Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-08@14:28:02 GMT

شانس پیروزی ترامپ فعلا بیشتر از شکست اوست

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۰۹۹۴۸

شانس پیروزی ترامپ فعلا بیشتر از شکست اوست

ابوالفتح در گفتگو با خبرنگار «انتخاب»، درباره نظرسنجی اخیر فاکس نیوز، رسانه حامی ترامپ، که نشان می‌دهد ترامپ از ۵ کاندیدای دموکرات انتخابات ۲۰۲۰ رای کمتری دارد گفت: دو نکته را باید بصورت مقدمه عرض کنم. اول اینکه در حال حاضر نزدیک به ۱۶_۱۷ ماه به برگزاری انتخابات آمریکا باقی مانده و قرار است امروز آقای ترامپ کمپین انتخاباتی خود را رسما شروع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این چند دموکراتی که نامشان در نظرسنجی آمده، از مدت‌ها قبل کمپین خود را آغاز کرده بودند و بیشتر مورد توجه قرار داشتند.

او ادامه داد: البته آقای ترامپ رییس جمهور است و در کانون توجهات قرار دارد، اما بیشتر عملکرد دولت مورد بحث بوده تا وضعیت انتخاباتی او و تازه از امروز می‌خواهد وارد رقابت‌های انتخاباتی شود. از این جهت این نظرسنجی‌ها بخصوص با این فاصله طولانی تا انتخابات، چندان ملاک نیستند نیستند. تاکنون هنوز نه رقابت‌های انتخاباتی آغاز شده و نه حتی مناظره دموکرات ها. برخی نظرسنجی‌ها می‌گویند ترامپ جلوتر است و برخی می‌گویند او عقب‌تر است.

این تحلیلگر مسائل بین الملل همچنین گفت: اینکه فاکس‌نیوز چگونه به این نتایج رسیده، من اطلاعی ندارم، بستگی دارد به اینکه چگونه سوالات نظرسنجی را طراحی کرده اند. اما خروجی آن یعنی نتایجی که اعلام شده، چندان پایه و اساس ندارد.

ابوالفتح همچنین درباره نکته دوم مورد اشاره خود نیز گفت: مورد دوم اینکه در انتخابات آمریکا رأی مردمی تعیین کننده نهایی نیست. حتی اگر هر کدام از این نامزد‌های دموکرات در نظرسنجی‌ها جلوتر باشند و آرای مردمی بیشتری داشته باشند، باز هم تضمین کننده‌ی پیروزی در انتخابات نیست. در سال ۲۰۱۶ خانم کلینتون در تمام نظرسنجی‌ها جلوتر و رأی مردمی اش بالاتر بود، اما اتفاقی که افتاد این بود که آقای ترامپ رأی الکترال بیشتری به دست آورد و رییس جمهور شد.

این تحلیلگر مسائل بین الملل افزود: با استناد به دلیل دوم، این نظرسنجی‌ها اعتبار خودشان را از دست دادند. زیرا بیشتر بر آرای مردمی متمرکز هستند و اینکه چه کسی از حمایت مردمی برخوردار است. در حالی که رییس جمهور در نهایت توسط الکترال کالج برگزیده می‌شود نه آرای مردمی.

ابوالفتح همچنین با اشاره به سازوکار انتخاباتی آمریکا نیز گفت: انتخابات آمریکا بسیار بسیار پیچیده و با متغیر‌های متعددی برگزار می‌شود و امکان پیش‌بینی وجود ندارد. می‌شود روند‌ها را بررسی کرد. روند‌ها نشان می‌دهد در حال حاضر که ما باهم صحبت می‌کنیم شانس آقای ترامپ برای پیروزی در انتخابات ۲۰۲۰ بیش از شکست اوست. اصلی‌ترین دلیلی هم که می‌شود آورد وضعیت اقتصادی آمریکاست که فعلا مطلوب است.

او با اشاره به وضعیت اقتصادی آمریکا افزود: نرخ بیکاری بسیار پایین آمده، شغل‌های زیادی تأمین شده، آقای ترامپ خودش را به عنوان مدافع محروم‌ها معرفی کرده، قانون معافیت مالیاتی برای برخی شهروندان آمریکا بسیار جذاب بوده و مبارزه با بیگانگان و مهاجران غیرقانونی هم هوادار زیادی دارد؛ بنابراین اصلی‌ترین امتیازی که ترامپ دارد جدا از اینکه رییس جمهور است و بطور سنتی اغلب رییس‌جمهور‌ها دو دوره‌ای می‌شوند، این است که وضعیت اقتصادی به آقای ترامپ کمک زیادی می‌کند.

ابوالفتح همچنین گفت: نکته بعدی این است که دموکرات‌ها فعلا در یک شکاف درونی به سر می‌برند. آن‌ها ۲۲_۲۳ نامزد معرفی کرده اند که باید به یک نفر تبدیل شود و آن یک نفر یا از جناح میانه رو و مرکزگرای حزب است مانند آقای جو بایدن یا جریان رادیکال دست چپی شبه سوسیالیستی مانند آقای سندز یا خانم وارن. این موضوع که رقیب نهایی آقای ترامپ کیست، بسیار تعیین کننده است. اما در حال حاضر که تکلیف خود دموکرات‌ها هم مشخص نیست، نمی‌توانیم چیزی بگوییم.

او با اشاره به ضعف‌های ترامپ در انتخابات نیز اظهار داشت: ترامپ چند نقطه ضعف هم دارد؛ یکی شخصیت خودش و آشوبی که در درون دولت وجود دارد و در نتیجه مشکلاتی که برای اداره کشور ایجاد کرده. دیگری ناکامی‌هایی که در سیاست خارجی داشته و مهم‌ترین اش جنگ‌های تجاری است که با تمام دنیا به راه انداخته و در نهایت می‌تواند تاثیر مخربی بر وضعیت اقتصادی آمریکا بگذارد و فرصت‌های شغلی را از بین ببرد.

او در عین حال تصریح کرد: با این حال الان شانس پیروزی آقای ترامپ در انتخابات ۲۰۲۰ به مراتب بیشتر از شکست اوست.

ابوالفتح درباره میزان تاثیر موضوع ایران بر وضعیت رای آوردن یا نیاوردن ترامپ گفت: مردم آمریکا خیلی به مسائل سیاست خارجی توجه نمی‌کنند. نخبگان، سیاستمداران و این‌ها هستند که سیاست خارجی برایشان اهمیت دارد. برای مردم آمریکا، سیاست خارجی زمانی اثرگذار است که بر زندگی روزمره شان تاثیر بگذارد. مثلا اینکه یک اقدام سیاست خارجی می‌تواند ایجاد شغل کند یا شغل‌ها را از بین ببرد؟ یا برایشان بودجه‌های درمانی را کاهش می‌دهد یا خیر؟

این تحلیلگر مسائل بین الملل اضافه کرد: در حال حاضر وضعیت ایران، چون وارد یک جنگ نشده و تبدیل به یک برخورد نظامی نشده تاثیر زیادی روی زندگی مردم آمریکا ندارد، اما اگر در ادامه این کشمکش‌ها شاهد وقوع جنگ باشیم می‌تواند موقعیت آقای ترامپ را تضعیف کند. به هر حال مردم آمریکا خیلی به جنگ علاقه‌ای ندارند.

ابوالفتح ادامه داد:، اما در عین حال اگر آقای ترامپ به یک توافق بزرگی برسد و بتواند یک نمایش بزرگ را شکل بدهد، مثلا با ایران همان کاری را کند که که با کره شمالی کرد و متعاقبا، دیدارش با رییس جمهور ایران دستاوردی داشته باشد و بتواند نمایش اقتدار و قدرت بدهد، می‌تواند در انتخابات موثر و نقطه قوت باشد. ولی در حال حاضر نه جنگ به وقوع پیوسته و نه مذاکرات نتیجه بخشی وجود داشته.

او افزود: موضوع ایران بعنوان یکی از موضوعات در انتخابات آمریکا مهم مورد بحث قرار می‌گیرد. هم ترامپ هم رقبای ترامپ حتما به این موضوع می‌پردازند، اما تعیین کننده و تاثیرگذار بر وضعیت انتخاباتی نخواهد بود، مگر اینکه آن دو اتفاق رخ دهد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۹۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود

برنی سندرز به شایعات مربوط به کناره‌گیری‌اش از سیاست پایان داد و عنوان کرد بار دیگر نامزد مجلس سنا می‌شود.

به گزارش مشرق، در حالی که گمانه‌زنی‌های بسیاری در مورد برنی سندرز مبنی بر کناره‌گیری از سیاست به دلیل سن بالایش مطرح شده بود، این سناتور دموکرات ۸۲ ساله آمریکایی در اظهاراتی، بیان کرد بار دیگر برای نامزدی مجلس سنا اقدام می‌کند.

به گزارش آسوشیتدپرس، سندرز در حالی از تصمیم خود برای ورود به سنا خبر داد که مواضعش در مورد جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در جریان جنگ غزه به شدت انتقادی شده و مدت‌هاست، شکاف گسترده‌ای میان دیدگاه‌های او و بایدن در اینباره ایجاد شده است.

سندرز از نحوه مدیریت بایدن در رابطه با رژیم اسرائیل انتقاد کرده و خواستار پایان فوری جنگ غزه شده است. در این راستا تاکید وی بر گسترش کمک‌های بشردوستانه برای حمایت از مردم غزه و توقف حمایت‌های رئیس‌جمهور آمریکا از رژیم صهیونیستی بوده است.

این سناتور دموکرات آمریکایی در گفتگو با آسوشیتدپرس به صراحت عنوان کرد: ما در یک لحظه سیاسی پیچیده و دشوار زندگی می‌کنیم و من به شدت با بایدن در مورد جنگ غزه مخالف هستم.

سندرز در رابطه با انتخابات ریاست‌جمهوری پیش‌رو در آمریکا نیز اظهاراتی را مطرح و با اشاره به رقابت میان ترامپ و بایدن اینطور بیان کرد: دونالد ترامپ از من خطرناک‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکاست.

وی با ترسیم چشم‌انداز احتمالی از بازگشت ترامپ به کاخ سفید، هدف خود از تلاش برای بازگشت به سنا را ناشی از نگرانی در مورد آینده دموکراسی در آمریکا اعلام کرد و گفت از بسیاری جهات انتخابات ۲۰۲۴ را مهم‌ترین انتخابات در طول زندگی مردم آمریکا می‌داند.

او پس از اعلام نامزدی دوباره‌اش برای تداوم حضور خود در سنا، در این رابطه که احتمال دارد آمریکا در صورت بازگشت ترامپ از یک کشور دموکرات به سمت کشوری اقتدارگرا حرکت کند، هم صحبت کرده و عنوان کرد برایش سوال است که آیا پس از برگزاری نتایج انتخابات ۲۰۲۴ دولتی کارآمد در این کشور روی کار خواهد آمد یا خیر.

از زمان آغاز جنگ غزه، سندرز از جمله مهم‌ترین سیاستمداران آمریکایی بوده است که مواضع حمایت‌آمیز رئیس‌جمهور آمریکا در قبال رژیِم صهیونیستی را مورد نقد قرار داده و از برقراری آتش‌بس دائمی در غزه حمایت کرده است.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • انتخابات محاکمه ترامپ را به تعویق انداخت!
  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • حذف ترامپ و ستاره ایرانی از قهرمانی جهان
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • شکست 4-2 اینتر مقابل لاتزیو و از دست رفتن شانس قهرمانی سری آ در هفته آخر (2002/5/5) / فیلم
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • جهان اسنوکر شوکه شد! اسطوره‌ها حذف شدند، فینال بین دو غافلگیرکننده