنبال تقویت تعامل‌ها و بازبینی نقاط ضعف و اصلاح آنها باشیم تا به نتیجه مطلوب دست پیدا کنیم.

این کارگاه آموزشی با حضور هندیجانی معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مدیران کل ستادی و اجرایی سازمان تعزیرات حکومتی و جمعی از مدیران و کارشناسان دستگاه‌های نظارتی در امر قاچاق در مشهد مقدس برگزار شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رییس سازمان تعزیرات حکومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۴۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی گفت:۲۹۴ مورد بازرسی در حوزه کشف کالای قاچاق و تشکیل ۶۴ فقره پرونده تعزیراتی به ارزش یک‌هزار و ۴۲۴ میلیارد ریال در فروردین ماه ۱۴۰۳ انجام شده است.   وی همچنین از  رشذ ۱۴۶ درصدی در تشکیل پرونده‌های تعزیراتی حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز در اولین ماه از سال جاری در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته خبر داد.   معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی گفت: دخانیات، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، لوازم یدکی خودرو، پارچه و مواد خوراکی و غذایی از عمده کالا‌های کشفی بوده و در حوزه ارزی ۳۶ مورد سابقه ارسالی از بانک‌های عامل در خصوص عدم ایفای تعهدات ارزی شرکت‌های دریافت‌کننده ارز منجر به تشکیل ۳۶ پرونده تعزیراتی به ارزش ریالی یک‌هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال که شامل ۲میلیون و ۷۷۴ هزار و ۹۲۹ یورو و همچنین ۱۳۷ هزار و ۸۵۰ درهم بود گردیده است.

دیگر خبرها

  • محکومیت قاچاقچی الکل صنعتی
  • تعزیر قاچاقچی سوخت در بیرجند
  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • محکومیت قاچاقچی پوشاک در ماکو
  • قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد
  • برخورد سازمان تعزیرات با عرضه خارج از شبکه لاستیک
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک خودروی یارانه‌ای
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز
  • تعزیر قاچاقچی البسه در نهبندان