Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@12:31:53 GMT

تنش‌های آب شرب در شمال خوزستان پا برجاست

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۰۹۴۷۹

تنش‌های آب شرب در شمال خوزستان پا برجاست

به گزارش ایرنا کیامرث حاجی زاده روز سه شنبه در پانزدهمین نشست شورای آب و برق استان خوزستان در اداره کل مدیریت بحران استان اظهار داشت: در شمال و شمال شرقی خوزستان مصوباتی برای حل مشکلات آب شرب تعیین شده که تا کنون ۵۰ درصد این مصوبات اجرایی شده است.

وی با بیان اینکه برای برون رفت از مشکلات آب شرب در شمال و شمال شرق استان اقداماتی به صورت مُسکنی انجام شده است توضیح داد: چند طرح به منظور پایداری آب شرب برای این مناطق مصوب شده که طی یک ماه آینده عملیات اجرایی آنها آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل مدیریت بحران استانداری خوزستان با اشاره به مشکلات آب شرب در اهواز تصریح کرد: در این کلان شهر مشکلات زیادی داریم و آبفا استان و اهواز نیز پیگیری‌های خوبی در این باره داشتند ولی مردم در اهواز مشکلات زیادی دارند و با توجه به بازدیدهای شبانه روزی میدانی که انجام شده انتظار می‌رود معاونت آب رسانی سازمان آب و برق به عنوان تأمین کننده آب از محل‌های آب غدیر و کانال پای پل و آبفا اهواز این وضعیت آب را در اهواز پایدار کنند چرا که پسندیده نیست در اهواز مشکل آب شرب داشته باشیم.

وی با اشاره به وضعیت آبرسانی در مناطق سیل زده افزود: با وجود همه مشکلات اما بر بازسازی تأسیسات آبرسانی در مناطق سیل زده بسیار تاکید داریم و خوشبختانه آب و فاضلاب شهری و روستایی به جد پیگیر این موضوع هستند.

حاجی زاده با اشاره به اهمیت شورای آب و برق استان در راستای پیشگیری از تنش‌های آبی و مشکلاتی که در حوزه برق می تواند رخ دهد گفت: نشست شورای آب و برق استان موجب هماهنگی میان اعضای شورای آب و برق می‌شود و به فراخور بحران‌های آب و برقی که در استان ایجاد می‌شود برای پیشگیری از به وجود آمدن آنها فرمانداران در نشست حضور می‌یابند.

خوزستان پیشرو در بهینه سازی مصرف برق

وی ادامه داد: با توجه به تمهیداتی که امسال خوزستان در حوزه برق داشته است می‌توان گفت نسبت به دیگر استان‌ها در این حوزه پیشرو هستیم و امسال نیز به منظور پایداری شبکه برق چه در استان و چه در کشور تعطیلی و یا کاهش ساعات کاری ادارات در روزهای بالای ۵۰ درجه سانتیگراد برنامه ریزی شد.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری خوزستان با تاکید بر ضرورت اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم به منظور بهنیه سازی مصرف برق گفت: بر این اساس تفاهم نامه‌ای میان صدا و سیمای مرکز خوزستان و شرکت‌های برق و آب و فاضلاب استان منعقد شده است تا از این طریق آگاهی بخشی و اطلاع رسانی درست صورت گیرد.

وی ادامه داد: از همه همشهریان تقاضا دارم در مصرف برق صرفه جویی کنند و مناسب مصرف کنند و در پیک مصرف برق سعی کنند لوازم برقی پر مصرف را مورد استفاده قرار ندهند و در حوزه آب نیز این صرفه جویی را رعایت کنند.

حاجی زاده با تاکید بر حضور مردم در برطرف کردن بحران‌های متعدد استان گفت: دست یاری به سمت مردم دراز می‌کنیم تا استان از گرمای بیش از حد تابستان بیرون برود چرا که بدون یاری و مساعدت مردم با مشکل مواجه خواهیم شد.

وی گفت: بخشنامه‌هایی که از ستاد مدیریت بحران ارسال می‌شود در همه دستگاه‌ها و شرکت ها چه خصوصی و چه دولتی لازم الاجراست و همه مشمول بخشنامه می‌شوند و باید با شرکت‌های توزیع برق استان و اهواز همکاری لازم را داشته باشند.

۷۱۶۴/‏۶۰۶۴

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۹۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای تحقق شعار سال و شکوفایی اقتصاد خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمدجواد امانی اظهار امیدواری کرد که در راستای تحقق شعار سال با تعامل بخش خصوصی و نهاد‌های مرتبط، می‌توان در جهت شکوفایی اقتصاد استان گام‌های اساسی برداشت.

وی با اشاره به مشکلات بخش صنعت، کشاورزی، بازرگانی و معادن خوزستان اظهارکرد: باوجود چالش‌های موجود، نباید اجازه داد که صنایع کوچک آسیب‌پذیر شوند بنابراین با اقدامات کارشناسی و بررسی‌های میدانی باید نسبت به رفع موانع و گلوگاه‌ها در مسیر کار فعالان اقتصادی تلاش کرد.

