Web Analytics Made Easy - Statcounter

طلعت قانع روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا افزود: این سامانه فقط اطلاعات داروخانه‌های تهران را دارد و از این جهت بیماران در شهرستانها برای جست و جو داروهای کمیاب خود از طریق این سامانه دچار مشکل می‌شوند.

وی اظهار داشت: سامانه ۱۴۹۰، اطلاعات مربوط به تهیه داروهای دچار کمبود مقطعی را از داروخانه‌ها دریافت می‌کند و در اختیار متقضیان قرار می‌دهد و آنان از این طریق می‌توانند داروخانه‌ای را که داروی مورد نظر را موجود دارد، شناسایی کرده و سپس برای تهیه دارو به همان داروخانه مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول سامانه اطلاع رسانی دارویی ۱۴۹۰ اظهار داشت: با وجود این امکان، داروخانه‌های شهرستان‌ها، نخواسته‌اند که فعالیتی در این سامانه داشته باشند.

وی افزود: با داروخانه‌های شهرستان‌ها مکاتبه داشتیم و مدتی با این سامانه کار می‌کردند اما بعد همکاری خود را متوقف کردند، احتمالاً دانشگاه‌های هر استان باید از این داروخانه‌ها بخواهند تا با سامانه ۱۴۹۰ کار کنند. زیرا سامانه ۱۴۹۰ بر مبنای اظهار داوطلبانه داروخانه‌ها فعالیت می‌کند.

قانع اضافه کرد: ساکنان شهرستان‌ها فقط این امکان را دارند که داروی مورد نظر خود را از طریق سامانه ۱۴۹۰ در داروخانه‌های تهران جست و جو کنند.

وی خاطرنشان کرد: حدود ۱۵ هزار داروخانه در کشور فعالیت دارند و تعداد زیادی از داروخانه‌های تهران بالغ بر حدود ۲ هزار داروخانه با سامانه ۱۴۹۰ کار می‌کنند.

مسئول سامانه اطلاع رسانی دارویی ۱۴۹۰ در پاسخ به این سوال که آیا برنامه‌ای برای تشویق داروخانه‌های شهرستان‌ها برای پیوستن به این سامانه دارید، گفت: متأسفانه نمی‌توانیم برنامه‌ای در این زمینه داشته باشیم چراکه چندماهی است پاسخگویی این سامانه به قسمت پیگیری شکایات وزارت بهداشت منتقل شده و فقط کار نگهداری برنامه کامپیوتری آن در دست ما است. این یک تصمیم مدیریتی بوده و ممکن است کار پاسخگویی دوباره به سازمان غذا و دارو بازگردد.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۳۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت وگو با خبرنگار قدس، درباره علت اعتراض عده ای از طلا فروشان در هفته ی اخیر گفت: طلا فروشان هیچ گونه مشکلی با سامانه مودیان ندارند و این سامانه برای همه صنوف کشور است و صنف طلا و سکه هم از این قانون تبعیت و به سامانه مودیان پیوسته اند.

وی در ادامه بیان کرد: اکثر طلا فروشان در سامانه مودیان فاکتورهای الکترونیکی خود را ثبت می کنند و به تکالیف مالیاتی خود پایبند هستند. طلا فروشان فاکتورهای الکترونیکی خود را ثبت می کنند و تمام طلا فروشان باید از سامانه مودیان تبعیت کنند.

رئیس اتحادیه طلا و سکه در ادامه خاطرنشان کرد: سامانه مودیان برای تمام مشاغل است و  طلا فروشان نسبت به آن هیچ گونه اعتراضی ندارند.

وی خاطرنشان کرد:  سامانه جامع تجارت سال گذشته با توجه به اینکه مشکلاتی در بحث آموزش و اطلاع رسانی در آن وجود داشت و از دی ماه اجرایی شد و با واکنش صنف طلافروشان مواجه شد.

بذرافشان در ادامه بیان کرد: لزوم ثبت نام در سامانه مودیان و سامانه جامع تجارت باعث تعدد سامانه ها برای طلا فروشان شد و مشکلاتی ایجاد کرد. به همین دلیل مقرر شده بود که ۳ ماه وقت داده شود تا این سامانه ها طبق تبصره ب ماده ۶ فعالان صنفی و اقتصادی باید در یک سامانه اقدامات مبادلاتی خود را انجام دهند.

بذرافشان در ادامه بیان کرد: ولی حدود ۴ ماه گذشت این مدت زمان سپری شد و این دو سامانه علی رغم قول هایی که داده شد، با هم ادغام نشد. جلساتی با سازمان امور مالیاتی و وزارت صمت برگذار شد ولی هنوز این دو سامانه ادغام نشده اند.

وی در ادامه بیان کرد: اعتراض طلا فروشان به سامانه جامع تجارت الکترونیک این بود که مقرر شده اطلاعات سرمایه و موجودی آنها باید در این سامانه ثبت شود. برای رفع این مشکل جلسات متعددی در ۳ ماه پایانی سال داشتیم و نامه نگاری های زیادی هم انجام شد.

بذرافشان گفت: در این جلسات بر لزوم بازنگری و اصلاحات در  سامانه جامع تجارت مطرح شد و قول هایی برای تغییرات در این سامانه داده شد.

رئیس اتحادیه طلا و سکه گفت: از ابتدای سال از طریق وزارت صمت اعلام شد که روسای اتاق های اصناف  استان ها و اتحادیه های ما، اعلام شد که سامانه جامع تجارت از ۷ فروردین ۱۴۰۳ لازم الاجرا است و با توجه به اینکه هیج تغییری در خصوص این تصمیم اعلام نشد طلا فروشان نسبت به این مسئله اعتراض دارند و اجرایی شدن این مسئله واکنش هایی در پی داشته است.

وی ادامه داد: طلا فروشان اعلام کرده اند که چرا باید سرمایه خودشان که چند نسل گشته تا به آنها رسیده است را باید در سامانه جامع تجارت ثبت کنند. مسئولین هم معتقدند که باید تمام این نقل و انتقالات ثبت شود.

وی افزود: آسیب ها و ضعف هایی که در این موضوع هست این است که بخشی از این سرمایه ها برای خود همکاران نیست، طلاهایی وجود دارد که کسانی که فعالیتی ندارند به تولیدی های طلا می دهند تا با آنها تولید انجام دهند. از سوی دیگر تولیدی های ما از نظر شرایط و سرمایه ضعیف هستند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات صندوق ذخیره فرهنگیان
  • بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید
  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند
  • ادامه تلاش ها برای رفع مشکل آب و برق مناطق سیل زده گچساران
  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس عنوان کرد؛ طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند نه سامانه مودیان
  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