Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، علی اصغر مونسان عصر سه شنبه در آئین افتتاحیه یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی در اصفهان اظهار داشت: صنعت گردشگری در همه جا دنیا و به ویژه در کشور ما هم کارکردهای اقتصادی و هم جنبه‌های فرهنگی دارد و در بخش اقتصادی نیز موجب ارزآوری برای کشور و رونق اقتصادی و تحرک اقتصادی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه گردشگری از راه‌های پیشگام‌های در راستای پیشبرد اقتصاد کشور است به نوعی که صنایعی مانند حمل و نقل هوایی، ریلی، زمینی، صنعت کشاورزی و پوشاک را نیز به تحرک می‌اندازد، ابراز داشت: در اشتغال‌زایی در دنیا به ازا هر ۱۰ شغل یک شغل به گردشگری مربوط می‌شود چراکه در صنعت گردشگری نسبت به حوزه‌های دیگر حتی با میزان سرمایه گذاری اندک نیز می‌توان شغل ایجاد کرد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی بیان داشت: در کشور ما به ازای هر ۵۰ تا ۷۰ میلیون تومان از طریق صنعت گردشگری شغل ایجاد می‌شود این در حالی است که در حوزه صنعت این میزان معادل ۵۰۰ تا یک میلیارد تومان سرمایه را می‌طلبد.

سرعت ایجاد اشتغال در صنعت گردشگری ۲.۵ برابر سایر حوزه‌ها است

وی با بیان اینکه سرعت ایجاد اشتغال در صنعت گردشگری ۲.۵ برابر سایر حوزه‌ها است، ابراز داشت: یکی از مسیرهای میانبر کشورها در راستای توسعه و پیشرفت صنعت گردشگری است.

مونسان گفت: شاید بتوان گفت کمتر کشوری است که گردشگری را جز اهداف توسعه و پیشرفت خودش قرار ندهد زیرا گردشگری موضوعی است که در شیوه‌های متنوع اعم از طبیعت، فرهنگی، زیارت و ورزش می‌تواند موجب جذب گردشگر برای کشور شود.

وی اضافه کرد: برخی از کشورها از جذابیت‌های ناشناخته در صنعت گردشگری هیجانی بهره می‌گیرند، در ابعاد فرهنگی و اجتماعی هم بهترین نقطه‌ای که می‌توان فرهنگ یک کشور معرفی شود و تبادل بین ملل فراهم شود بخش گردشگری است.

استفاده از حوزه گردشگری در راستای معرفی چهره واقعی ایران به جهانیان

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه ایران ما با فرهنگ غنی تاریخی و اسلامی می‌تواند از حوزه گردشگری در راستای معرفی چهره واقعی ایران به جهانیان کمک بگیرد، بیان داشت: دشمنان به دروغ تصاویر نادرست از ایران نمایان می‌کنند غافل از اینکه هر گردشگر با قاطعیت سفیر فرهنگی برای ایران تبدیل شده است و مصاحبه‌ها و صحبت‌های گردشگران هنگام خروج از ایران بر این باور استوار است که این گردشگران مبلغان واقعی فرهنگ ایران می‌شوند.

وی اضافه کرد: بخش بعدی در ابعاد اجتماعی است، ایجاد نشاط اجتماعی جزو وظایف دولت‌هاست و ما با حوزه گردشگری و سفر می‌توانیم به نشاط اجتماعی و انسجام خانواده‌ها کمک کنیم، با وجود همه این صحبت‌ها از مزایای صنعت گردشگری هنوز اولویت مهم و بالای برنامه ریزی کشور توسعه صنعت گردشگری نیست.

مونسان با بیان اینکه موضوع برندسازی و تبلیغات از مهم‌ترین بخش‌های گردشگری است، بیان داشت: سوال این است که چگونه می‌توانیم گردشگر خارجی جذب کنیم زمانی که در خارج از کشور هیچ کار تبلیغاتی صورت نمی‌گیرد.

تبلیغات گردشگری ایران به یک سنت در سال نیز نمی‌رسد

وی تصریح کرد: برآورد همکاران من در ده‌ها کشور در سرتاسر دنیا که برای آقای رئیس جمهور ارسال کردم این است که کشورهایی که در حوزه گردشگری در دنیا فعال هستند به ازای هر گردشگر بین ۱.۷ دلار تا ۲ دلار هزینه تبلیغات می‌کنند؛ متأسفم که بگویم این رقم در حوزه تبلیغات گردشگری کشور ما به چند سنت بیشتر نمی‌رسد.

