Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل سیاسی به نقشه های شوم دشمنان نظام از فتنه سال 88 تا 98 پرداخت و گفت: در سال جاری گرچه مشکلات معیشتی گریبان گیر مردم شده است و برخی از دولتمردان هم بدشان نمی آید که این مشکلات وجود داشته باشد ولی بزرگترین مانع و خطری که امنیت کشور، انقلاب و مردم را تهدید می کند ولنگاری پیش از حد فضای مجازی آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نافع؛ فردا 29 خرداد است و به نوعی سالروز بیان خطبه های نماز جمعه تاریخی و وحدت بخش از سوی مقام معظم رهبری است.

درست 10 سال پیش، در چنین روزهایی دشمنان نظام و انقلاب به هر دری زدند تا با بهره گیری از فریب خواص بی بصیرت و سکوت ساکتین آشوبی به پا کنند که به اصلاح کارشناسان سیاسی شاید آن را بتوان کودتای مخملی یا همان انقلاب رنگین نامید، آشوبی که تنها یک درایت از سوی مردی الهی می توانست با بصیرت بخشی آن را خاموش کند.

 

از فتنه 88 تا فتنه اقتصادی 98

و این رهبر معظم انقلاب بود که در هشت ماه فتنه در خطبه 29 خرداد و در سخنرانی های بعدی خودشان نه تنها نامزدهای انتخاباتی بلکه تمام گروه های سیاسی اعم از اصولگرایان و اصلاحطلبان را به بصیرت داشتن راهنمایی کردند.

آتش و شعله های فتنه 88 با حضور مردم ولایی در نطفه خفه شد و درس عبرتی برای دشمنان نظام، گرچه دشمنان خارجی و فریب خوردگان داخلی در این 10 سال سکت ننشستند و با تکرار دروغ های ننگینشان بر طبل رسوایی خود می زدند و آشوب و بلواهای جدیدی با رنگ و لعاب دیگری به پا کردند، که از جمله آن می توان به فراهم کردن شرایطی برای رفتن به سمت تحمیل برجام بی فرجام بر ملت ایران و یا ایجاد نارضایتی های عمومی برای به خیابان کشیدن اراذل و اوباش در اغتشاشات سال 96 اشاره کرد.

 

کارشکنی مقابل انقلاب از سوی دشمنان طبیعی است

در این باره «محمد صادق کوشکی» کارشناس مسائل سیاسی کشورمان در گفت و گو با خبرنگار نافع؛ گفت: طبیعی است که هر انقلاب بالغی با مشکلاتی به وجود آمده از سوی دشمنان خود روبرو شود و امر عجیبی نیست، چرا که سیره خلقت خداوندی در این است که در هر حرکتی موانعی از سوی دشمنان ایجاد می شود و اگر کسی بگوید که آرزو می کنم چنین مشکلاتی پیش نیاید، نشدنی است.

 

فتنه، آزمونی برای آشکار شدن منافقین

وی با بیان اینکه کارشکنی مقابل انقلاب از سوی دشمنان طبیعی است، اظهار کرد: به تعبیر قرآن فتنه ها، امتحان و آزمونی است برای آنکه افراد خودشان را بهتر بشناسند، مؤمنان ایمانشان را محک بزنند و تقویت شوند و افرادی که مدعی ایمان هستند نفاقشان آشکار است.

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه هر کودکی تا بزرگ شود، جسمش از بیمار شدن گریزی ندارد، افزود: از بیماری، فتنه ها، موانع و مشکلات گریزی نیست و این فتنه ها برای آن است که افراد حق از باطل و درست را از غلط تشخیص دهند و کسانی که بصیرت و صداقت قلبی همراه با فهم قوی دارند در این آزمون سربلند می شوند.

 

دانایی همراه با اعتقاد و ایمان؛ راه برون رفت از فتنه ها

کوشکی تصریح کرد: در فتنه ها بالا بودن جایگاه علمی، سیاسی، حوزی و یا فرهنگی و اجتماعی ملاک بصیرت داشتن افراد نیست، همچنان که در فتنه 88 مشاهده کردیم بسیاری از مردم کوچه و بازار قدرت تشخیص حق از باطلشان بیشتر از برخی خواص فریب خورده بود.

وی عنوان کرد: قدرت تشخیص حق و حقیقت را تنها افرادی دارند که برخوردار از دانایی و آگاهی همراه با اعتقاد و ایمان هستند، در  این صورت راه برون رفت از آشوب و فتنه را خود به خوبی می دانند و در آن مسیر حرکت می کنند.

 

آنانی که هنوز، اتفاقات سال 88، رافتنه نمی دانند،  دچار عقب ماندگی ذهنی در حوزه سیاست شده اند

این کارشناس مسائل سیاسی اظهار کرد: اگر امروز کسی باشد که هنوز هم قدرت تشخیص حق از باطل در فتنه 88 را با این همه تحلیل ها و تحقیق ها نداشته باشد و متوجه حقیقت نشده باشد، باید گفت که حتی دچار عقب ماندگی ذهنی در حوزه سیاست شده و خود را به ندانستن زده است.

 

 ولنگاری پیش از حد فضای مجازی از فتنه اقتصادی خطرناکتر است

کوشکی در ادامه به فتنه سال 98 که با معیشت و اقتصاد مردم گره خورده هم اشاره کرد و گفت: در سال جاری گرچه مشکلات معیشتی گریبان گیر مردم شده است و برخی از دولتمردان در ظاهر هم بدشان نمی آید که این مشکلات وجود داشته باشد ولی بزرگترین مانع و خطری که امنیت کشور، انقلاب و مردم را تهدید می کند ولنگاری پیش از حد فضای مجازی آن است.

