Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه وزارت جهاد کشاورزی، حسین علی عبدالحی افزود: در مورد آب بندان ها، تفاهمنامه‌ای در آذر سال ۹۷ میان وزارت جهاد کشاورزی، استانداری‌های استان گلستان، مازندران و گیلان و سازمان برنامه و بودجه منعقد شد.

وی هدف از امضای این تفاهمنامه را افزایش حجم آب تنظیمی بخش کشاورزی، مهار و کنترل سیلاب و تغذیه آب‌های زیر زمینی، افزایش آبزی پروری و توسعه گردشگری عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالحی با بیان اینکه ۲۵ درصد آبزی پروری در کشور در حوزه آب بندان ها انجام می‌گیرد، اظهار داشت: تعداد آب بندان ها در سه استان شمالی کشور ۲۱ هزار و ۶۰۰ مورد و سطح مفید آن نزدیک به ۳۴ هزار هکتار است.

وی متوسط تولید آبزی در آب بندهای سه استان شمالی کشور را ۱.۵ تا ۳ تن در هکتار عنوان کرد.

معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران گفت: عمده آب بندان ها در استان مازندران ظرف چند سال اخیر بازسازی و توسعه یافته و بیشترین تولید آبزی پروری را در حوزه آب بندان در این استان داریم به طوری که در سال ۹۴ نزدیک به ۳۶ هزار تن، سال ۹۵ حدود ۴۰ هزار تن، سال ۹۶ حدود ۴۰ هزار تن و سال گذشته ۴۰ هزار و ۸۲۵ تن در حوزه آب بندان مازندران آبزی پروری صورت گرفت.

وی افزود: بیشترین تعداد آب بندان ها را در استان گیلان داریم که حدود ۱۲۰۰ مورد است و در اغلب این آب بندان ها، اختلافات در زمینه مالکیت و بهره برداری میان روستاییان یا شوراها و سایر بهره برداران وجود دارد و اگر موضوع مالکیت و بهره برداری در این آب بندان ها مشخص شود، راندمان تولید آبزیان در این حوزه‌ها افزایش خواهد یافت.

عبدالحی درباره پرورش گونه‌های مختلف ماهی در آب بندان ها تصریح کرد: در آب بندان ها چهار گونه کپور، آمور، بیگ هد و فیتوفاگ پرورش داده می‌شود و در کنار آن می‌توان پرورش ماهیان خاویاری و همچنین ماهی سوف را برای مبارزه با ماهیان هرز انجام داد.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۵۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر | ایران زیبا؛ چهارمحال و بختیاری

آفتاب‌‌نیوز :

چهارمحال و بختیاری با مساحتی حدود ۱۶۴۲۱ کیلومتر مربع، بیست و دومین استان ایران از نظر مساحت و یکی از استان‌های مناطق کوهستانی فلات مرکزی کشورمان است و از شمال و مشرق با اصفهان، از سمت غرب با خوزستان، از جنوب با کهگیلویه و بویراحمد و در شمال غربی با لرستان هم مرز و همسایه است.

زبان‌هایی که مردم این نقطه با آن صحبت می‌کنند فارسی، لری، بختیاری و ترکی است و شهرکرد مرکز این استان است که با ۲۰۶۶ متر ارتفاع مرتفع‌ترین مرکز استان کشورمان محسوب می‌شود.

در این استان میانگین ارتفاع حدود ۲۱۵۳ متر است و به همین علت چهارمحال و بختیاری به بام ایران معروف شده است.

شهرستان‌ها شهرکرد، بروجن، اردل، کیار، سامان، لردگان، فارسان، بن و کوهرنگ از شهر‌های این استان است.

دیگر خبرها

  • تصاویر | ایران زیبا؛ چهارمحال و بختیاری
  • آب تالاب‌های پلدشت ۴۰ درصد افزایش یافت
  • حمایت از طرح‌های پرورش آبزیان از سیاست‌های اصلی استان است
  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود
  • افزایش ۳۰درصدی قیمت خرید برگ سبز چای/ پیش‌بینی تولید ۱۴۵ هزار تن برگ سبز چای
  • ظرفیت های آبی اردبیل بستر اصولی پرورش آبزیان است
  • ۳۵ درصد از قانون جوانی جمعیت اجرا شده
  • جهش همزمان تولید و فروش شرکت نفت ایرانول در سال جدید
  • جریمه واحد تولیدی فرآورده خوراک دام و طیور در چهارمحال و بختیاری
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