رئیس اتاق بازرگانی اهواز به دغدغه‌های فعالان بخش خصوصی در زمینه رویه‌ها و فرآیند‌های مربوط به سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و ادامه داد: برای اصلاح برخی رویه ها، فعالان اقتصادی از این سازمان در دیوان عدالت اداری شکایت‌هایی را ثبت و آرایی نیز صادر شد که پیروی تامین اجتماعی از این آرا، باید همواره مورد توجه قرار گیرد.

امانی گفت: امیدواریم دستگاه‌های اجرایی در راستای رفع موانع به منظور تحقق شعار سال، حمایت از تولید را در دستور کار قرار دهند تا تولیدکنندگان در شرایط سخت کنونی بتوانند فعالیت کنند.

وی در خصوص شهرک‌های صنعتی اهواز نیز گفت: شهرک صنعتی شماره یک اهواز قدیمی‌ترین شهرک کشور است که سال ۱۳۴۵ در ۳۸ هکتار راه‌اندازی شد و باید توجه داشت که توسعه و توجه به بهبود زیرساخت‌های مربوطه همواره باید مورد توجه قرار گیرد.

رییس اتاق بازرگانی اهواز همچنین از برخی رویه‌های بانکی بخاطر مسدود شدن حساب کاری فعالان بخش خصوصی بخاطر بدهی‌های کوچک انتقاد کرد و گفت: مسئولان و سیاست گذاران حوزه اقتصادی اجازه ندهند فعالان بخش خصوصی به علت بدهی اندک به بانک، تامین اجتماعی یا دارایی دچار مشکل شوند چرا که شعار امسال نیز جهش تولید با مشارکت مردم است و این امر با فعالیت مستمر بخش خصوصی و تولیدکنندگان محقق می‌شود.

وی به مشکلات فراوان بخش صنعت در خوزستان اشاره کرد و گفت: اعتباراتی برای واحد‌های تولیدی در نظر گرفته شده ولی گرفتن استعلام‌های بانکی با وقفه چند ماهه همراه است و این باعث تحمیل برخی هزینه‌ها به تولید کننده می‌شود.

نایب رییس اول اتاق بازرگانی اهواز نیز گفت: مشکلات استان خوزستان در زمینه تولید و فعالیت‌های اقتصادی به صورت کارشناسی باید مورد ارزیابی و بررسی قرار گیرد.

شهلا عموری اظهارکرد: بانک‌های استان باید همکاری اثربخشی با فعالان اقتصادی داشته باشند؛ همچنین صنایع بزرگ مانند شرکت نفت و ملی حفاری نیاز است که از شرایط بخش خصوصی درک روشنی داشته و مطالبات فعالان اقتصادی را در موعد مقرر پرداخت کنند.

وی ادامه داد: شرکت‌های بزرگ در برخی مواقع حاضر به انجام تهاتر نیستند و فرآیند پرداخت مطالبات فعالان اقتصادی در خوزستان اغلب طولانی است.

نایب رئیس اول اتاق بازرگانی اهواز به شرایط محیط زیست در خوزستان اشاره و خاطرنشان کرد: برخی شرکت‌های بزرگ در خوزستان به رغم ایجاد آلایندگی، حاضر نیستند که گردش مالی و پرداخت مالیاتشان در استان خوزستان انجام دهند؛ بنابراین این عوامل باعث شده واحد‌های تولیدی متوسط و کوچک با بحران مواجه شوند.

عموری گفت: واردات خوزستان بر صادرات غلبه دارد و همیشه تراز صادرات منفی است، زیرا بیشتر محصولات از مرز‌های خوزستان وارد می‌شوند.

وی با اشاره به دیگر چالش‌های موجود در فعالیت‌های اقتصادی استان خوزستان ادامه داد: مواد اولیه واحد‌های تولیدی در استان موجود است ولی واحد‌های تولیدی مجبور هستند که مواد اولیه مورد نیاز خود را از استان‌های دیگر تامین کنند.

دیگر خبرها

  • اماندهی حریم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان
  • هوا در خوزستان گرم‌تر می‌شود
  • برگزاری ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت در اهواز+فیلم
  • پیش بینی بارش‌های پراکنده و افزایش دما در خوزستان
  • تلاش برای تحقق شعار سال و شکوفایی اقتصاد خوزستان
  • معدوم سازی ۳۰۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی در اهواز
  • پیگیری مشکلات جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران
  • ۸ مصدوم در پی ۳ حادثه آتش‌سوزی در اهواز
  • جغرافیای جرایم پرتکرار در اهواز مشخص شده است
  • رسیدگی به مشکلات پلیسی شهروندان در مسجد زین العابدین منطقه حصیرآباد اهواز+فیلم