وی افزود: علی رغم همه سرمایه گذاری اندک، سال گذشته ۱۱.۸ میلیارد دلار صنعت گردشگری در GDP کشور نقش داشت و سه هزار شغل واقعی با کد ملی با کمترین سرمایه گذاری ایجاد کرد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی گفت: تلاش کردیم کشورهای هدفمان را در توسعه صنعت گردشگری بازبینی کنیم و اگر دچار کمبود شدیم با اضافه کردن کشورهای هدف جدید گردشگران را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: خوشحالیم که ۱۸۰ هزار میلیارد تومان پروژه‌های غیردولتی و سرمایه گذاری خصوصی به آینده امیدواریم و به یقین صنعت گردشگری روزهای خوبی را خواهد دید.

انتهای پیام/ب

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی جاذبه گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۱۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری

معاون اشتغال وزارت کار گفت: برای امسال ایجاد یک میلیون و ۴۴هزار شغل را در نظر گرفته ایم که به همه استانداران ابلاغ شده است و امسال برای اولین بار ۲۵درصد از این میزان به فارغ التحصیلان اختصاص می یابد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وعده ایجاد سالیانه یک میلیون شغل در دولت سیزدهم داده شد, آمار اعلام شده بیانگر این است که این موضوع در سال گذشته 100 درصد محقق شد و در کنار آن نرخ بیکاری روند کاهشی و نرخ اشتغال روند افزایشی به خود گرفته است.

مطابق با آمار سامانه رصد در سال 1401 بیش از یک میلیون و 350هزارفرصت شغلی بر اساس کد ملی، نوع شغل، جایی که در آن شغل ایجاد شده، دستگاهی که کمک کرده آن شغل ایجاد شود در این سامانه به ثبت رسید. در سال 1402 نیز مطابق آمارهای ارائه شده یک میلیون و 88هزارشغل ایجاد شده است.

تحلیلگران بازارکار معتقد هستند که دولت سیزدهم در زمینه اشتغال خوب عمل کرده است و کارنامه موفقی دارد, سیاست‌های دولت در احیای واحد‌های تولیدی نیمه‌کاره و نیمه‌تعطیل، راه اندازی پروژه‌های جدید صنعتی و واردات ماشین‌آلات و مواد اولیه موردنیاز کارخانجات و بهبود فضای کسب‌وکار از طریق تسهیل صدور مجوز‌ها از مواردی است که موجب شده این کارنامه برای دولت سیزدهم ثبت شود.

محمود کریمی بیرانوند, معاون اشتغال وزارت کار در آخرین اظهارات خود بیان کرده است: :برای امسال ایجاد یک میلیون و 44 هزار اشتغال در نظر گرفته‌ایم که ابه همه استانداران ابلاغ کرده ایم و  امسال برای اولین بار گفته‌ایم که 25 درصد این میازن باید حوزه فارغ التحصیلان باشد.

 وی گفت:  سال اول ما یک میلیون و 250 هزار تا تعهد در نظر گرفتیم، سال دوم یک میلیون و 88هزار شغل، سال سوم یک میلیون و تقریباً 44هزار شغل. ما  در ابتدا محاسبات را انجام می دهیم در صورتی که منجر به کاهش نرخ بیکاری شود, به استان ها ابلاغ می کنیم.

معاون اشتغال اظهار داشت:سال گذشته بیمه بیکاری روند کاهشی داشته است, نرخ اشتغال ناقص کاهش داشته است,عملکرد سازمان فنی و حرفه ای نسبت به سال گذشته خود در حوزه آموزش ها بیشتر بوده است, تسهیل راه اندازی کسب وکارو... بیانگراین است که پایداری مشاغل بیشتر شده است.نرخ مشارکت اقتصادی با افزایش چهار دهم درصدی به 41.3درصد رسیده است که نشان دهنده پایداری و کیفیت مشاغل است. اما به معنی این نیست که در وضعیت مطلوب هستیم, باید تلاش کنیم.

وی افزود: در راستای شعار سال یکی از برنامه‌های ویژه‌مان توسعه سامانه جستجوی شغل است، سال گذشته  سامانه جستجوی شغل را رونمایی کردیم، حدود8 ماه هم از عملکرد این سامانه گذشت، تقریباً در طول 8ماه حدود 300هزار فرصت شغلی را روی این سامانه بارگذاری شد، این اتفاق  توسط بخش خصوصی رخ داد, یعنی هیچ دخالتی دولت در این موضوع نداشت.

کریمی بیرانوند گفت: امسال به صورت ویژه ما برنامه‌ریزی کرده‌ایم که حداقل 400هزار فرصت شغلی جدید را بتوانیم در تعاملمان با بخش خصوصی روی سامانه عرضه کنیم که کارفرما‌ها و کارجویان نیازشان برطرف شود،  تمرکزمان روی سامانه جستجوی شغل برای حل مسئله بیکاری فارغ التحصیلان بکارگماری فارغ التحصیلان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • سید جمال‌الدین اسدآبادی مبارز و قهرمان ملی در برابر استعمار، اما ناشناخته برای نسل جوان
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  • مصرف کولرها در ایران معادل مصرف برق کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود