Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-04@18:17:46 GMT

جای خالی مطالبه‌گری در میان مردم گلستان

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۱۴۸۲۷

جای خالی مطالبه‌گری در میان مردم گلستان

مطالبه‌گری شاه کلید احقاق حقوق مردم است؛ اما شاهدیم که اهالی گلستان به شدت دچار بی‌تفاوتی اجتماعی شده اند و نسبت به هیچ مشکلی واکنشی نشان نمی‌دهند.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- امید سیاوش پور؛ پس از ماه‌ها کشمکش فراوان بالاخره استان گلستان رنگ استاندار به خود دید و حق شناس به عنوان استاندار گلستان معرفی شد، اما نکاتی را که نیاز است در ابتدای راه مسئولیت به ان توجه شود، عرض می‌کنیم و امیدواریم که منشا خیر و صلاح برای مردم مظلوم و شریف استان گلستان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معتقدیم اگر مسئولین و مردم به عنوان دو مخاطب ویژه این نوشتار، این دو نکته که در واقع همان حلقه‌های مفقود شده استان گلستان است به جد رعایت می‌کردند این خطه با این فاصله از کاروان توسعه و رفاه عقب نمی‌ماند؛ اول برنامه محوری مسئولین، دوم مطالبه گری مردم.در واقع این دو نکته حلقه مفقوده استان گلستان است.

مطالبه گری شاه کلید احقاق حقوق و از مهم‌ترین ارکان یک نظام دموکراتیک است. این کنش جمعی علاوه بر بهزیستی اجتماعی راه توسعه پایدار را تسهیل خواهد کرد.

اما متاسفانه شاهدیم اهالی استان گلستان به شدت دچار بی تفاوتی اجتماعی شده اند و نسبت به هیچ مشکلی واکنشی نشان نمی‌دهند.

این مسئله دقیقا نشان از میزان پایین مطالبه گری اجتماعی در این منطقه دارد و بدتر آن که این بی تفاوتی به یک فرهنگ غالب در استان تبدیل شده و دقیقا زمانی جامعه دچار چنین بی انگاری می‌شود که مردم احساس کنند هیچ تاثیری در امور و تصمیمات کشور و استان ندارند. این معضل از مسئولینی سر چشمه میگیرد که بدون داشتن هیچ تخصصی منصب و جایگاهی را اشغال می‌کنند و با عملکرد غیر متعهدانه خود موجب زیان رساندن به مردم و از بین رفتن شور و تعهد آن‌ها می‌شوند.   استاندار محترم در وهله اول باید برای حل مشکلات به برنامه محوری روی آورد و به اجرای مو به موی برنامه‌های تدوین شده مقید باشد. سپس برنامه‌های خود را با شفافیت تمام به مردم اعلام دارد تا این امکان برای نخبگان و رسانه‌ها و مردم استان ایجاد شود که به صورت مداوم به رصد پرداخته و ایشان را مورد ارزیابی عملکرد قرار دهند و مطالبه گری به مرور احیا شود.

مادامی که این چنین باشد و چشمان تیزبین رسانه ها، مردم و نخبگان ناظر بر کار مسئولین باشد از یک سو تشویق شده و انگیزه کافی برای ادامه راه و خدمت بدست می‌آورند و از طرف دیگر، عافیت طلبی که آفت اصلی کار و خدمت رسانی است، از ان‌ها دور می‌شود و به مرور مجموعه استان گلستان به سوی ایدآل‌ها نزدیک خواهد شد.

در پایان امیدواریم حضور استاندار غیربومی دیگر در این استان سرسبز این بار جو عمومی را راضی نگه دارد و توفیقات روزافزون برای ایشان رقم بخورد.

امید سیاوش پور، دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشگاه گلستان انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: انتصاب استاندار گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۴۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹ میلیون خانه خالی در ژاپن! / گاردین: تا یک دهه آینده ۳۰ درصد خانه‌ها در ژاپن خالی خواهند بود

به گزارش شفقنا از گاردین، از آنجایی که کاهش جمعیت همچنان بر جامعه و اقتصاد ژاپن تأثیر می گذارد، تعداد خانه های خالی از ۹ میلیون فراتر رفته است – به اندازه ای که کل جمعیت استرالیا را با سه نفر در هر خانه در خود جای دهد.

ارقام دولتی منتشر شده در روز سه شنبه نشان می دهد که تعداد خانه های خالی موسوم به akiya تا اکتبر 2023 بیش از نیم میلیون از نظرسنجی قبلی در سال 2018 افزایش یافته است.

ریشه این مسئله کاهش جمعیت روستایی است و بسیاری از کسانی که وارث چنین املاکی هستند، نمی توانند یا تمایلی به زندگی در آنها، نوسازی یا حتی تخریب آنها ندارند. اگرچه شهرها مصون نیستند و صدها هزار خانه خالی طولانی مدت در مناطق شهری وجود دارد.

این رقم کل خانه های خالی تقریباً ۱۴ درصد از کل خانه های ژاپن را نشان می دهد، اگرچه تعداد واقعی می تواند بیشتر باشد. موسسه تحقیقاتی نومورا تخمین می زند که نزدیک به ۱۱ میلیون اکیا وجود دارد و می تواند بیش از ۳۰ درصد از خانه ها را ظرف یک دهه تشکیل دهد.

بیش از ۴.۴ میلیون املاک مورد بررسی برای اجاره در دسترس هستند – اما برای مدت طولانی خالی بوده و عمدتاً از مراکز اصلی جمعیت دور هستند. وضعیت بیش از ۳.۸ میلیون نامعلوم است و تنها ۳۳۰۰۰۰ از ۹ میلیون فروخته شده بود.

زمین های خالی در ژاپن مالیات بیشتری نسبت به زمین های دارای ساختمان جذب می کنند، که بر بار مالی تخریب خانه های قدیمی می افزاید و باعث می شود برخی از مردم از به ارث بردن املاک خودداری کنند.

با این حال، علاقه فزاینده ای در بین خارجی ها به این انبوه املاک خالی، به ویژه خانه های کومینکا (سنتی) به عنوان گزینه ای برای اقامت ارزان و غیر معمول، خانه های تعطیلات یا اجاره به گردشگران وجود دارد.

هانا ساکاتا و همسرش تقریباً یک دهه است که خانه‌های خود را از طریق سرمایه‌گذاری میراث جدید خود بازسازی و اجاره می‌کنند، که با یک خانه تعطیلات در شبه‌جزیره ایزو که خالی مانده بود و کاملاً خراب شده بود، شروع شد. آنها یک خانه سنتی کومینکا را در روستایی در کوهستانی ناگانو پس از فروریختن بخشی از آن زیر سنگینی برف پاک نشده در حالی که صاحب سالخورده آن در یک مرکز مراقبت بود، به دست آوردند.

منبع: گاردین

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • به صرف لبخند ؛ اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • رقابت‌های بین المللی دوومیدانی دبی| دست تفتیان از کسب مدال خالی ماند
  • بلینکن مدعی شد: حماس مانع بین مردم غزه و آتش‌بس است | اصلی‌ترین اختلاف میان اسرائیل و حماس در حال حاضر
  • اشتغال، وام و کمک مالی بیشترین مطالبه ثبت شده مردم کهگیلویه و بویراحمد در سامانه سامد
  • امام جمعه همدان: مطالبه‌گر‌ مشکلات مردم خواهم بود
  • تا رسیدن مترو به حرم شاهچراغ از مسئولان مطالبه خواهم کرد
  • اعلام آمادگی استاندار گلستان برای اجرایی شدن تفاهم‌نامه مشترک با جهاد دانشگاهی
  • ۹ میلیون خانه خالی در ژاپن! / گاردین: تا یک دهه آینده ۳۰ درصد خانه‌ها در ژاپن خالی خواهند بود
  • کارگران ستون فقرات تولید در کشور هستند