Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، اکبر بهنامجو روز سه شنبه در اجلاس سه روزه بین المللی گردشگری سلامت کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی اکو در دانشگاه محقق اردبیلی افزود: در این اجلاس کشورهای شرکت کننده ضمن آشنایی با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های اقتصادی و گردشگری همدیگر، با قابلیت‌ها و تجربیات کشورهای شرکت کننده در حوزه گردشگری سلامت آشنا می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خواستار همکاری کشورهای عضو اکو در استفاده از تجربیات و پیشرفت‌های یکدیگر در زمینه گردشگری سلامت شد و افزود: ظرفیت‌های گردشگری خوبی به خصوص در زمینه آبدرمانی، ورزشهای زمستانی و طبیعت گردی و تاریخی در استان اردبیل فراهم شده است.

بهنامجو ادامه داد: استان اردبیل در شعاع ۷۰ کیلومتری از مواهب کم نظیر کوهستان پربرف، دریا و ساحل، اسکی روی چمن و اسکی برف، چشمه‌های آبگرم و معدنی و نیز ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی برخوردار بوده و موقعیت کم نظیری در زمینه گردشگری دارد.

وی اضافه کرد: این استان همچنین به علت وجود آب‌های گرم معدنی و چشمه‌ها و مجتمع‌های آبدرمانی متعدد، قطب مراکز آبدرمانی کشور محسوب می‌شود و این شرایط در کمتر نقطه‌ای از جهان به شکل همزمان در کنار هم قرار گرفته است.

استاندار اردبیل ادامه داد: برای بهره گیری از ظرفیت‌های آب‌های گرم پرشمار در استان اردبیل اقدامات اساسی از جمله اعزام پزشکان برای طی دوره‌های تخصصی آبدرمانی در ترکیه آغاز شده که پس از بازگشت و فعالیت آنها در مجتمع‌های آبدرمانی استان تا چند ماه آینده، اردبیل به قطب گردشگری سلامت در مراکز آبدرمانی تبدیل می‌شود.

وی اضافه کرد: با راه اندازی مراکز تخصصی آبدرمانی و فعال شدن پزشکان آموزش دیده و با فراهم شدن چهار مرکز گردشگری زمستانی، از امسال شاهد همه فصلی شدن گردشگری در سطح استان اردبیل خواهیم بود.

بهنامجو همچنین سرمایه گذاران صنعت گردشگری کشورهای عضو اکو را برای سرمایه گذاری در بخش گردشگری این استان دعوت کرد و گفت: در حوزه گردشگری سلامت در استان اردبیل زیرساخت‌های خوبی به خصوص در بخش آبدرمانی و مراکز تخصصی پزشکی فراهم شده است.

وی با اشاره به فراهم بودن زیرساخت‌های پزشکی برای توسعه گردشگری سلامت در سطح استان اردبیل بیان کرد: هتل بیمارستان خاتم و بیمارستان آرتا و نیز مراکز تخصصی درمانی بخش خصوص و دولتی استان آماده ارائه هر گونه خدمات درمانی به مراجعان از کشورهای همسایه و اعضای اکو است.

استاندار اردبیل همچنین از آغاز عملیات احداث بزرگترین کارخانه تولید داروهای گیاهی و آماده شدن بسته‌های حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی ایرانی و خارجی در صنعت گردشگری استان خبر داد و گفت: تسهیلات متنوعی از قبیل زمین، امکانات، زیرساخت‌ها و مجوز برای سرمایه گذاری در صنعت گردشگری استان اردبیل ارائه می‌شود.

به گزارش ایرنا، دومین اجلاس گردشگری سلامت کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی اکو صبح روز دوشنبه با استقبال رسمی از ۱۵۰ میهمان داخلی و خارجی در مجموعه جهانی بقعه شیخ صفی در اردبیل آغاز شد.

در این اجلاس که با هدف معرفی توانمندی‌های ایران و استان اردبیل در زمینه اقتصادی و گردشگری و با محوریت گردشگری سلامت و توریسم درمانی برگزار می‌شود، میهمانانی از هشت کشور خارجی حضور یافته‌اند.

دومین اجلاس گردشگری سلامت کشورهای عضو سازمان همکاری اکو به مدت سه روز در شهر اردبیل و سرعین برنامه ریزی شده و در آن میهمانان و صاحب نظران، مسئولان و سرمایه گذاران حوزه گردشگری سلامت از کشورهای مختلف و ایران شرکت کرده‌اند.

بعد از مراسم افتتاحیه رسمی این اجلاس در دانشگاه محقق اردبیلی، عصر امروز با افتتاح نمایشگاه توانمندی‌های گردشگری استان اردبیل، جلسات تخصصی و پنل ها و سخنرانی تعیین شده در مدت سه روز در محل دائمی نمایشگاه‌های اردبیل ادامه می‌یابد.

در مدت سه روز برگزاری دومین اجلاس بین‌المللی گردشگری سلامت کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی اکو در اردبیل، ۳۰ نفر از استادان دانشگاه، مسئولان و سرمایه گذاران به سخنرانی می‌پردازند.

