Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-06@15:33:03 GMT

راهکاری طلایی برای بهبود فرزند مبتلابه آسم

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۱۳۴۷۰

نتایج یک تحقیق حاکی از آن است که وضعیت بهداشت روانی والدین، نقش ویژه و قابل‌توجهی در میزان مقاومت فرزندانشان به بیماری آسم و بهبود آن دارد.

اخبار اجتماعی- آسم یک اختلال تنفسی است که با انسداد مجاری تنفسی، موجب حملات عودکننده تنفس می‌شود. طبق تخمین‌ها، ۳۰۰ میلیون نفر مبتلابه آسمدر سراسر جهان وجود دارد که انتظار می‌رود تا سال ۲۰۲۵ این رقم به ۳۳ درصد افزایش یافته و به ۴۳۳ میلیون نفر برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بیماری که از شایع‌ترین بیماری‌های مزمن در کودکان است، بیشترین علت غیبت از مدرسه در گروه سنی کودکان و نوجوانان را شامل می‌شود.

آسم به اعتقاد متخصصان در بین بیماری‌های دوران کودکی، ازجمله اختلالاتی است که ارتباط متقابل عوامل خانوادگی و اختلالات عاطفی- هیجانی با بروز، تشدید، سیر، پیش‌آگهی و عود حملات آن بیش از سایر بیماری‌های مزمن دوران کودکی مورد تأکید قرار گرفته است. مطالعات انجام‌شده روی خانواده‌های کودکان و نوجوانان دارای آسم، همراهی بین عوامل روانی و تشدید علائم بیماری را نشان می‌دهد، هرچند سهم نسبی عوامل بیولوژیک و روانی در بین خانواده‌ها متنوع است و به همین دلیل، توجه به الگوی زیستی -روان‌شناختی بیماری آسم حائز اهمیت است.

برای بررسی بیشتر این موضوع، محققانی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی کیش، دانشگاه آزاد اسلامی کرج و دانشگاه علوم پزشکی زنجان اقدام به انجام پژوهشی کرده‌اند که در آن میزان همبستگی بین سطح سلامت روان مادران و شدت آسم در کودکان سن مدرسه مورد ارزیابی علمی قرار گرفته است.

در این پژوهش که در بیمارستان کودکان مفید شهر تهران انجام شده است، ۱۳۲ نفر از مادران کودکان ۶-۱۲ ساله مبتلابه آسم و دارای پرونده پزشکی که به درمانگاه فوق‌تخصصی ریه کودکان مراجعه کرده بودند و تشخیص قطعیآسم آتوپیک داشتند، مشارکت داشته‌اند.

یافته‌های این مطالعه به طرز شگفت‌آوری نشان می‌دهد که وجود مشکلات روانی در مادر با شدت آسم کودک مرتبط است و هرچقدر مادر در وضعیت ضعیف‌تری از بهداشت روان نسبت به میانگین جامعه باشد، شدت آسم کودک بیشتر است.

در تبیین این یافته‌ها و در رابطه با اهمیت بهداشت روانی در خانواده دارای کودک مبتلابه  آسم ، حسن احدی، پژوهشگر گروه روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی کیش و همکارانش می‌گویند: «می‌توان گفت سیکل‌های منفی تعامل بین والدین و فرزندانشان ممکن است به‌صورت سهوی تشدید شود و با منفی‌بافی، کج‌خلقی و رفتار بدتر در کودک افزایش‌یافته و این خود منجر به تعارض بیشتر شود».

بر این اساس، آن‌ها پیشنهاد داده‌اند: «با توجه به نتایج حاصل از این تحقیق، لازم است به‌منظور پاسخگویی مناسب به نیازهای کودکان مبتلابه آسم، مادران دارای کودک مبتلابه آسم از مشاوره و درمان‌های ویژه روان‌شناختی برخوردار شوند».

این یافته‌ها که می‌توانند نقش قابل‌توجهی در آگاه‌سازی خانواده‌های برخوردار از فرزندان مبتلابه بیماری آسم داشته باشند، در مجله «پرستار و پزشک در رزم» متعلق به اداره بهداشت، امداد و درمان نزاجا منتشر شده‌اند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: تنفس کودک آسم تنفس درمان کودک آسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۳۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟

تام کورتیس (Tom Curtis)، پدری اهل لندن است که نقاشی کودکانش الهام‌بخش او برای ساختن مجموعه‌ای جذاب از تصاویر شدند. کورتیس نقاشی‌های بامزه‌ی کودکان را در فتوشاپ به واقعیت تبدیل می‌کند تا فیل‌هایی که روی سرشان خرطوم دارند و شترمرغ‌هایی که دندان درآورده‌اند، فرصت زندگی بیابند.

قوه‌ی تخیل کودکان و نگاهشان به دنیا به‌قدری خاص و دست‌نخورده است که اگر کمی زاویه‌ی دیدمان را عوض کنیم، می‌توانیم با لذتِ تمام وارد دنیایی جدید شویم.

کودکان بدون نگرانی از قضاوت شدن هرآنچه را که دوست دارند به‌شیوه‌ی خاص خودشان نقاشی می‌کنند. ما هم وقتی که کودک بودیم بدون، چون و چرا هر چیزی که را دوست داشتیم، روی کاغذ می‌آوردیم. کودکان دنیا را به‌شکلی دیگر می‌بینند و همین باعث می‌شود که نقاشی‌هایشان بیشتر اوقات فرسنگ‌ها با واقعیت فاصله داشته باشد.

تام کورتیس (Tom Curtis)، پدری اهل لندن است که نقاشی کودکانش الهام‌بخش او برای ساختن مجموعه‌ای جذاب از تصاویر شدند. کورتیس نقاشی‌های بامزه‌ی کودکان را در فتوشاپ به واقعیت تبدیل می‌کند تا فیل‌هایی که روی سرشان خرطوم دارند و شترمرغ‌هایی که دندان درآورده‌اند، فرصت زندگی بیابند.

 امیدواریم از تماشای این شاتر نهایت لذت را برده باشید. برای دیدن تصاویر بیشتر به صفحه اینستاگرام تام کورتیس سر بزنید. دیدگاه شما در مورد تصاویر چیست؟ آیا تاکنون سعی کرده‌اید نقاشی‌های کودکانه را به واقعیت تبدیل کنید؟

منبع: خبرآنلاین

tags # کودک سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه
  • غرق شدن چادرهای آوارگان فلسطینی در آب باران
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • آنروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • آونروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • (تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟
  • ترومای اجتماعی، طوفان خاموش
  • کتاب «خانه زیر آب و جوجه لاک پشت ها» منتشر شد
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه