Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@19:54:03 GMT

تعداد امضای اسناد مشترک ایران و روسیه به ۱۲ سند رسید

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۰۶۷۷۹

تعداد امضای اسناد مشترک ایران و روسیه به ۱۲ سند رسید

وزیر نیرو با بیان اینکه امروز ۱۲ سند همکاری با روسیه را به امضا می‌رسانیم که از جمله آنها تفاهم‌نامه‌ای برای بهینه‌سازی نیروگاه رامین اهواز و عملیات اجرایی پروژه برقی سازی راه آهن گرمسار-اینچه برون است، گفت: امیدواریم تا دو ماه آینده با انجام تعهدات در وزارت راه و شهرسازی و روسیه کار اجرایی این پروژه آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، رضا اردکانیان ظهر امروز (سه شنبه) در مراسم اختتامیه پانزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی و تجاری جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه با حضور دبیران کمیسیون که در هتل کوثر اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: دومین همایش تجاری، فرهنگی بین ناحیه قفقاز شمالی روسیه و تعدادی از استان‌های کشور و اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی و تجاری دو کشور، هر دو در زمانی اتفاق می‌افتد که لایحه همکاری جمهوری اسلامی با اتحادیه اقتصادی اوراسیا به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده و در آینده نزدیک به شکل قانون ابلاغ خواهد شد که شروع بسیار تأثیرگذاری در روابط اقتصادی و در بازاری حدود ۲۰۰ میلیون نفر است.

وی افزود: ضمن قدردانی از میزبانی شهر اصفهان که در روزهای اخیر با تلاش شبانه روزی امکان را برای دولت جمهوری اسلامی فراهم کردند تا طبق وعده خود به همکاران روس در ارتباط با برگزاری موفق این اجلاس در یکی از شهرهای خارج از تهران عملی کند امیدوارم از نتایج این اجلاس ارتباط بیشتر تجار، بازرگانان، صنعتگران و تولیدکنندگان استان مهم و تأثیرگذار اصفهان به عنوان قطب صنعتی، کشاورزی و گردشگری با مناطق مختلف در فدراسیون روسیه فراهم شود.

وزیر نیرو ادامه داد: در ابتدا هفت سند همکاری در چارچوب این اجلاس برنامه‌ریزی شده بود که با علاقه‌مندی و سطح وسیع شرکت کنندگان از دو طرف امروز ۱۲ سند همکاری را به امضا می‌رسانیم که از جمله آنها تفاهم نامه‌ای برای بهینه سازی نیروگاه رامین اهواز، یادداشت تفاهم همکاری در زمینه‌های مختلف مربوط به انرژی الکتریسیته، در حوزه همکاری‌های حمل و نقلی، شرایط خوبی برای آغاز عملیات اجرایی پروژه برقی سازی راه آهن گرمسار-اینچه برون فراهم شد. امیدواریم تا دو ماه آینده با انجام تعهدات در وزارت راه و شهرسازی و روسیه کار اجرایی این پروژه آغاز شود.

وی گفت: در سایر زمینه‌های مربوط به حمل و نقل مذاکرات و توافقات خوبی در زمینه وضع تعرفه‌های رقابتی، برگزاری جلسات چهارجانبه شرکت‌های راه آهن روسیه، قزاقستان و ایران، تهیه یک نقشه راه برای اقدامات مشترک در خصوص پروژه برقی سازی راه آهن سرخس-بندرعباس، تهران-تبریز، خط دوم راه آهن بافق-تورگان-سنگان و ساخت راه آهن چابهار-زاهدان- بیرجند و اتصال به راه آهن بافق-مشهد و نیز بررسی پروژه خط ریلی رشت-آستارا در ماه‌های پیش رو قابل ذکر است.

اردکانیان تصریح کرد: در زمینه فعالیت شرکت‌های ایرانی متقاضی آبزیان پرورشی ازجمله میگو و خاویار، توافقات خوبی مبنی برافزایش تعداد این شرکت‌ها صورت گرفت. همچنین در زمنیه همکاری‌های دارویی و بهداشتی بین دو کشور توافقات خوبی انجام شد. ثبت اقلام دارویی مربوط به بیماری‌های نادر ایران در روسیه و راه اندازی خط کشتیرانی تفریحی در دریای خزر توافق شد. امیدواریم هرچه زودتر توسعه گردشگری با توجه به امکاناتی که در حال فراهم شدن است رخ دهد.

وی اظهار کرد: در زمینه مربوط به انرژی اجرای توافقات و قراردادهای مربوط به واحدهای دو و سه نیروگاه اتمی بوشهر مورد تاکید قرار گرفت و کار به نحو مناسبی درحال پیشرفت است. در زمینه نفت و گاز هم مذاکرات مثبت و خوبی بین وزارت نفت ایران و وزارت انرژی فدراسیون روسیه انجام شد، می‌توان مجموعه مذاکرات را در چارچوب اراده رهبران سیاسی دو کشور برای توسعه فعالیت‌ها تلقی کرد و تاکید بر اهمیت موضوع کریدور سبز ارتباطی و عملیاتی کردن آن یکی دیگر از سرفصل‌های مذاکرات بود. در انتها وزارت نیروی ایران و وزارت انرژی روسیه احداث چهار واحد نیروگاه حرارتی در هرمزگان به ظرفیت مجموع ۱۴۰۰ مگاوات را مورد بررسی قرار دادند.

وزیر نیرو گفت: امیدواریم ظرف حداکثر ۳ ماه آینده شاهد سرعت گرفتن این پروژه باشیم و بعد از ۴ سال توقف در زمینه همکاری‌های مربوط به آب، در کارگروه مربوط به این موضوع زمینه‌هایی برای همکاری مشترک در زمینه انتقال تکنولوژی و استفاده از ظرفیت‌های خدمات فنی مهندسی فراهم شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اردکانیان ایران و روسیه منطقه اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۶۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا اینانلو افزود: ۲۰ کشور آفریقایی و ۲۰۰ تاجر در اجلاس اخیر اقتصادی تجاری ایران و آفریقا حضور داشتند که با توجه به ظرفیت‌های صنعتی بالای کشورمان زمینه همکاری با آنان مورد بحث و گفت و گو قرار گرفته و بررسی شد.

وی با بیان توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت، ادامه داد: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی داشته است می‌تواند توانمندی خود را به کشورهای دیگر ارائه دهد، همچنین در مورد خدماتی که برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی لازم است، آمادگی داریم که به کشورهای آفریقایی کمک کنیم و این مراکز را با صد در صد تجهیزات پزشکی به مرحله بهره برداری برسانیم.

به گفته اینانلو، زمینه همکاری در مورد انتقال تکنولوژی و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با توسعه روابط با این کشورها امکان پذیر است.

کد خبر 6096767 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون والیبال ایران و عمان
  • توافق ایران و امارات برای تقویت همکاری‌های تجاری
  • تصویری متفاوت از فرودگاه مهرآباد ۶۹ سال قبل