Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@23:22:59 GMT

تشکیل کارگروه ویژه در مجلس درباره قیمت کالاهای اساسی

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۱۵۳۶۵

تشکیل کارگروه ویژه در مجلس درباره قیمت کالاهای اساسی

عضو کمیسیون برنامه‌ و بودجه مجلس با بیان اینکه با بیان اینکه شکایاتی از سوی مردم به دفاتر نمایندگان مبنی بر گرانی کالاهای اساسی ارسال می‌شود، گفت: به همین منظور کارگروه ویژ‌ه‌‌ای برای بررسی موضوع در کمیسیون بودجه تشکیل شده است. ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۲ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

حسن سلیمانی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم با اشاره به وضعیت قیمت کالاهای اساسی در بازار، گفت: قیمت کالاهای اساسی به شکل افسارگسیخته‌ای در حال افزایش است که باید جلوی این روند گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه روزانه شکایات و گلایه‌هایی از سوی مردم به دفاتر نمایندگان مجلس در حوزه‌‌های انتخابیه‌شان مبنی بر گرانی کالاهای اساسی ارسال می‌شود، اظهار داشت: افزایش بی‌مهابا و افسارگسیخته قیمت کالاهای اساسی به حدی است که حتی زندگی اقشار متوسط را نیز با مشکل مواجه کرده است.

انتقاد علی مطهری از دولت برای تأمین نکردن کالاهای اساسیاختصاص ارز 4200 تومانی برای کالاهای اساسی موفق نبوده استدولت نحوه تخصیص 50 هزار میلیارد تومان به کالاهای اساسی را مشخص کند

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اضافه کرد:  افزایش بی رویه قیمت کالاهای اساسی موجب شده تا سطح فاصله طبقاتی بیشتر از گذشته شده و تقریبا قشر متوسط از بین رفته است، زیرا افراد یا دارای تمکن مالی بالا و یا دارای تمکن مالی خیلی ضعیف هستند که این مسئله اصلا زیبنده کشور نیست.

سلیمانی ادامه داد: معتقدم افزایش قیمت ارز ارتباط زیادی به قیمت کالاهای اساسی ندارد، زیرا مواد اولیه کالاهای اساسی نظیر شیر و لبنیات در داخل کشور تولید می‌شود، بنابراین این طور نتیجه می‌گیریم که واسطه‌‌ها نقش عمده در بازار کالاهای اساسی دارند.

وی یکی از اقدامات مجلس برای مقابله با تورم موجود در کالاهای اساسی را، تشکیل کارگروهی ویژه در کمیسیون بودجه پارلمان عنوان کرد و گفت: طبق تصمیم کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، کارگروه ویژه 4 نفره‌ای برای پیگیری علل و نیز برخورد با عوامل این مسئله ایجاد شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان خاطرنشان کرد: قرار است کارگروه ویژه مجلس، گزارشی از نتایج بررسی‌های خود را تقدیم هیئت‌رئیسه پارلمان کرده و پس از آن در صحن پارلمان قرائت شود.

انتهای پیام/

R1011202/P/S1,15/CT1 واژه های کاربردی مرتبط کمیسیون برنامه و بودجه حسن سلیمانی قیمت کالاهای اساسی کالاهای اساسی نمایندگان مجلس دهم نمایندگان مجلس مجلس دهم

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون برنامه و بودجه حسن سلیمانی قیمت کالاهای اساسی کالاهای اساسی نمایندگان مجلس دهم نمایندگان مجلس مجلس دهم کمیسیون برنامه و بودجه حسن سلیمانی قیمت کالاهای اساسی کالاهای اساسی نمایندگان مجلس دهم نمایندگان مجلس مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۵۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر بالسینی سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران اظهار کرد: برای کالاهای اساسی یک میلیارد و ۴۶۰ میلیون دلار، برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ ۳ میلیارد و ۵۷۷ میلیون دلار و برای خدمات ۱۵۰ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات یک میلیارد و ۶۴ میلیون دلار تأمین ارز صورت گرفت.

وی افزود: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی یک میلیارد و ۲۶۹ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۱۹۱ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۴۶۰ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: تأمین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۶۳۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۳۶۴ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۲۶۱ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۲۲۶ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۳۳ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۳۱۳، ۴۳، ۲۴۵، ۱۴۱ و ۷ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز ۱۸ اردیبهشت سال جاری دریافت کرده‌اند.

بالسینی همچنین اعلام کرد: یک میلیارد و ۸۵۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۳۱۵ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

بر اساس اعلام بانک مرکزی، وی بیان کرد: تاکنون بیست و چهار حراج شمش طلا در این مرکز انجام شده و در مجموع نیز بیش از ۳.۵ تن طلا به فروش رسیده است. در آخرین حراج از مجموع ۴۱۰ کیلوگرم طلای عرضه شده ۳۱۹ کیلو گرم با میانگین قیمت ۴ میلیارد و ۴۴۳ میلیون تومان به فروش رسید.

کد خبر 6100779

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی
  • برنامه تشکیل ۲۰ کارگروه تخصصی در حوزه انتخابیه داریم/ضعف مجلس یازدهم در تراز بین المللی
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • برگزاری سومین نشست کمیسیون تخصصی شورای عالی انرژی در سال ۱۴۰۳
  • ۹ سال انتظار برای تشکیل نهاد حامی کودکان کافی نیست؟/ پلیس اطفال و نوجوانان پشت چراغ سبز مجلس
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • ضرب‌الاجل یک‌هفته‌ای استاندار برای پیگیری بیکاری لرستان
  • فرانسه بی‌اخلاقی در صنعت فیلم را جدی گرفت/ تشکیل یک کمیسیون دولتی