Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-04-30@12:45:50 GMT

رشد ۹۲ درصدی سود خالص بیمه نوین در سال مالی ۹۷

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۰۴۶۸۵

رشد ۹۲ درصدی سود خالص بیمه نوین در سال مالی ۹۷

به گزارش پایگاه خبری امتداد، بر اساس اطلاعات منتشرشده روی سامانه کدال سازمان بورس، سود خالص شرکت بیمه نوین از ۲۲۳ میلیارد و ۵۵۹ میلیارد ریال در پایان سال ۹۶ به ۴۲۸ میلیارد و ۸۶۷ میلیون ریال افزایش یافته که رشدی معادل ۹۲ درصد را تجربه کرده است.

بر اساس این گزارش، سود خالص هر سهم شرکت بیمه نوین نیز با رشدی ۹۲ درصدی به ۲۸۶ ریال در پایان اسفندماه سال گذشته رسیده در حالی این رقم در پایان سال ۹۶ معادل ۱۴۹ ریال بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس، بیمه نوین در سال گذشته ۷ هزار و ۷۰۵ میلیارد و ۴۳۲ میلیون ریال حق بیمه تولید کرده و سه هزار و ۵۹۶ میلیارد و ۴۳۰ ریال نیز خسارت پرداخته که حق بیمه تولیدی نسبت به سال ۹۶ معادل ۷۴ درصد و خسارت پرداختی این شرکت حدود ۶۲ درصد بیشتر شده است.

حق بیمه تولیدی شرکت بیمه نوین در سال ۹۶ معادل ۴ هزار و ۴۲۹ میلیارد و ۵۴۲ میلیون ریال و خسارت پرداختی آن در همین سال دو هزار و ۲۲۱ میلیارد و ۵۴۸ میلیون ریال بوده است.

این گزارش حاکی است، جمع دارایی های بیمه نوین نیز با رشدی ۴۷ درصدی از ۸ هزار و ۶۹۹ میلیارد و ۱۶۵ میلیون ریال در سال ۹۶ به ۱۲ هزار و ۷۴۴ میلیارد و ۵۴۰ میلیون ریال در سال ۹۷ افزایش یافته است.

شرکت بیمه نوین با نماد نوین و با سرمایه یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی جزو نمادهای فعال در فرابورس ایران است. 

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۴۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی

به‌گزارش همشهری آنلاین ، ابزارهای مالی یکی از راهکارهای مهم برای تأمین مالی شرکت‌ها هستند و در چنین شرایطی ساختار ابزارهای مالی نیز در حال الکترونیک شدن هستند. یکی از ابزارهای مالی که می‌تواند به حل مشکلات مالی شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی کمک کند، برات است. برات نوعی اوراق بهادار مشابه حواله است که شرکت‌ها می‌توانند از آن برای تأمین منابع مالی طرح‌های توسعه یا سرمایه در گردش استفاده کنند.

در واقع برات یک ابزار مالی در تجارت است که توسط یک فرد یا شرکت صادر می‌شود و به دیگران امکان پرداخت یک مبلغ معین در آینده را می‌دهد. صاحب برات می‌تواند آن را به دیگران منتقل کند و در نهایت نهایی‌ترین دارنده آن، مبلغ مورد نظر را از صادرکننده برات دریافت می‌کند.

بیشتر بخوانید

آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟ برنامه جدید وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد | وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟

به بیان ساده‌تر، شخصیت حقیقی یا حقوقی که برات را صادر می‌کند پرداخت مبلغی را در آینده به فردی دیگری ضمانت می‌دهد. با این تفاوت که مبلغ باید از سوی فرد دیگری که صادرکننده برات از او طلب دارد پرداخت شود.

انتشار این ابزار می‌تواند منجر به ایجاد یک انضباط در ساختار مالی کشور شود. پیش از این احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد درباره انتشار این اوراق گفته بود: هر چقدر عنصر بی‌اعتمادی در ابزارهای پرداخت در کشور نظیر چک، برات یا سفته کاهش یابد، فعالیت اقتصادی سرعت می‌گیرد و تسهیل می‌شود؛ به‌ویژه در بحث سفته و برات الکترونیکی که این اطمینان را به فعالان اقتصادی می‌دهد تا دیگر امکان جعل از این اسناد وجود نداشته باشد.

انتشار نخستین برات الکترونیک

طبق مجوزهای صادر شده از سوی بانک مرکزی، شبکه بانکی می‌تواند در سال‌جاری تا مبلغ ۸۰هزار میلیارد تومان برات صادر کند. هنوز مشخص نیست آیا این اوراق می‌تواند به‌عنوان ابزاری برای تسویه بدهی‌های دولتی نیز استفاده شود یا خیر. به این معنا که شرکت‌هایی که از دولت طلبکار هستند در ازای طلب خود از دولت برات صادر کنند. در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند به‌منظور تأمین سرمایه در گردش موردنیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام کنند. سررسید این اوراق یک تا ۱۲ماه است و بانک عامل به‌عنوان رکن برات گیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می‌کند.

دیروز بانک مرکزی از انتشار نخستین برات الکترونیک خبر داد و اعلام کرد: به‌منظور گسترش تأمین مالی زنجیره تولید با تلاش‌های صورت گرفته و با همکاری بانک‌های صادرات، تجارت، ملی و وزارت اقتصاد بهره‌برداری تجاری این ابزار از امروز عملیاتی شد و نخستین برات الکترونیکی توسط ۲بانک صادرات و تجارت صادر شده است.

کد خبر 847588 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها بازار سرمایه بانک بانک مرکزی سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • ادعای وزیر رئیسی درباره تحقق وعده مهم دولت سیزدهم! | فیلم
  • تخصیص ۵۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای سدهای مازندران
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری
  • وعده های واردات وسایل نقلیه عمومی عملی می شود؟
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • آغاز تخفیفات بهاره بیمه نوین
  • برنامه های شاخص ساینا در سال مالی جدید تشریح شد