Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، این روزها میزان صادرات نفت ایران کاهش یافته که علت آن هم دشواریهایی است که برای فروش نفت کشورمان بوجود آمده است. آمریکا تحریم‌های نفتی علیه جمهوری اسلامی ایران را به شدت افزایش داده است و مسئله فروش نفت برای کشور به یک چالش مبدل شده است.

در همین رابطه وزیر نفت از مراجعه مشتریان قلابی با هدف به دست آوردن اطلاعات از شرایط فروش نفت ایران خبر داده و مدعی شده است که روزانه ۱۰ نفر برای خرید نفت مراجعه می‌کنند که ۷۰ درصد آنها مشتری واقعی نیستند و می‌خواهند اطلاعات بگیرند که ایران چطور نفت می‌فروشد و چطور می‌خواهد پول‌هایش را دریافت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اما به اعتقاد کارشناسان و نمایندگان مجلس، هرچند فروش نفت در این شرایط سخت است ولی نشدنی نیست. به همین علت در یک سال گذشته که روش سنتی فروش نفت نمی‌توانست کارایی داشته باشد، اختیارات کافی را در جلسه سران قوا به وزارت نفت برای فروش نفت از دو مسیر مذاکره مستقیم (یا همان اتاق تاریک) و عرضه نفت در بورس انرژی دادند.

این اختیارات شامل تغییر روش در فروش و نیز اعمال تخفیفات مناسب با هدف ایجاد جذابیت برای مشتری به منظور خرید نفت است. ولی هم اکنون در فروش نفت توفیقات چندانی حاصل نشده است و شاهد کاهش چشمگیر میزان آن در ماه‌های اخیر هستیم.

کارشناسان اذعان دارند این موضوع بیش از آنکه به اختیارات دولت مربوط باشد، مرتبط با عملکرد مدیران نفتی دولت است و با جایگزینی مدیران فعلی با افراد فعال و پرانگیزه مشکل فروش نفت تا حدود زیادی مرتفع خواهد شد.

در همین رابطه مجید ناصری‌نژاد، عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با انتقاد از عملکرد وزارت نفت به روزنامه جام جم گفت: آقای زنگنه سابقه زیادی به عنوان وزیر در وزارت نفت را دارند و انتظار می‌رفت با تجربه‌ای که در اختیار دارند عملکرد مناسبی در این زمینه داشته باشند اما آنچه اتفاق افتاد و شاهد هستیم با توقعی که از وزیر نفت داریم فاصله زیادی دارد.

وی با بیان اینکه راه‌های دور زدن تحریم‌ها وجود دارد و نباید با تهدید دشمن ترسید و تسلیم شد، تاکید کرد: عملکرد وزارت در کل راضی‌کننده نیست و انتظار می‌رود نسبت به اصلاح رویه اقدامات لازم را انجام دهد.

احمد سالک، نماینده مردم اصفهان هم معتقد است، وزارت نفت در زمینه دور زدن تحریم‌ها و صادرات نفت کوتاهی‌های زیادی انجام داد اما جمهوری اسلامی ایران این کوتاهی را جبران کرد و اکنون صادرات نفت انجام می‌شود.

سید جواد حسینی کیا، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس هم در این باره گفت: ظرفیت فروش نفت ایران بیش از میزانی است که اکنون انجام می‌شود و نیاز است که وزارت نفت در این زمینه تلاش بیشتری کند.

امیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی، عضو دیگر مجلس شورای اسلامی نیز درخصوص عملکرد وزارت نفت برای دور زدن تحریم‌ها و فروش نفت ایران گفت: به نظر می‌رسد مسئولان وزارت نفت در دولت یازدهم و دوازدهم توانایی دور زدن تحریم‌ها و فروش نفت را در سطح دولت‌های نهم و دهم ندارند.

وی اظهار کرد: با توجه به ظرفیت‌های بازار جهانی و مؤلفه‌هایی که در وزارت نفت وجود دارد، به راحتی امکان فروش نفت ایران وجود دارد ولی متاسفانه عزم و اراده جدی برای این کار در مجموعه دولت وجود ندارد. کپی متن خبر برچسب ها: بیژن زنگنه دور زدن تحریم ها تحریم های امریکا

منبع: جهان نيوز

کلیدواژه: بیژن زنگنه دور زدن تحریم ها تحریم های امریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۲۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران و روسیه وضع کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا چند فرد و نهاد را به بهانه تسهیل و حمایت مالی از فروش پهپادهای ایرانی تحریم کرد.

به گزارش ایسنا، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا موسوم به «اوفک» روز پنجشنبه، چند فرد و نهاد را با ادعای ایفای «نقش اصلی در تسهیل و تامین مالی فروش مخفیانه پهپادهای ایرانی برای وزارت ایران»، تحت تحریم قرار داد. 

واشنگتن با بیان اینکه این تحریم‌ها با هماهنگی انگلیس و کانادا اعمال شده‌اند، در ادامه مدعی شد وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران خود «در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جنگ روسیه در اوکراین نقش دارد».

طبق این بیانیه هشت فرد ایرانی، ۱۵ نهاد در ایران، امارات، پاناما و هند، ۲ کشتی و یک هواپیما به لیست تحریم‌های آمریکا اضافه شده‌اند.

«برایان نلسون» دستیار وزیر خزانه‌داری آمریکا در «دفتر تروریسم و اطلاعات مالی» مدعی شد: «وزارت دفاع ایران به بی‌ثبات‌کردن منطقه و جهان با حمایت از جنگ روسیه در اوکراین، حمله بی‌سابقه به اسرائیل و اشاعه پهادها و دیگر سخت افزارهای نظامی برای نایبان ایران ادامه می‌دهد».

او همچنین گفت: «ایالات متحده در هماهنگی نزدیک با انگلیس و کانادا از همه ابزارهای در دسترس برای مقابله با کسانی که از فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران حمایت مالی می‌کنند، استفاده می‌کند».

این ادعاهای مقام آمریکایی در حالی است که ایران همواره اعلام کرده یک طرف جنگ در اوکراین نیست و این غرب است که با گسیل سلاح به این کشور، بر آتش درگیری‌ها می‌دمد.

ایران همچنین اعلام کرده در پاسخ به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به ساختمان سفارت این کشور در دمشق، بر اساس منشور ملل متحد درباره حق پاسخگویی، مواضع نظامی این رژیم در سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار داده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی
  • افزایش چهار برابری درآمدهای نفتی ایران با شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها
  • ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است | درآمدهای نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده
  • تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران
  • تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران
  • آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران و روسیه وضع کرد
  • سرنوشت سیاسی بایدن در گروِ تحریم نفتی ایران | فارن پالسی: بایدن به دام افراطیون برای تحریم ایران نیفتد
  • فروش ۷ هزار میلیارد ریالی فرآورده‌های نفتی در خراسان جنوبی
  • مبتکر روش‌های گوناگون فروش نفت در تحریم شده‌ایم
  • تحریم های جدید ایران تا چه حد جدی است؟