Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@07:02:55 GMT

توسعه همکاري هاي ايران و ژاپن در صنعت آب

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۱۳۹۰۵

توسعه همکاري هاي ايران و ژاپن در صنعت آب

خبرگزاري آريا- تبادل اطلاعات بين ايران و ژاپن و همکاري‌هاي اين دو کشور با توجه به ارتباطي که در زمينه آب با يکديگر دارند اتفاقي برد_ برد براي دو کشور است.
به گزارش آريا، اوکازاکي در نشست خبري همايش تخصصي مشترک بين مرکز همکاري‌هاي ژاپن و خاورميانه و شرکت مهندسي آب و فاضلاب کشور در پاسخ به اين سئوال که آيا اين مرکز علاوه بر بحث آموزشي در زمينه سرمايه گذاري و کمک‌هاي فني برنامه ديگري براي ايران دارد؟ اظهار داشت: اين مرکز، يک شرکت خصوصي بود که الان مستقل شده و هدف اصلي آن اين است که روابط اقتصادي بين کشور‌هاي خاورميانه و ژاپن را مستحکم کند و همچنين يکي از هدف‌ها آن، سرمايه گذاري در کشورهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: آموزش افراد در قسمت‌هاي مختلف از اهداف ديگر ماست که تبادل اطلاعات انجام مي‌شود.
نماينده و معاون مرکز همکاري‌هاي ژاپن و خاورميانه ادامه داد: هدف اصلي ما نه تنها آموزش است بلکه اميدواريم افرادي که آموزش مي‌بينند، بتوانند در آينده يک کار و تجارت براي خود به وجود آورند.
اوکازاکي در مورد محور سرمايه‌گذاري و تبادل اطلاعات بين ايران و ژاپن با توجه به ارتباطات ديرينه‌اي که دارند، گفت: ما مي‌توانيم در زمينه‌هاي بهره برداري آب و فاضلاب، شيوه نگهداري از تأسيسات و طريقه استفاده از تأسيسات با کيفيت بالاتر، آب شيرين کن‌ها و بازچرخاني آب، آب خاکستري، تصفيه آب و فاضلاب، ذخيره انرژي و تبديل انرژي آبي به برقي از طريق هيدروپاور به ايران کمک کنيم و اين موارد زمينه‌هاي مساعدي براي همکاري و سرمايه گذاري هستند، اما هم اکنون در در زمينه آموزشي همکاري داريم.
معاون مرکز همکاري‌هاي ژاپن و خاورميانه در پاسخ به اين سئوال که در ژاپن از چه وسايل کاهنده مصرف آب استفاده مي‌شود، افزود: وسايل کاهنده مصرف در ايران و ژاپن تفاوتي ندارد، اما در ژاپن به صورت گسترده استفاده مي‌شود و کاملا صرفه جويي را رعايت مي‌کنند و اين وسايل کاهنده در ايران نيز وجود دارد.
وي تصريح کرد: قيمت فروش آب از قيمت تمام شده آب بسيار بيشتر است امااين مشکل در ايران هنوز وجود دارد.
وي اضافه کرد: در ژاپن خانواده‌ها به بچه‌ها آموزش مي‌دهند آب زياد مصرف نکنند و اين آموزش در زمان ابتدايي نيز از طريق معلم به دانش آموزان داده مي‌شود. به نظر من يکي از منابع مهم آموزش صحيح مصرف، آموزش از زمان کودکي است و بايد بدانيم فناوري تنها چاره کار نيست.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: توسعه همکاري ايران و ژاپن صنعت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۳۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم

سیاست شکست خورده ممنوعیت واردات پوشاک، نه تنها ایران را به بستری مناسب برای قاچاقچیان این کالا تبدیل کرده است؛ بلکه طبق جدیدترین اظهارنظر فعالان صنعت پوشاک، ایران تبدیل به مرکز کالا‌های استوک منطقه شده است.
 
