Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر علمی هفتمین سمپوزیوم ملی خودمراقبتی با اشاره به اینکه خودمراقبتی راهکاری برای پیشگیری از بیماری‌ها و کاهش هزینه‌های ناشی از بستری و توانبخشی به شمار می‌رود گفت: بنابراین این موضوع ارتباط مستقیمی با موضوع اقتصاد سلامت دارد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دبیرخانه سمپوزیوم الهام شکیبازاده، دبیر علمی هفتمین سمپوزیوم ملی خودمراقبتی و آموزش بیمار اظهار داشت: این سمپوزیوم چهارشنبه دوم مرداد مصادف با روز جهانی خودمراقبتی در تالار امام خمینی واقع در مجتمع بیمارستانی امام خمینی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این سمپوزیوم جدیدترین دستاورد‌ها و مباحث علمی در حوزه خودمراقبتی با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته مورد بحث قرار خواهد گرفت.
 وی افزود: خود آگاهی، سواد سلامت و راهنما‌های خودمراقبتی، آموزش به بیمار، آموزش سلامت و خودمراقبتی در رسانه و فضای مجازی، خود مراقبتی و سلامت روان، خود مراقبتی و سلامت معنوی، خود مراقبتی و سلامت اجتماعی، همچنین موانع و تسهیل گر‌های اجرای خودمراقبتی، اقتصاد سلامت و سیاست‌گذاری در خود مراقبتی، خودمراقبتی در حوادث و بلایا و نقش سازمان‌های مردم نهاد در خود مراقبتی و آموزش بیمار از جمله محور‌های اصلی این سمپوزیوم است.
وی با اشاره به اینکه سمپوزیوم خودمراقبتی در سه محور سلامت جسمی، سلامت روانی و معنوی و سلامت اجتماعی برگزار می‌شود بیان داشت: در بخش جشنواره این رویداد، متقاضیان واجد شرایط شرکت در جشنواره شامل افراد حقیقی و حقوقی مرتبط با دانشگاه‌ها، بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی، مراکز تحقیقاتی، انجمن‌های علمی، شرکت‌های دانش بنیان، سازمان‌های مردم‌نهاد سلامت محور و مراکز تولید و عرضه محصولات مرتبط و همچنین کلیه علاقه‌مندان و هنرمندان ذیربط می‌توانند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
شکیبازاده افزود: تعداد ساعاتی که یک نفر به طور معمول در طول سال با پزشک و کادر بهداشتی و درمانی در تماس است بسیار کوتاه‌تر از مدت زمانی است که می‌تواند به خودمراقبتی اختصاص دهد. توانمند کردن افراد و جامعه به خودمراقبتی می‌تواند نتایج موثری را در پیشگیری از بیماری‌ها و ارتقای سلامت داشته باشد.
با تغییر الگوی بیماری‌ها به بیماری‌های مزمن و غیرواگیر، خودمراقبتی اهمیت دوچندانی یافته است. افراد برای مدیریت بیماری‌هایی که زندگی آن‌ها را در یک بازه طولانی مدت تحت تاثیر قرار می‌دهد نیاز به تغییر شیوه زنذگی خود دارند. خود مراقبتی می‌تواند پتانسیل این تغییر را بوجود آورد.
علاقمندان برای اطلاعات بیشتر به سایت www.scpe.tums.ac.ir مراجعه و یا با شماره تلفن ۴۲۹۱۰۳۱۰ تماس حاصل نمایند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خودمراقبتی دارو بیمار پتانسیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۶۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات



معاون قضایی اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: توجه به زیرساخت‌های راه و جاده‌ها و همچنین دو موضوع مهم فرهنگ رانندگی و اِعمال قانون نیز باید به جد در اولویت کاری قرار گیرد چراکه نقش بزرگی در پیشگیری از تصادفات حادثه‌ای ایفا می‌کنند.

سید مهدی قویدل معاون قضایی اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کرمان در برنامه تلویزیونی گفتگو ویژه خبری با بیان اینکه همزمان با توسعه و پیشرفت تکنولوژی قطعا با آسیب‌هایی مواجه هستیم، اظهار کرد: امروزه در کشور و سطح دنیا موضوع تصادفات یک مقوله‌ای است که با پیشرفت تکنولوژی و ماشینی شدن زندگی افراد، یکسری صدمات و تلفاتی در پی داشته است.

وی تصریح کرد: قطعا تصادفات علل و عوامل متفاوتی دارند که معمولا سه عامل مهم انسان، خودرو و جاده در بروز و یا کاهش تصادفات موثر هستند.
قویدل افزود: استان پهناور کرمان با توجه به داشتن گستردگی راه‌ها وجاده‌های مواصلاتی، با مشکلات زیرساختی بسیاری مواجه است کما اینکه بحث دو بانده شدن جاده ها، نصب سیستم پایش تصویری، هوشمندسازی، راه اندازی جایگاه‌های استراحتی و مجتمع‌های رفاهی بین راهی و... که در قانون برنامه ششم و هفتم توسعه نیز دولت را مکلف به انجام و رفع نواقص کرده است.
وی اضافه کرد: در کنار این زیر ساخت ها، دو موضوع مهم فرهنگ استفاده از خودرو و صحیح رانندگی کردن و دیگری بحث اِعمال و اجرای قانون نیز باید به جد در دستورکار قرارگیرد چراکه این موارد نقش پررنگی در پیشگیری از تصادفات ایفا می‌کنند.
این مقام قضایی با اشاره به اینکه در شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نیز ۱۰ اتهام اول استان را مطالبه گر هستیم، گفت: یکی از این اولویت ها، بحث تصادفات جاده‌ای است که بسیار مهم و حائز اهمیت است. 
معاون قضایی دادگستری استان کرمان بیان کرد: در کمیسیون ایمنی استانداری و همچنین در شورای پیشگیری از وقوع جرم نیز کارگروه‌های تخصصی تشکیل شده که در یکی از این کارگروه‌های تخصصی در خصوص معادن و بیمه است که به مواردی از جمله صدور بارنامه ها، نظارت بر حمل بار معادن و مسئولیت اجتماعی معادن و بیمه‌ها پرداخته می‌شود و معاونت اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم نیز مطالبه گر این موضوع است.
وی با تاکید بر اینکه سامانه‌های صدور بارنامه باید هوشمندسازی شوند، اضافه کرد: این سامانه و سایر سامانه‌های جاده‌ای باید مستقیما در اختیار پلیس قرارگیرد و باتوجه به اینکه اخیرا خودرو‌هایی توسط پلیس راه توقیف شده مبنی بر داشتن بیش از ۱۰ تن اضافه بار، این نیز معضلی است که باعث وارد آمدن آسیب به راه‌ها می‌شودو همچینین حوادث جاده‌ای را در پی خواهند داشت و همین مشکلات باعث شده که یکی از اولویت‌های کاری ما در سال ۱۴۰۳ مطالبه رسیدگی به مشکلات راه و جاده‌های مواصلاتی استان باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • ویتامینی که چربی کبدچرب را دفع می‌کند
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه