Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه علنی صبح امروز سه شنبه مجلس با اشاره به قرائت گزارش کمیسیون آموزش در خصوص حادثه واژگونی اتوبوس در دانشگاه آزاد، گفت: علی رغم اینکه تلفات حوادث رانندگی از ۴۰ نفر در ۱۰۰ هزار به ۲۰ نفر در ۱۰۰ هزار کاهش یافته ولی همچنان این تلفات بالاست ضمن اینکه در کشورهای پیشرفته میزان تلفات زیر پنج در ۱۰۰ هزار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تردد زیاد خودرو در واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد یادآور شد: در روز ۱۰ هزار نفر تردد دانشجو و مراجعه کننده در این واحد وجود دارد که اگر ۲۰۰ روز کاری را در نظر بگیریم این واحد دو میلیون نفر جابجایی مسافر دارد که ملاحظات این میزان تردد، دقت دانشگاه در مراقبت را نشان می‌دهد.

طهرانچی ادامه داد: در حادثه اخیر بعد از استقرار مدیریت جدید دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات در مهر ماه پیمانکاری که فروردین ماه انتخاب شده بود علی رغم اینکه قراردادش تا چهار ماه بعد هم ادامه داشت اما مدیریت دانشگاه ۲۸ آبان تصمیم به لغو قرارداد گرفت و در ۶ آذر کمیسیون معاملات به آن رأی داد و قرار شد مناقصه برگزار شود. متأسفانه این حادثه مجال نداد وگرنه تنها دو روز بعد از حادثه یعنی ۶ دی ماه قرار بود مناقصه انتخاب جدید پیمانکار انجام شود.

رئیس دانشگاه آزاد با بیان اینکه هر ۱۰ سال یکبار یک حادثه دانشجویی رخ داده، اضافه کرد: در سال ۷۶ حادثه دانشجویان نخبه ریاضی دانشگاه شریف، در سال ۸۶ حادثه دانشجویان سفر راهیان نور با ۲۴ کشته و در سال ۹۷ این حادثه دلخراش را در دانشگاه علوم و تحقیقات شاهد بودیم.

وی تاکید کرد: پیش از این حادثه به محض استقرار مدیریت جدید گفته شد که باید پیمانکار عوض شود و همه مراحل هم انجام شد اما متأسفانه این حادثه رخ داد و ۲۵ دانشجو دچار حادثه شدند. ما در آن زمان همه امکانات پزشکی کشور را بسیج کردیم. خوشبختانه حتی عزیزی که ضریب هوشی ۳.۵ داشت شب عید شفا پیدا کرد و سایر مصدومین هم بعد از ترخیص تحت مراقبت‌های لازم قرار گرفتند.

رئیس دانشگاه آزاد همچنین ادامه داد: رئیس هیأت امنا پس از این حادثه نامه‌ای را به بنیاد شهید نوشت که دانشجویانی که در این حادثه کشته شدند بتوانند "شهید علم" خطاب شوند و این کار با تقبل هزینه دانشگاه انجام شد. بعد از حادثه هم ما باید نسبت به تأمین امنیت جاده اقدام می‌کردیم که در این باره بحث جدی صورت گرفت. ما از یکی از مشاوران مسلط حوزه حمل و نقل و طراحی ایمنی و نظر کارشناسی پلیس راهور استفاده کردیم و طرحی به نتیجه رسید که قرار است با هزینه ۲۰ میلیارد تومان به عنوان تأمین مسائل ایمنی جاده به کار گرفته شود و در گذشته از آن غفلت شده بود.

طهرانچی با بیان اینکه باید از این حوادث درس بیاموزیم، ادامه داد: این پرونده در دادگاه است و در همه موارد دانشگاه کمتر از یک سوم مقصر اعلام شده است اما به هر حال باید برای ایمنی حوادث در دانشگاه برنامه داشته باشیم که ما به سهم خود در دانشگاه و شما (نمایندگان) به سهم خود در تقنین می‌توانید کمک کنید تا خود را در این زمینه به کشورهای پیشرفته نزدیک کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد با بیان اینکه در این گزارش باید توصیه‌هایی برای سازندگان خودرو و محدودیت قانونی برای رعایت استاندارد دیده می‌شد، اضافه کرد: ما ۵۲۶ نقطه، واحد، مرکز یا آموزشکده داریم که خیلی از آنها در ارتفاع است و استانداردهای ایمنی را رعایت می‌کنیم و متاسفیم از اینکه این حادثه رخ داد و محدودیت‌های قانونی اجازه نداد پیمانکار جدید انتخاب شود.

رئیس دانشگاه آزاد در پایان گفت که این دانشگاه برای ایمنی و امنیت دانشجو همچون علم و شخصیت آنها اهمیت قائل است.

علی لاریجانی رئیس مجلس پس از صحبت‌های طهرانچی از وی درباره ارتباط با خانواده‌های دانشجویان و دلجویی از آنان سوال کرد که او پاسخ داد این کار انجام شده است.

انتهای پیام /

167 / 313

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۹۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های راهسازی دشتستان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر با اشاره به اینکه ایمن‌سازی جاده‌‌ها، رفع نقاط پر خطر جاده‌ای و تکمیل طرح‌های نیمه تمام در اولویت قرار دارد گفت: در طرح‌های راهسازی دشتستان ۵۰۰ میلیارد تومان تخصیص یافته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دشتستان، ابراهیم رضایی صبح امروز در بررسی طرح‌های راهداری در محورهای مختلف دشتستان با بیان اینکه یکی از مطالبات مردم جاده ایمن در محورهای مواصلاتی دشتستان است اظهار داشت: ایمن‌سازی جاده بخش ارم و بوشکان در شهرستان دشتستان یکی از مطالبات مهم مردم است که عملیات اجرایی آن آغاز شده است.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از مجموعه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر در اجرایی شدن طرح‌های راهسازی در محورهای دشتستان خواستار تسریع در تکمیل محور تنگ ارم به نمازگاه، سعدآباد به وحدتیه و ساخت پل درودگاه در محور دشتستان شد.

حجم اعتبارات راهداری استان بوشهر چند برابر شد

محمدهادی رستمیان نیز با اشاره به اینکه تکمیل طرح نیمه‌تمام گفت: تکمیل طرح‌های عمرانی نیمه تمام به ویژه عملیات راهسازی از اولویت‌های استان بوشهر است.

وی با بیان اینکه در یک سال گذشته اقدامات مهمی در عرصه تکمیل طرح‌های عمرانی انجام شده است افزود: افتتاح طرح‌های عمرانی در حوزه‌های مختلف از جمله جاده‌ای در برنامه هفته دولت و دهه فجر امسال قرار دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر توسعه طرح‌های راه‌سازی در استان بوشهر را از اولویت‌های بخش عمرانی دانست و بیان کرد: حجم اعتبارات راهداری در دولت سیزدهم چند برابر شده و با حمایت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر، در زمینه تسریع پروژه‌های راهداری تلاش خواهد شد.

500 میلیارد تومان پروژه در راه‌های دشتستان فعال است

عبدالکریم اخترشناس هم با بیان اینکه راه‌های استان در دولت سیزدهم به کارگاه سازندگی مبدل شده، گفت: در دشتستان افزون بر  500 میلیارد تومان پروژه راهداری در محورهای مواصلاتی مختلف جاده‌ای و روستایی فعال است.

وی با اشاره به ایمن‌سازی جاده‌های مواصلاتی در دشتستان خاطرنشان کرد: اکنون 12 پروژه در زمینه‌های تعریض، بهسازی، ایمن‌سازی و رفع نقاط پر خطر در محور‌های مواصلاتی اصلی و روستایی دشتستان در دست اجراست. تعریض و بهسازی محور تنگ ارم به نمازگاه، سعدآباد به وحدتیه، احداث پل بزرگ درودگاه و تعمیرات ابنیه راه‌ها از شاخص‌ترین پروژه‌های دشتستان دانست.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر از افتتاح طرح‌های راهداری دشتستان در هفته دولت و دهه فجر امسال خبر داد و تصریح کرد: بخشی از پروژه‌های راهداری دشتستان تا هفته دولت و باقیمانده آن تا دهه فجر امسال افتتاح می‌شود.

اخترشناس، ارتقای ایمنی و بهبود راه‌های مواصلاتی را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: در ایمن‌سازی جاده‌ها در محورهای مختلف جاده‌ای از جمله روستایی اقدامات مهمی شده است.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • جشنواره فرهیختگان جوان آغاز شد
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 2
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 1
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
  • ۶ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی البرز ایمن‌سازی شد
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های راهسازی دشتستان