Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان گفت: تصفیه خانه شماره ۲ اهواز که ۷۰ درصد آب این شهر را تأمین می‌کند، ارزش بازسازی ندارد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، صادق حقیقی پور روز سه شنبه در حاشیه پانزدهمین جلسه شورای آب و برق استان خوزستان در اداره کل مدیریت بحران استانداری خوزستان، اظهار داشت: سال ۱۳۸۷ مشاور بانک جهانی آی اِف اِل اتریش اعلام کرد تصفیه خانه شماره ۲ اهواز باید از مدار خارج شود چراکه قابلیت و ارزش بازسازی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در همان سال بانک جهانی برای سه استان هزینه‌ای را به منظور ایجاد تأسیسات و تصفیه خانه آب در نظر گرفت و برای اهواز ۲۵۰ میلیون دلار اختصاص داد اما معلوم نیست این مبلغ چه شده و در کجا هزینه شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان ادامه داد: باید مراجع ناظر بررسی کنند که از سال ۸۷ تا امروز چه اتفاقی در تأسیسات آب اهواز رخ داده است.

وی عنوان کرد: روز گذشته یکی از مسئولان سابق درجه یک استان در سال ۸۷ که در همان زمان مسئولیت مهمی برعهده داشت به جای آنکه اعلام کند پول‌های بانک جهانی را چه کرده‌اند در مقام مدعی ظاهر شده و برای وضعیت آب و فاضلاب امروز اهواز خط و نشان می‌کشد.

٢٥٠میلیون دلار بانک جهانی کجا رفت؟

حقیقی پور با تشریح وقایع و اقداماتی که از سال ۸۷ تاکنون در تأسیسات آب اهواز انجام شده است، بیان کرد: باید مشخص شود ۲۵۰ میلیون دلار بانک جهانی با وجود اینکه هنوز تصفیه خانه‌ای درست نشده کجا رفته و در کجا هزینه شده است؟!

وی افزود: امسال با شروع فصل گرما و وقوع چند اتفاق در تأسیسات تولید آب دچار ناپایداری‌های متناوبی در شبکه توزیع آب اهواز شدیم که پس از ماه رمضان این ناپایداری‌ها تا حدودی برطرف شد، اما دوباره روز جمعه گذشته نیز به علت خرابی HEADER خروجی تصفیه خانه شماره ۲، شهر اهواز دچار ناپایداری و قطعی ۶ ساعته آب شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان تصریح کرد: شبکه توزیع و اِلمان‌های تأمین و تولید آب در شهر اهواز به گونه‌ای هستند که قطعی‌های چهار ساعته یا کمتر موجب ایجاد شوک‌های ۴۸ ساعته تا ۷۲ ساعته در برخی نقاط شبکه توزیع می‌شود که البته این شوک‌ها را شناسایی کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه زمان تعمیر اساسی یا اورهال شبکه با توجه به مصرف کم آب، بهتر است در فصول زمستان یا پاییز انجام شود، خاطرنشان کرد: متأسفانه این تعمیرات در زمستان صورت نگرفت و امسال در کنار ماه مبارک رمضان، فصل گرما نیز سریع‌تر آغاز شد، اما با این وجود همه نواقص را شناسایی کردیم و چند طرح را روی آنها انجام دادیم.

حقیقی پور بیان کرد: بیشتر نقاط مشکل دار در اهواز در انتهای جنوب شرقی اهواز مانند صادقیه، ۲۵۴ دستگاه، کوی ایثار، کوی نبوت و … واقع شده اند که بدین منظور در نظر داریم با توجه به ظرفیت خالی مخزن ۵۴ هزار متر مکعب در منطقه حصیر آباد از طریق خط ۷۵۰ میلیمتر تصفیه خانه شماره یک تا اواسط تیر ماه آبگیری را برای تضمین فشار آن مناطق انجام دهیم.

وی ادامه داد: با تأمین فشار آب، از کم فشاری در مناطق مذکور جلوگیری می‌شود و علاوه بر آن می‌توانیم جلوی ورود و تلاقی فاضلاب با آب آشامیدنی را در برخی مناطق حاشیه شهر بگیریم که اثر خوبی در آن نقاط خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان با اشاره به تعریف ۱۰۰ کیلومتر خط اصلاح و توسعه شبکه آب در مناطق مشکل دار شهر اهواز مانند اسلام آباد شرقی، گلستان، مهدیس، پردیس، کوی سیاحی، کوی علوی و زرگان بیان کرد: عملیات اجرایی این خط ۱۰۰ کیلومتری، در برخی نقاط آغاز شده و در نقاط دیگر در حال انجام مناقصه است.

اهواز مخزن کافی برای ذخیره آب آشامیدنی ندارد

وی با بیان اینکه مشکل اصلی شهر اهواز نبود مخزن ذخیره کافی است، تاکید کرد: در حال حاضر در شهرهای سراسر استان معادل ۷۵ درصد مصرف روزانه مخزن ذخیره وجود دارد به عنوان مثال در دزفول به ازای ۱۳۰ هزار مترمکعب آب تولیدی، ۹۰ هزار متر مکعب مخزن، در اندیمشک به ازای ۸۰ هزار مترمکعب آب تولیدی ۶۰ هزار مترمکعب مخزن، در آبادان به ازای ۱۵۰ هزار متر مکعب آب تولیدی بیش از ۱۰۰ هزار متر مکعب مخزن و در خرمشهر به ازای ۱۰۰ هزار متر مکعب آب تولیدی ۷۰ هزار مترمکعب مخزن وجود دارد.

حقیقی پور در پایان گفت: در کلانشهر اهواز با وجود ۷۰۰ هزار متر مکعب تولید روزانه، کمتر از ۱۲۰ هزار متر مکعب مخزن وجود دارد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال برق جنوب شرقی دلار زمستان شرکت آب و فاضلاب قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۲۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پوریا فر افزود: با توجه به وضعیت کم آبی موجود و همچنین کاهش برداشت آب خام از منابع زیرزمینی و لزوم تأمین آب جهت آبیاری فضای سبز و نظر شهردار منطقه مبنی بر استفاده از روان آب‌ها و پساب صنعت، احداث و راه اندازی تصفیه خانه شهرک آسمان و جنگل دستواره در دستور کار این معاونت قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در خصوص کمبود آب و فرسودگی شبکه‌های آبرسانی گفت: به دلیل کمبود آب و بعضاً تخریب مسیرهای آبیاری، لوله‌ها، شبکه‌های آبرسانی و مخازن با مشکلاتی روبرو هستیم و وظیفه شهرداری بهبود وضع خدمات رسانی روزانه در منطقه است.

پوریافر با توجه به اهمیت شبکه آبرسانی و احداث مخازن گفت: با توجه به خشکسالی و مشکلات موجود در منطقه و پایین رفتن سطح آب چاه‌ها، طبق طرح جامع علاوه بر اصلاح شبکه‌های آبرسانی و برنامه‌ریزی و احداث مخازن در طی چند سال، دو تصفیه خانه هم برنامه‌ریزی شده تا نیاز آبی رفع شود.

پوریا فر در ادامه اظهار داشت: انتقال آب از دو تصفیه خانه موجود شهر تهران که تصفیه خانه فیروز بهرام به طول ۷ هزار متر طول و تصفیه خانه شهرک اکباتان به طول ۵ هزار متر طول از ظرفیت‌های موجود برای تأمین کمبود آب و نیاز آبی منطقه در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای استفاده از پساب‌های صنعتی در منطقه برای تأمین آب موردنیاز در فضاهای سبز گفت: با توسعه استفاده از تصفیه خانه در صنایع منطقه بخشی از کمبود آب فضای سبز منطقه برطرف خواهد شد.

شهردار منطقه ۲۱ تهران یادآور شد: اجرای خط انتقال آب خام به طول ۱۶ هزار متر طول شامل: احداث فاز دوم انتقال خط شبکه آب خام بزرگراه فتح، تکمیل خط انتقال لوله ۳۱۵ میلی متر به طول ۱۰ کیلومتر حاشیه اتوبان شهید فهمیده، احیای شبکه انتقال و توزیع بدنه غربی آزادگان، تکمیل و جداسازی شبکه توزیع آب خام پارسل های شهرک دانشگاه از جمله اقدامات سال ۱۴۰۳ اداره فضای سبز معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲۱ است.

کد خبر 6088925

دیگر خبرها

  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • بازسازی جت پرشر دیزل تجسم توان متخصصان بومی نیروگاه رامین اهواز
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی
  • صرفه جویی ۲/۵ میلیارد تومانی نیروگاه رامین اهواز با بازسازی دستگاه جت پرشر دیزل
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • پیشرفت تصفیه‌خانه بشاگرد به صورت مستمر بررسی می‌شود
  • ۱۱۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب استان قزوین شست‌وشو شد