به گزارش اکو ایران؛ با تشدید تحریم‌های ایران در اوایل سال ۱۳۹۷ دولت واردات پوشاک را همچون بسیاری از اقلام وارداتی دیگر ممنوع کرد. بدین ترتیب واردات رسمی به نفع قاچاق کنار کشید. موضوعی که همواره مورد نقد فعالان صنعت نساجی و پوشاک بود.
 
اخیرا نمایندگان بخش‌خصوصی در اتاق بازرگانی تهران به چالش‌های صنعت نساجی و پوشاک پرداختند. طبق اظهارات فعالان این صنعت، موضوع تخصیص و بازگشت ارز صادراتی، قاچاق به‌ویژه قاچاق پوشاک استوک از جمله مهمترین چالش‌های این روز‌های آنهاست.
 
هرویک یاریجانیان، رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق تهران گفت: با وجود گذشت یک ماه از سال جدید، هنوز همه صنایع درگیر بلاتکلیفی هستند. ما نمی‌دانیم قیمت ارز در روز‌ها و ماه‌های آتی چه روندی را طی خواهد کرد و این یعنی نمی‌توانیم برای ورود به بازار‌های بین‌المللی و فعالیت در آن برنامه‌ریزی داشته باشیم. بی‌ثباتی طی سال‌های اخیر باعث شده است که ما متاسفانه از تمام بازار‌های بین‌المللی دور بمانیم.
 
مهدی پورقاضی، عضو سابق هیات نمایندگان اتاق تهران نیز گفت: آنچه صنایع را رنج می‌دهد، این است که سیاست‌های پولی و بانکی و ارزی است که بانک مرکزی و دولت به کار می‌گیرند همان سیاست‌هایی است که سال‌ها به کار برده شده و نتایجش هم معلوم است. برای مثال اصرار دارند که نرخ دستوری پایینی برای ارز اعلام کنند و از این طریق به افراد و گروه‌های خاص ارز ارزان بدهند.
 
امین مقدم، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران به مشکلات موجود در حوزه نقل‌وانتقال پول، مبادلات ارزی و بازگشت ارز صادراتی سخن گفت و خواستار رفع آن‌ها شد.
 
طبق گزارش اتاق بازرگانی تهران، تراز صنعت نساجی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل از آن ۳ برابر منفی شده در حالی که حدود ۸۰درصد کالا‌های ما در کشور در حال تولید است.
 
مسعود شاه‌بختی، بازرس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک گفت: جهش تولید در صنعت نساجی و به طور کلی دیگر صنایع اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه سیاست‌های بانکی ما اصلاح شود. در حال حاضر بسیاری از کشور‌ها از ما تقاضای کالا دارند، اما همکاران ما در این صنعت به دلیل تحریم‌های بانکی و مشکلات ارزی قادر به صادرات کالا نیستند.
 
سعید جلالی قدیری، دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات صنایع نساجی و پوشاک ایران در این نشست با نقد از وضع موجود گفت: مساله اول ما تخصیص ارز و مساله دیگر قاچاق است. در مورد تخصیص ارز شفافیت وجود ندارد و همه اعم از صراف و ترخیص‌کار از رانت‌های موجود استفاده می‌کنند.
 
او افزود: در مورد قاچاق هم با وجود ممنوعیت واردات پوشاک که ما مخالف آن هستیم؛ ما اکنون مرکز توزیع کالای استوک در منطقه شده‌ایم. پنج سال است تلاش می‌کنیم بگوییم قاچاق بد است. ما نباید واردات را ممنوع کنیم و ممنوعیت واردات مشکلی از ما حل نخواهد کرد. قدیری تاکید کرد: ما در صادرات پوشاک و نساجی مزیت داریم؛ اما اینکه با چه مدلی جلو برویم مهم است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • امیرعبداللهیان: توقف جنگ در دستورکار سازمان همکاری قرار دارد
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • نشان خورشید تابان از سوی امپراطور ژاپن به معصومه ابتکار اعطا شد + عکس ها