Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رئيس کل بانک مرکزي در ديدار دوره اي خود با مديران عامل نظام بانکي که صبح امروز برگزار شد، ضمن تاکيد بر اين موضوع که عمليات بازار باز بانکي در کنار تعميق اين بازار نقش مهمي در اعمال سياست پولي و کنترل تورم خواهد داشت از مراحل نهايي اماده سازي عمليات بازار باز بانکي خبر داد.
به گزارش خبرگزاري آريا، همتي با اشاره به دستورالعمل عمليات بازار باز بانکي مصوب شوراي پول و اعتبار و اقدامات بانک مرکزي براي تامين زيرساخت هاي لازم به منظور راه اندازي سنجيده اين ابزار گفت: با توجه به مطالبات بانک ها از دولت و ضرورت اتمام حسابرسي ها و نهايي کردن طلب هر بانک از دولت بايد در اين زمينه اقدامات سريع ‌تر و جدي تري انجام شود که البته مقرر شده در همين راستا دولت در سال جاري بخشي از بدهي هاي خود به نظام بانکي را از طريق اوراق بدهي پرداخت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين اقدام دولت مي تواند منجر به تقويت بنيه مالي بانک ها شود که با قدرت بيشتري در بازار فعال شوند.
رئيس شوراي پول و اعتبار بر لزوم افزايش کفايت سرمايه بانک‌ها در راستاي برنامه هاي بانک مرکزي براي اصلاح و تقويت نظام بانکي کشور تاکيد کرد و با اشاره به مصوبات شوراي پول و اعتبار و همچنين ضرورت برنامه ريزي براي افزايش سرمايه و تامين مقررات نظارتي کفايت سرمايه با هدف بهبود و تقويت بانک‌ها گفت‌‌: بانک‌ها بايد قدرتمند باشند تا بتوانند از سيستم اقتصادي کشور حمايت کنند.
وي در بخش ديگري از صحبت هاي خود به کنترل بانک‌هاي ناتراز و تقويت ساير بانک‌ها پرداخت و بيان کرد: بانک مرکزي در بخش نظارتي اولويت‌هايي را پيش بيني و مد نظر قرار مي‌دهد از جمله خروج بانک ها از بنگاه داري که به صورت دقيق رصد و پيگيري مي‌شود و بانک ها بايد برنامه ريزي و اقدامات عملي براي فروش اموال مازاد خود انجام دهند؛ همچنين بانک مرکزي اجراي قانون حاکميت شرکتي را با هدف سالم سازي بانک‌ها به طور جدي دنبال مي‌کند.
همتي با رد ادعاهاي مطرح شده در خصوص کوتاهي بانک‌ها در پرداخت تسهيلات به هموطنان گرامي در مناطق سيل زده، از اقدامات بانک ها در اين زمينه تشکر و بر تداوم روند پرداخت تسهيلات مذکور تاکيد کرد. وي همچنين با اشاره به وظايف ساير دستگاه هاي ذيربط در موضوع بازسازي مناطق سيل زده خواستار اهتمام آنها در اقدام جدي تر و همراهي با بانک ها در اين زمينه شد.
در ادامه اين جلسه مباحثي از سوي مديران عامل بانک‌ها مطرح شد که متناظر با هر موضوع توضيحات يا دستوراتي از طرف رئيس کل بانک مرکزي ارائه شد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۴۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا/ قیمت طلا ممکن است از این عدد فراتر رود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سال ۲۰۲۴ شاهد افزایش قیمت طلا به سطوح بی‌سابقه بود، به طوری که فلز زرد در ماه گذشته به دلیل افزایش تقاضای جهانی در بحبوحه عدم قطعیت‌های اقتصادی و ژئوپلیتیکی از ۲۴۰۰ دلار در هر اونس فراتر رفت. نکته قابل توجه این است که راهبرد شناسان‌ گلدمن ساکس بر این باورند که فضای مثبت بیشتری برای فلز امن وجود دارد و می‌گویند تا پایان سال به طور بالقوه می‌تواند از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