وی  تصریح کرد: فضای مجازی این روزها به بهترین ابزار جنگ نرم و جنگ روانی دشمن علیه ملت تبدیل شده است که اگر این ولنگاری ها مهار شود حتی می توانیم مدعی شویم که مشکلات اقتصادی حل شدنی است، البته در صورتی که دولتمردان بر سیاست های غلط خودشان پافشاری نکنند، مشکلات اقتصادی هم حل می شود.

این کارشناس مسائل سیاسی افزود: بی در پیکر بودن فضای مجازی آن هم بدون نظارت، روح و روان مردم ما را نابود می کند و زمینه را برای طعمه جنگ روانی دشمن مهیا می سازد.

به گزارش خبرنگار نافع؛ بی تردید نکات مغفولی همچنان در خطبه های 29 خرداد ماه سال 88 رهبر انقلاب مانده است، که می طلب نخبگان سیاسی و فرهنگی بر آن تحلیل هایی برای آگاهی بخشی جامعه ارائه دهند و خط قرمزهای نظام را به شیوه ای رسا برای همه بخصوص جوانان تبیین کنند.

ضرورت تبیین مواضع آشکار نظام برای همه اقشار در جنگ روانی به پا شده از سوی  مثلث منافقین، استکبار و فریب خوردگان داخلی در فضای غبارآلود و رها شده فضای مجازی، نکته ای است که تنها با بصیرت افزایی از سوی متولیان امر بخصوص نخبگان سیاسی در تمامی اقشار باید به آن پرداخته شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۱۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه تک‌روی و سهم‌خواهی آسیب بزرگی به نظام و مردم خواهد زد، گفت: امروز بشدت نیازمند عقلانیت جمعی در اشخاص و درون جریانات سیاسی کشور هستیم.

به گزارش ایسنا، محسن رضایی در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دیدارهای جداگانه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا و دبیران جریانات سیاسی دیگر بر وحدت گروه‌های انقلابی تاکید کرد.

وی در دیدار با نادی، جراره و شورای مرکزی شریان، رائفی پور و سعید محمد و شورای مرکزی صبح ایران و احمد نادری و شورای مرکزی جماران گفت: باید از رویش‌های انقلاب استقبال و از هرنوع تفرقه جلوگیری کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت در جبهه انقلاب، افزود: همبستگی و برادری از ارزش‌های اصیل انقلاب اسلامی است که امروز بیش از هر زمانی باید مورد توجه باشد و اکنون ملت و نظام، نیازمند صف فشرده نیروهای انقلاب و کارآمدی جبهه انقلاب است و راه آن قاعده‌محوری به جای شخص‌محوری است.

وی با یادآوری شرایط حساس کشور پس از طوفان الاقصی و عملیات «وعده صادق» اظهار کرد: موقعیت ایران در غرب آسیا بیش از گذشته تعیین‌کننده شده است، بنابراین فرصت‌ها و تهدیدات جدیدی درمقابل کشور قرار گرفته است. در چنین شرایطی وحدت نیروهای انقلاب و تلاش همگانی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور رمز عبور از تهدیدات و بهره‌برداری از فرصت‌هاست. هر نوع تک‌روی و سهم‌خواهی آسیب بزرگی به نظام و مردم خواهد زد. امروز بشدت نیازمند عقلانیت جمعی اشخاص و جریانات سیاسی کشور هستیم.

رضایی با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در انتخابات گفت: انتخابات مجلس‌ باوجود شرایط سخت اقتصادی با حضور مردم انجام شد که نشان دادند تنها راه اصلاح کشور انتخابات و مردم‌سالاری است. حضور سلیقه‌های مختلف سیاسی، مشارکت مردم را جدی‌تر و بیشتر می‌کند.

وی گفت: رقابت باید برادرانه و به دور از منازعه باشد. انتقادات باید منصفانه و همراه با ضوابط اخلاقی صورت گیرد و فضا برای رویش‌های جدید مهیا باشد. تحمل سلیقه‌های سیاسی علامت بلوغ عقلانیت گروه‌های سیاسی است.

در این نشست‌های جداگانه نادی و جراره از شریان، احمد نادری از جماران، رائفی‌پور و سعید محمد از صبح ایران، با تشریح روند شکل‌گیری جریان‌ها و تشکل‌های خود، به بررسی اجمالی دور اول انتخابات و برخی گله‌مندی‌ها پرداختند و آمادگی خود برای گفت‌وگو با سایر گروه‌های جبهه انقلاب را اعلام کردند.

محسن رضایی نیز در جلسه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا، بر وحدت همه گروه‌های جبهه انقلاب ازجمله شانا، پایداری، شریان، جماران، صبح ایران و تحول‌خواهان وسایر گروه‌ها تأکید کرد و اعضای شانا هم نظراتشان را بیان کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • انقلاب اسلامی تبلور مکتب سیاسی امام صادق(ع)
  • خسرو غفوریان کیست؟
  • باید به تشکل‌های تولیدی و نیروی کار اولویت دهیم
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • کارکنان عقیدتی سیاسی مسئول تقویت هدایت و معنویت هستند
  • تشکیل کمیته امنیت روانی برای برخورد با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب در فضای مجازی