در این اجلاس قابلیت‌ها و توانمندی‌های بالقوه و موجود استان اردبیل در حوزه‌های مختلف اعم از گردشگری، صنعتی، کشاورزی، بهداشت و درمان و به خصوص گردشگری سلامت معرفی شده و بسته‌های سرمایه گذاری در این عرصه‌ها برای شرکت کنندگان داخلی و خارجی ارائه می‌شود.

برای معرفی جاذبه‌ها و توانمندی‌های استان اردبیل در حوزه گردشگری و به خصوص گردشگری سلامت، نمایشگاهی جنبی در محل دائمی نمایشگاه‌های اردبیل با ۴۰ غرفه دایر شده است.

استان اردبیل با تعداد ۱۱۸ چشمه آبگرم و معدنی با خواص درمانی متعدد قطب چشمه‌های آبگرم ایران محسوب می‌شود و مسئولان استان با تشویق به سرمایه گذاری و احداث مجتمع‌های آبدرمانی و مراکز اقامتی و پذیرایی در صدد معرفی این استان به عنوان قطب گردشگری سلامت هستند.

سالانه بیش ار یک میلیون گردشگر از جمهوری آذربایجان عمدتاً با هدف استفاده از مزایای درمانی استان اردبیل از مرز بیله سوار مغان و نیز از استان‌های همجوار وارد استان اردبیل می‌شوند.

کشورهای عضو اکو با جمعیت بیش از ۳۳۰ میلیونی فرصت مغتنمی برای استان اردبیل به شمار می‌رود که می‌توان با معرفی قابلیت‌های درمانی و به ویژه طبیعت درمانگر استان، پای گردشگران این کشورها را به استان باز کرد.

ایران، ترکیه، پاکستان، افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، ترکمنستان، قرقیزستان، ازبکستان و تاجیکستان کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو می‌باشند.

۱۹۰۵/‏۶۰۱۶

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۶۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی به‌عنوان راهکاری جدی برای ایجاد بسترهای لازم برای گسترش تعاملات توسط دولت دنبال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بامداد امروز_دوشنبه دوازدهم فروردین_ ایران را برای شرکت در مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها به مقصد جمهوری آذربایجان ترک کرد؛ اسماعیلی پیش از ترک تهران درباره اهداف این سفر اظهار کرد: مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها نشستی است که در باکو برگزار خواهد شد و جمهوری اسلامی ایران هم در این اجلاس ضمن بیان نکات مهم، راهبردی و در حوزه تعامل فرهنگی با ملل و فرهنگ های دیگر از این سخنگاه برای بیان حقایق مختلف در حوزه فرهنگ اقلیت‌ها که محور گفت‌وگو های امسال است، استفاده خواهد کرد.

وی با بیان اینکه با توجه به وضعیت ناعادلانه‌ای که در صحنه نظامات بین‌المللی داریم باید از هر فرصتی برای بیان حقایق و تنویر افکار عمومی استفاده کنیم، افزود: به این اجلاس به‌عنوان فرصتی نگاه می‌کنیم که بتوانیم برنامه‌ها و نگاه انقلاب اسلامی را برای نخبگان و کشورهای شرکت کننده بازگو کنیم و امید است سخنگاهی برای بیان حقایق باشد.

وزیر فرهنگ با تاکید بر اینکه نکته بعدی گفت‌وگوهایی است که طبیعتا در چنین اجلاس‌هایی با کشورهای مختلف برای تقویت تعاملات فی‌مابین استفاده می‌شود، خاطرنشان کرد: دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی به‌عنوان راهکاری جدی برای ایجاد بسترهای لازم برای گسترش تعاملات توسط دولت دنبال می‌شود؛ در این راهبرد بیشتر معطوف به کشورهای دوست، همسایه، جهان اسلام و کشورهایی که در موضوعات مهم بین‌المللی نزدیکی راهبردی با ما دارند هستیم؛ در همین راستا تلاش می‌کنیم در فرصت اجلاس باکو گفت‌وگوهای مقتضی را انجام دهیم تا از نتایج آن مجموعه حوزه فرهنگی منتفع شود.

اسماعیلی تصریح کرد: دوستانم برنامه‌هایی را پیش‌بینی کرده‌اند تا بتوانیم در فرصت محدودی که به واسطه این اجلاس در اختیار داریم حداکثر استفاده را کنیم.

به گزارش ایمنا، ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها که با مشارکت وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان، آیسسکو و برخی سازمان‌های بین‌المللی مانند ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، چالش‌های جهانی مربوط به گفتمان تمدنی، همکاری برای مقابله با تنفر و تقویت ارزش‌های صلح مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد؛ پیش از این نیز پنجمین دوره مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در اردیبهشت سال ۱۳۹۸ برگزار شده بود که در آن دوره از این مجمع ۱۴۰ کشور و نهاد بین‌المللی مشارکت داشتند.

کد خبر 749685

دیگر خبرها

  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • تنگناهای اقتصادی، ذره‌ای از قداست کار معلمی کم نمی‌کند
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • استقبال فعالان عرصه‌های اقتصادی از پروژه‌های تفریحی شرکت توسعه اصفهان
  • برنامه‌ریزی برای عملیاتی شدن ۶۴ پروژه کلان استان فارس
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • ایران به توسعه اقتصادی مبتنی بر منافع کشورهای منطقه اهتمام دارد
  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌ کشورهای اکو برگزار می‌شود