ایسنا در گزارشی نوشت: قیمت طلا به دلیل ناآرامی‌های ژئوپلیتیکی و تقاضای بانک مرکزی افزایش یافت و یکی از محرک‌های اصلی این افزایش قیمت، تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی جهانی و خانوارهای آسیایی است. در چین، چالش‌های بهبود اقتصادی پس از همه‌گیری و کاهش ارزش یوان که طی سال گذشته حدود پنج درصد در برابر دلار آمریکا ریزش داشته است، طلا را برای مصرف‌کنندگان محلی گران‌تر می‌کند. با وجود این، مصرف‌کنندگان چینی و هم بانک مرکزی چین مشتاقانه به دنبال طلا هستند.

طبق گزارش شورای جهانی طلا، بانک مرکزی چین ذخایر طلای خود را برای ۱۷ ماه متوالی افزایش داده است که در این مدت ۱۶ درصد افزایش داشته است. بانک مرکزی چین تنها در ماه مارس، ۱۶۰ هزار اونس طلا به ذخایر خود اضافه کرد. به همین ترتیب، کشورهایی مانند ترکیه، هند، قزاقستان و برخی در اروپای شرقی خریداران فعال طلا در سال جاری بوده‌اند.

این انباشت نشان‌دهنده روند گسترده‌تری در بین بانک‌های مرکزی جهانی برای تنوع بخشیدن به ذخایر و کاهش وابستگی خود به دلار آمریکاست. قیمت طلا در پایان آوریل شاهد عقب‌نشینی بود، اما در این هفته پس از اینکه سیاست گذاران فدرال رزرو احتمال کاهش نرخ بهره را دادند، احساسات صعودی بازگشت.

فدرال رزرو در آخرین نشست روز چهارشنبه، با توجه به پیش‌بینی، موضع نرخ بهره خود را حفظ کرد. جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، اظهار کرد که هرگونه تصمیم گیری در مورد نرخ بهره در آینده مبتنی بر داده خواهد بود اما او افزود که افزایش نرخ در این مرحله بعید است.

اطمینان پاول که عملاً افزایش بیشتر نرخ بهره را رد کرد، به ماندن قیمت طلا در بالای ۲۳۰۰ دلار کمک کرد. نرخ‌های بهره پایین‌تر جذابیت طلا را افزایش می‌دهد زیرا معمولاً بازدهی دارایی‌های با درآمد ثابت مانند اوراق قرضه را کاهش می‌دهد. در همین حال، تنش‌های ژئوپلیتیکی، به ویژه در خاورمیانه، علاقه سرمایه‌گذاران را به شمش افزایش داده است. طلا یکی از قدیمی‌ترین دارایی‌های امن محسوب می‌شود که در زمان ناآرامی ها و جنگ‌های ژئوپلیتیکی تقاضای زیادی داشته است.

قیمت طلا ممکن است از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

طبق گزارش اینوستینگ، راهبردشناسان‌ گلدمن ساکس با استناد به تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی بازارهای نوظهور و خانوارهای آسیایی، پیش‌بینی خود را حفظ کردند که این فلز گرانبها تا پایان سال به ۲۷۰۰ دلار در هر اونس تروی افزایش می‌یابد که نشان‌دهنده افزایش ۱۷ درصدی است. آنها پیش‌بینی می‌کنند که اگر تحریم‌های مالی ایالات‌متحده با سرعتی مشابه از سال ۲۰۲۱ تشدید شود، قیمت طلا می‌تواند با ۱۶ درصد افزایش به ۳۱۳۰ دلار در هر اونس تروا افزایش یابد.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902924

دیگر خبرها

  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا/ قیمت طلا ممکن است از این عدد فراتر رود
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید
  • سفر فرزین به ریاض چه تاثیری بر بازار غیررسمی ارز داشت؟
  • رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان