Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحمان حریری عصر سه شنبه در نشست خبری روسای کمیسیون‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان اظهار داشت: طبق تحقیقات انجام یافته حدود ۶۹ درصد معتادان و ۶۳ درصد زندانیان مواد مخدر از قوانین آگاه هستند که نشان می‌دهد عمده مافیایی مواد مخدر خود با پیش آگاهی از قوانین وارد این عرصه غیر قانونی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: می‌توان با بازدارنده کردن قوانین موجود این آمار را کاهش داد چرا که علاوه بر بررسی آگاهی مافیایی مواد مخدر روزانه بر تنوع انواع مخدرها بویژه صنعتی اضافه می‌شود.
حریری افزود: هم اکنون در جهان حدود ۸۰۳ نوع ماده مخدر صنعتی و سنتی شناخته شده که برای بسیاری از آنها درمانی نیست.
وی همچنین در خصوص هماهنگی مبارزه با مواد مخدر یادآور شد: برای موفقیت بیشتر در مبارزه با این آسیب، شورایی تشکیل شده که در آن بیش از ۳۰ دستگاه اجرایی و نهاد حاکمیتی عضو هستند.
دبیر شورای هماهنگی مواد مخدر کردستان در بخش دیگری تاکید کرد: این شورا در صدد است برای تثبیت دوران بهبود معتاد و کاهش اتلاف تسهیلات اشتغال بهبود یافتگان با جهاد دانشگاهی یک طرح اشتغال آفرینی اجرا کند.
حریری گفت: در این طرح پیمانکاران و افراد سالم کار آفرین در ازای بکارگیری هر فرد بهبود یافته تسهیلاتی می‌گیرند و در قبال آن نیز دولت یک سال بیمه فرد بهبود یافته را پرداخت و به مدت پنج سال نیز پیمانکاران را از تخفیفاتی بهره مند می‌کند.
وی با اشاره به اهمیت پیشگیری در مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: حدود ۶۵ درصد هزینه مبارزه با مواد مخدر در بخش درمان است و اعتبارات بخش پیشگیری نیز به صورت قطره چکانی تخصیص داده می‌شود.
حریری افزود: با تقویت اعتبارات حوزه پیشگیری می‌توان بسیاری از هزینه‌ها را کاهش داد و در این راستا برخی از اقدامات این شورا برای جذب هزینه‌های پیشگیری معطوف شده است.

بیش از ۱۰ هزار نفر در کردستان متادون درمانی شدند
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در این نشست گفت: در سال گذشته ۱۰ هزار و ۷۹۸ نفر بیمار مبتلا به مصرف مواد مخدر این استان در مراکز بخش خصوصی و دولتی متادون درمانی شده‌اند.
دکتر هومن قصری اضافه کرد: هم اکنون در این استان هشت مرکز دولتی و ۶۸ مرکز خصوصی متادون درمانی وجود دارد که ۶۲۳ نفر در مراکز دولتی و ۱۰ هزار و ۱۷۵ نفر نیز در مراکز خصوصی تحت پوشش قرار دارند.
وی اضافه کرد: همچنین در این استان ۱۷ مرکز میان مدت اقامتی شامل ۱۶ مورد برای مردان و یک مورد برای زنان وجود دارد و در سال گذشته پنج هزار و ۳۱۳ نفر در این مراکز پذیرش شده‌اند.
دکتر قصری افزود: تخصیص تخت‌های ویژه روانشناسی در بیمارستان قدس و حداقل پنج تخت دیگر در بیمارستان‌های استان از دیگر خدمات این دانشگاه برای درمان بیماری اعتیاد بوده است.

۳۹۴ معتاد مجاهد در کردستان پذیرش شدند
مدیرکل بهزیستی کردستان نیز در این نشست گفت: در سال گذشته ۳۹۴ معتاد مجاهد در کمپ‌های این استان پذیرش شدند و سازمان بهزیستی برای درمان و بهبود این افراد چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هزینه کرده است.
صباح قریشی اظهار داشت: از پنج هزار و ۳۱۳ نفر پذیرش شده در ۱۷ مرکز اقامتی میان مدت استان کردستان طی سال گذشته، ۸۰ نفر را زنان تشکیل داده بودند.
وی با بیان اینکه تلاش در زمینه پیشگیری از دیگر اقدامات این اداره کل است، افزود: سال گذشته ۱۲۳ دوره پیش آگاهی در مناطق مختلف استان برگزار شد که ۱۹۳ هزار نفر در این دوره‌ها آموزش دیدند.
قریشی یادآور شد: همچنین در اقدامی دیگر در ۵۰ مهد کودک دوره آموزشی در حوزه‌های آموزش‌های اولیه برگزار شد و حدود ۲ هزار کودک از این طرح بهره مند شدند.
وی به اشتغال زایی بیماران بهبود یافته از دام اعتیاد نیز اشاره کرد و گفت: در سال گ ذشته ۴۰۰ نفر از این افراد در کردستان بین ۵۰ تا ۱۵۰ میلیون ریال تسهیلات اشتغال دریافت کرده‌اند.
قریشی بر مشارکت خیران در پیشگیری و درمان معتادان تاکید کرد و اظهار داشت: با جذب خیران در بخش‌های مختلف از جمله ایجاد کمپ‌های ترک اعتیاد بانوان می‌توان آسیب‌های ناشی از این معضل اجتماعی را کاهش داد.

در این نشست همچنین از پوستر هفته مبارزه با مواد مخدر از تولیدات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان رونمایی شد.

هفته مبارزه با مواد مخدر از ۳۱ خرداد تا ۶ تیر ماه و شعار این هفته یاریگر هم باشیم، تعیین شده است.
۳۰۳۴/‌۹۱۰۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پیشگیری مواد مخدر استان کردستان ستاد مبارزه با مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۰۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناکامی قاچاقچیان در جابه جایی ۳۸۴ کیلو تریاک

فرمانده انتظامی هرمزگان، گفت: با هوشیاری و تلاش همه جانبه ماموران انتظامی رودان قاچاقچیان در انتقال ۳۸۴ کیلو تریاک ناکام ماندند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سردار علی اکبر جاویدان، اظهار داشت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان رودان در راستای مقابله جدی وبی امان با قاچاق مواد مخدر ومبارزه با سوداگران مرگ در محور بخش رودخانه این شهرستان پس از چندین ساعت تعقیب و مراقبت‌های لازم و گشت‌زنی‌های پنهان و هدفمند به دو دستگاه خودرو سواری پژو 405 مشکوک و دستور توقف دادند.

وی افزود: رانندگان با مشاهده ماموران بدون توجه به دستور پلیس و علائم هشدار دهنده اقدام به فرار کردند که پس از تعقیب و گریز سریع متهمان چون عرصه را بر خود تنگ دیدند با استفاده از موقعیت منطقه و تاریکی هوا با رها کردن خودروها از محل متواری شدند.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان بیان کرد: در بازرسی از خودروهای توقیفی 384 کیلو مواد مخدر تریاک کشف و ضبط و تلاش ماموران برای دستگیری متهمان ادامه دارد.

وی همچنین از کشف انواع کالای قاچاق در 48 گذشته به ارزش 20 میلیارد ریال در استان خبر داد.

جاویدان عنوان کرد: ماموران انتظامی استان در اجرای طرح‌های مبارزه با قاچاق کالا وارز و حین کنترل محورهای مواصلاتی، موفق به کشف انواع کالای قاچاق شدند.

وی افزود: کالاهای قاچاق مکشوفه شامل: 3 هزار و 114 دست انواع البسه، یک دستگاه موتورسیکلت پاکشتی، یک دستگاه موتور قایق، 130 عدد انواع لوازم آرایشی، 192 جفت کفش، 665 دستگاه سیگار الکترونیک، 44 کارتن انواع محصولات کشاورزی، 650 عدد انواع آبمیوه خارجی، 7 دستگاه تلویزیون led و غیره فاقد مدارک است.

 فرمانده انتظامی استان با اشاره به اینکه در این راستا 12 خودرو شوتی توقیف و 10 متهم به همراه پرونده متشکله به مرجع قضایی معرفی شدند، یادآورشد: حسب اعلام کارشناسان ارزش کالاهای مکشوفه بالغ بر 20 میلیارد ریال است که کلیه کالاهای مکشوفه تحویل انبار سازمان اموال تملیکی استان شد.

جاویدان تأکید کرد: پلیس در راستای مبارزه بی امان با قاچاق کالا و به تبع آن رونق و جهش تولید همه تلاش خود را به‌کار بسته، تا تحرک از قاچاقچیان و ضربه زنندگان به اقتصاد جامعه سلب شود.

انتهای پیام/864/

دیگر خبرها

  • جمع آوری ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد
  • جمع آوری۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد
  • کشف بیش از ۸ کیلوگرم تریاک در خلیل آباد
  • جمع‌آوری و دستگیری ۵۲۸ معتاد و سوداگر مرگ طی ۲ روز در گیلان
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • کشف ۷۶ کیلوگرم تریاک و حشیش در یک منزل مسکونی
  • کشف ۷۶ کیلوگرم تریاک و حشیش در منزل مسکونی در خمینی‌شهر
  • ناکامی قاچاقچیان در جا به جایی ۳۸۴ کیلو تریاک
  • ناکامی قاچاقچیان در جابه جایی ۳۸۴ کیلو تریاک
  • کشف بیش از ۴۴ کیلوگرم تریاک در مراغه