Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، با توجه به بروز مشکلاتی در خصوص راه اندازی درمانگاه بیدستان منوچهر مهرام رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی به عنوان متولی امور درمانی و پزشکی است و هر درمانگاه خیریه و خصوصی برای فعالیت خود نیازمند دریافت مجوز از این دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: دریافت پروانه تأسیس و بهره برداری، معرفی مسئول فنی برای حضور در مراکز درمانی و کلینیکی از ضرورت هاست تا اگر مشکلی ایجاد شد بتوان پاسخگو بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین یادآور شد: در شهر بیدستان با مشارکت اوقاف و خیرین ساختمانی برای احداث درمانگاه اختصاص یافت و علوم پزشکی نیز برای فعالیت این واحد به صورت پارا کلینیک تخصصی موافق بود اما به نظر می‌رسد متولیان امر قادر به تأمین شرایط قانونی نیستند.

مهرام گفت: درمانگاه بیدستان زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی نیست که ما موظف به تأمین کادر درمانی و تجهیزات آن باشیم و از نگاه ما این مکان بدون توجه به امور کارشناسی و فقط نگاه خیریه داشتند و خودشان امروز به دلیل مشکلات ایجاد شده در ادامه کار متوقف شده اند.

وی اظهار داشت: به خیرین اعلام کردیم این مرکز را به صورت کلینیک تخصصی خصوصی اداره کنند و ما هم مجوز می‌دهیم و مساعدت کردیم اما مشکل این است که باید مسئول فنی معرفی کنند تا پیامدهای ناگواری نداشته باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین تصریح کرد: هنوز متولیان امر نتوانسته اند یک مسئول فنی معرفی کنند و بدون تأمین این نیرو نمی‌توان مرکز درمانی راه اندازی کرد و جان مردم را به مخاطره انداخت.

وی گفت: مسئول فنی در واقع متولی فعالیت این مرکز و پاسخگوی همه پیامدهای صورت گرفته در مرکز درمانی است و اگر مشکلی برای بیماران ایجاد شود ما فقط مسئول فنی را می‌شناسیم و از وی جواب خواهیم خواست که تاکنون این مهم محقق نشده است.

دانشگاه علوم پزشکی مانع فعالیت درمانگاه بیدستان نیست / درمانگاه مسئول فنی ندارد

مهرام اضافه کرد: شهروندان محترم بویژه اهالی شهر بیدستان باید مطلع باشند که دانشگاه علوم پزشکی مانع راه اندازی درمانگاه این شهر نیست بلکه شرایط قانونی و لازم برای خدمت رسانی مهیا نشده و این نواقص باید برطرف شود.

وی اظهار داشت: جذب متخصص و مسئول فنی برای درمانگاه در صورتی مقرون به صرفه برای کادر درمانی است که تعداد مراجعان بالا باشد و به نظر می‌رسد برای پزشکان جذابیت لازم را در این مرکز ندارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در پاسخ به این سوال که برای حل این مشکل چه باید کرد گفت: راه اندازی این درمانگاه یک کار هیجانی بود نه حساب شده و این اتفاق در شهر شال هم رخ داد و نتیجه نداد.

وی بیان کرد: موضوع درمانگاه بیدستان یک کار غیر اصولی و غیر کارشناسی و احساسی است و وقتی متوقف و دچار مشکل می‌شود ما را مسئول می دانند لذا بهتر بود در آن منطقه کارهای خیرخواهانه دیگری مانند ساخت مدرسه را انجام می‌دادند و یا هزینه این درمانگاه را در تجهیز بیمارستان الوند که بزودی افتتاح می‌شود و یا در کلینیک محمدیه هزینه می‌کردند تا همه مردم بهره می‌شدند.

کلنگ احداث درمانگاه موقوفه در شهر بیدستان قزوین در بهمن ماه سال ۱۳۹۰ در زمینی به مساحت ۸۰۰ متر مربع به زمین زده شد و قراربود با هزینه‌ای بالغ بر دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان از محل عواید موقوفه قازان ابن ارغوان با مشارکت سرمایه گذار بخش خصوصی تکمیل شود که به دلیل نداشتن مسئول فنی و طی نشدن شرایط قانونی نتواسنته مجوز فعالیت بگیرد.

این درمانگاه نیمه تمام قرار است تا دهه فجر امسال تکمیل شده و آماده بهره برداری شود که انتظار می رود تا آن زمان متولیان امر و خیرین برای رفع نواقص اعلام شده و تعیین مسئول فنی برای دریافت مجوز اقدام لازم را انجام دهند.

شهر بیدستان با حدود ۴۰ هزار نفر جمعیت در ۱۲ کیلومتری مرکز استان (قزوین) قرار دارد.

کد خبر 4644679

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی قزوین درمانگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۳۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم پزشکی شیراز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در دومین روز سفر به جمهوری تاجیکستان، با وزیر تندرستی این کشور پیرامون توسعه همکاری‌های مشترک با راه‌اندازی دفتر همکاری‌های علمی دانشگاهی، دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست که در وزارت تندرستی تاجیکستان و با همراهی سفیر ایران در جمهوری تاجیکستان برگزار شد، پیرامون راه‌های توسعه همکاری‌های دو جانبه همفکری شد.

در ادامه این ملاقات، دفتر اختصاصی همکاری‌های علمی دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان، در ساختمان وزارت تندرستی افتتاح شد.

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این خصوص اظهار کرد: افتتاح این دفتر که نشان دهنده اعتماد طرف تاجیک به توانمندی‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز است، روابط دو جانبه را با شتاب بیشتری توسعه می‌دهد.

سید حسن سراج افزود: با توجه به روابط گسترده علمی و آموزشی دانشگاه با جمهوری تاجیکستان، پیشنهاد تاسیس این دفتر همکاری از طرف دانشگاه علوم پزشکی شیراز به طرف تاجیک ارائه شد که مورد استقبال قرار گرفت.

او، راه‌اندازی این دفتر را فرصتی برای برنامه‌ریزی، هماهنگی و پیگیری موضوعات مورد علاقه دو طرف دانست.

در پایان برنامه‌های روز دوم سفر، وزیر تندرستی جمهوری تاجیکستان، نشان ملی تاجیکستان را به مهرداد شریفی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعطا کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم پزشکی شیراز
  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • راه اندازی طرح تحقیقاتی و تولیدی پرورش طیور در دانشگاه ملی ملایر 
  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی
  • معرفی ۴۸ واحد از املاک دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای مولدسازی
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • معرفی سرپرست جدید نهاد نمایندگی در دانشگاه پیام نور همدان
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • راه اندازی نخستین درمانگاه تخصصی بچه های اوتیسم تا مهرماه