Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@20:37:33 GMT

مشاعره با چاشنی تولید ملی

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۱۴۶۱۷

مشاعره با چاشنی تولید ملی

روزنامه خراسان در گزارش امروز خود در گفت و گویی با منوچهر آذر نوشت: این برنامه باسابقه تلویزیونی، قرار است از ابتدای تابستان با رویکردی تازه مهمان مخاطبان شبکه هفت سیما باشد. دکتر آذر در این باره با خراسان گفت و گویی انجام داده است که در ادامه می خوانید.


برنامه «مشاعره» در دوره جدیدش، چه رویکردی را در پیش می‌گیرد؟
این برنامه با نام جدید «سرمایه جاودانه»، قرار است از اول تیر ماه، از شبکه ۷ سیما پخش شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع محوری برنامه، با توجه به شعار سال، تولید و کار است و الان مدتی است که در حال آموزش بچه‌ها و تحقیق و پژوهش هستیم. ضبط برنامه از امروز شروع خواهد شد و تا ۲۵ روز آینده، به طول خواهد انجامید. از اول تیر ماه هم که زمان پخش برنامه است، سعی خواهیم کرد، همزمان با تدوین، برنامه‌ها را برای پخش آماده کنیم.


شرکت‌کننده‌های برنامه بیشتر در چه محدوده سنّی هستند؟
هر کسی که فارسی صحبت می‌کند، می‌تواند به برنامه ما بیاید. ما هیچ محدودیت سنّی نداریم، اما بیشتر کسانی که در برنامه شرکت می‌کنند، دور و بر ۹ تا ۱۲ ساله یا از ۱۲ تا ۲۰ ساله هستند.


با توجه به تجربه چند ساله‌تان در اجرای این برنامه، فکر می‌کنید اقبال جوان‌ها و نوجوان‌ها به «مشاعره» بیشتر شده است یا نه؟
طی این سال‌ها، نه تنها این برنامه نشست نکرده، یعنی درجا نزده است، بلکه هر برنامه‌ای را که ما روی آنتن می‌بریم، تعداد بیشتری برای شعر خواندن داوطلب می‌شوند. داوطلبان خوانش شعر در برنامه، به طور دایم رو به افزایش است.

در حال حاضر جمعیت کتابخوان بیشتر به خواندن داستان روی آورده‌اند و توجه به شعر کم شده است. نظرتان در این باره چیست؟
من خیلی با این مسئله موافق نیستم. شعر در ضمیر تاریخی ایرانیان است. آمیختگی مردم سرزمین ما با شعر، هزار ساله است. مردم هیچ سرزمینی در تمام عالم به اندازه مردم ما با شعر انس و الفت ندارند. من خودم شعر معاصر را خیلی دوست دارم و در برنامه هم هر کس از اشعار معاصر بخواند، تشویقش می‌کنم و مایل هستم شعر معاصر جای بیشتری باز کند. به طور کلی شعر معاصر ما در حوزه شعر آیینی و رباعی، پیشرفت قابل توجهی داشته است.


با توجه به ابراز نگرانی رهبر انقلاب درباره وضعیت زبان فارسی در صدا و سیما، چه باید کرد تا برنامه‌سازان به زبان فارسی بیشتر توجه کنند؟
درهای صدا و سیما برای تهیه و تولید برنامه‌هایی درباره زبان فارسی، به روی علاقه‌مندان باز است. هیچ وقت ندیدم در به روی کسی بسته باشد. اما برنامه‌سازان و تهیه‌کنندگان باید قدم جلو بگذارند و این اقبال باید باشد تا کار پیش برود. تهیه‌کننده‌ها، به ویژه آن‌ها که برنامه ادبی تهیه می‌کنند، باید خودشان ادیب باشند. درست است که تهیه‌کننده برنامه «مشاعره» پسر من است، ولی دکترای ادبیات فارسی دارد و شغل اوست. صدا و سیما تلاش می‌کند مجریان را به طرف تخصص سوق بدهد و فکر می‌کنم تا چند سال آینده این توفیق حاصل شود.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۴۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری طلب میلیاردی مردم از یک شرکت خصوصی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، بیش از ۳۰ هزار نفر از مردم شهرستان‌های اقیلد، خرامه و شیراز از یک شرکت کارآفرین بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان اصل پول و همچنین دستمزد کارشان را مطالبه دارند.
از دی ماه پارسال این شرکت با مشکل مواجه شد و بجای طلب بن خرید کالا گرفته اند.
مال باختگان از یک میلیون تا یک میلیارد تومان طلب دارند، اما مدیران این شرکت دست مردم را در حنا گذاشته اند.
خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما این مشکل مردم را از مسئولان دادگستری استان پیگیری کرده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


 دادستان اقلید گفت: برای مدیران شرکت امید سرحد پرونده قضایی تشکیل شده است.
انصاری افزود: مدیران این شرکت بیش از ۵ هزار طلبکار دارند و در حال شناسایی اموالشان هستیم.
حجت الاسلام موسوی رییس کل دادگستری فارس با بیان اینکه از مدیران شرکت برای جلوگیری از خروجشان از کشور وثیقه سنگین گرفته شده است گفت: به همه مالباختگان اطمینان خاطر می‌دهم، دستگاه قضا تا حصول نتیجه پی گیر حقوقشان است.
۷ سال پیش دو خانم در شهرستان اقلید با عنوان کار در خانه شرکتی را تاسیس می‌کنند و با دریافت پول از مردم برای تولید صنایع دستی به آنها مواد خام می‌دادند و پس از تولید با دو برابر قیمت از آنها می‌خریدند.
پارسال این شرکت نتوانست پول محصولات تولید شده را پرداخت کند.

دیگر خبرها

  • «امتداد»، در راه شبکه چهار سیما
  • ماجرای پخش بی‌بی‌سی از شبکه دو؛ اشتباه یا هک؟ +فیلم
  • گزارش تصویری | بازدید رئیس رسانه ملی و معاون سیما از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی»
  • شبکه خبر 2 هک شد؟! + فیلم و واکنش صداوسیما
  • عکس | بازدید رئیس رسانه ملی از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی»
  • صدا و سیما ادعای هک شبکه خبر۲ را رد کرد
  • صداوسیما ادعای هک را رد کرد
  • صداوسیما ادعای هک رد کرد
  • شبکه خبر ۲ صدا و سیما هک شد؟ صدای بی بی سی فارسی روی پخش زنده!
  • پیگیری طلب میلیاردی مردم از یک شرکت خصوصی