Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ روز یکشنبه ۲۶ خردادماه یال جاری، هفتمین جلسه هم اندیشی شرکت‌های عضو هلدینگ صنعت شوینده با حضور داراب وکیلی مدیرعامل هلدینگ صنعت شوینده، ساکی مدیرعامل شرکت پاکسان، مهندس امیرحمزه توسلی قائم مقام مدیرعامل و معاونت بازاریابی و فروش و کارشناسان بازاریابی و فروش خارجی پاکسان، یزدان کرمی مدیرعامل شرکت گلتاش، عزت نژاد مدیرعامل ساینا، محمدی راد مدیرعامل شرکت مروارید هامون، محمودی مدیرعامل شرکت یاران توسعه، حاج نایبی مدیرعامل آلی‌شیمی و مهندس اسدنیا مدیرعامل پاکسان ایراوان، جمعی از مدیران این شرکت‌ها به میزبانی شرکت پاکسان و در محل این شرکت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هدف قطع وابستگی به مواد اولیه وارداتیست
در ابتدای این جلسه داراب وکیلی مدیرعامل هلدینگ صنعت شوینده با اشاره به تاثیر برگزاری این جلسات گفت: این جلسات هم اندیشی باعث می‌شود که به هم افزایی برسیم و با شناسایی مشکلات و چالش‌های مشترک برای رفع آن اقدام عملیاتی انجام دهیم.
وی هدف از برگزاری این جلسات را بهبود وضعیت شرکت‌های عضو هلدینگ صنعت شوینده معرفی کرد و افزود: زنجیره ارزشی که در این جلسات حضور دارند اگر هر یک دچار مشکل باشد حرکت آن درست صورت نخواهد گرفت و این مسئله سبب می‌شود کل سیستم با مشکل روبه‌رو شود.
مدیرعامل هلدینگ صنعت شوینده با تاکید بر راهکار‌هایی برای شناسایی نقاط ضعف و قوت، یادآورشد: برای بهبود عملکرد تمامی شرکت‌های عضو هلدینگ صنعت شوینده باید ببینیم در کجا می‌توان از انرژی محرکه بیشتری استفاده کرد تا به موفقیت بیشتری برسیم.
وکیلی توجه به قیمت خرید مواد اولیه را یکی از جدی‌ترین مسایل برای کاهش هزینه‌ها عنوان کرد و خاطرنشان کرد: ۸۰% هزینه خرید است و باید با تمرکز بر روی خرید مواد اولیه با صرف ۸۰% از زمان کاری، برای کاهش هزینه‌ها بدون آنکه به کیفیت آسیبی وارد شود اقدام شود.
وی با تاکید بر اینکه مواد صنعتی فصل مشترک همه شرکت‌های عضو هلدینگ صنعت شوینده است گفت: باید با استفاده از توان داخلی در جهت قطع وابستگی به مواد اولیه خارجی گام برداریم تا بتوانیم بیش از گذشته قیمت تمام شده محصولات را کنترل و کاهش دهیم.
کیفیت محصولات پاکسان قابل رقابت نیست
در ادامه این نشست هم‌افزایی مهندس ساکی مدیرعامل شرکت پاکسان با ارائه گزارشی در خصوص عملکرد شرکت پاکسان در ماه‌های اخیر گفت: با حمایت‌های دکتر یوسفی مدیرعامل توسعه صنایع بهشهر و مدیرعامل هلدینگ صنعت شوینده و به همت مدیران و پرسنل شاغل در این مجموعه بسیاری از مشکلات بر طرف شد و توانستیم گام‌های رو به جلویی را برداریم و به موفقیت برسیم.
وی کیفیت محصولات پاکسان را مزیت رقابتی این شرکت نسبت به سایر شرکت‌های تولیدکننده مواد شوینده برشمرد و افزود: کیفیت محصولات نهایی این مجموعه دغدغه اصلی مدیران بوده و هست و همواره تلاش کرده ایم که در تولید به کیفیت محصولات ما آسیبی وارد نشود و به همین منظور مواد اولیه را با بالاترین کیفیت تهیه می‌کنیم.
مهندس ساکی ضمن اشاره به کاهش ضایعات یادآورشد: موفق شدیم با دقت در مصرف مواد اولیه مقدار ضایعات در تولید را از ۲%به ۴/۰% برسانیم و این اتفاق به همت مدیران و پرسنل محقق شد.
در ادامه جلسه، مدیرعامل شرکت پاکسان گسترش بخش‌هایی از کارخانه را از برنامه‌های آتی شرکت معرفی کرد و افزود: در مبحث فاضلاب، با استانداردسازی‌های صورت گرفته، آلایندگی پس‌آب کارخانه را به کمترین میزان ممکن رسانده ایم و فاصله اندکی با استاندارد‌های شناخته شده داریم.
وی بهبود روند فروش و توزیع محصولات را از دیگر اقدامات صورت گرفته در شرکت پاکسان معرفی کرد و گفت: اقدامات دیگری نیز در این رابطه به زودی صورت خواهد گرفت تا به رشد قابل ملاحظه‌ای در فروش محصولات و سود آن دست پیدا کنیم.
مهندس ساکی در ادامه تیتروار به برخی از مشکلات موجود که مربوط به تمام شرکت‌های تولیدکننده مواد شوینده و بهداشتی است اشاره کرد و ابراز امیدواری نمود که این مشکلات با حمایت‌های دکتر یوسفی مدیرعامل شرکت توسعه صنایع بهشهر، مهندس وکیلی مدیرعامل هلدینگ صنعت شوینده و هم فکری مدیرعاملان سایر شرکت‌های گروه هلدینگ صنعت شوینده بر طرف شود.
در خاتمه مهندس وکیلی ضمن جمع بندی موارد مطرح شده در این جلسه با تاکید بر برگزاری دوره‌ای چنین جلساتی به میزبانی شرکت‌های عضو این هلدینگ اقدامات صورت گرفته در شرکت پاکسان را قابل تقدیر خواند و حرکت سریع‌تر به سمت بی نیازی از مواد اولیه وارداتی را خواستار شد.
شایان ذکر است ارائه آموزش مفاهیم «پولشویی و چالش‌های پیش رو» از دیگر بخش‌های این نشست بود. برچسب ها: رویداد24 ، شرکت پاکسان ، صنعت شوینده ، پاکسان ، هلدینگ صنعت شوینده سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 شرکت پاکسان صنعت شوینده پاکسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۷۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست تخصصی رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال؛ جهش تولید با مشارکت مردم با حضور سید احسان قاضی زاده، نماینده مجلس شورای اسلامی، حامد فروزان، دستیار مردمی سازی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مهدی شاهدانی، رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه امام صادق (ع)، مهدی سلیمانی عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع)، شهرام محمدی، رئیس مؤسسه کار و تأمین اجتماعی و مهدی مسکنی، سید سجاد پادام رئیس دبیرخانه تبصره ۱۸ کشور، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری به همراه معاونین و مدیران عامل و اعضای هیأت مدیره هلدینگ‌های تابعه صندوق بازنشستگی کشوری و به همت مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا برگزار شد.

در این نشست که نخستین جلسه از سلسله نشست‌های هم اندیشی صندوق بازنشستگی کشوری در سال جدید است و بر اساس شعار امسال که از سوی رهبر معظم انقلاب” جهش تولید با مشارکت مردم” نام گرفته، موضوع مردمی سازی در اقتصاد و کاربردهای آن در صندوق بازنشستگی کشوری و شرکت‌های تابعه از سوی صاحب نظران حاضر در جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

این نشست با توجه ویژه نامه شعار سال، “راهبردهای صبا” که توسط مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا تألیف شده است برگزار شد و نویسندگان این ویژه نامه به ارائه ای کوتاه آن پرداختند.

علی زند وکیلی، سرپرست مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا، در ابتدا این نشست تخصصی با اشاره به وظیفه پژوهشی این مؤسسه و بیان نکاتی در زمینه شعار سال ۱۴۰۲، گفت: مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا به عنوان نهاد پژوهشی صندوق بازنشستگی، یکی از اولین مؤسسات علمی است که با توجه به تأکیدات آقای مسکنی در زمینه مشارکت مردم در راستای جهش تولید، پژوهش کرده است و مدلی متناسب با برخی از شرکت‌های صندوق بازنشستگی برای محقق شدن شعار سال ارائه کرده است.

در ادامه محمد سلیمانی، عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) به ارائه پژوهش مردمی سازی پرداخت و مدل‌های مختلفی در زمینه مشارکت مردم در تولید را تعریف کرد.

وی با اشاره به مدل‌های موفق و ناموفق جهانی، گفت: اقتصاد حاکم بر ایران تاکنون متناسب با مردمی سازی نبوده و وزنی که باید به حلقه‌های میانی در اقتصاد می داده، را تاکنون نداده است.

وی در ادامه گفت: مشارکت مردم در تولید حاصل نمی‌شود مگر این که شأن و کرامت مردم حفظ شود و احساس کنند که در وضع قوانین هم مشارکت دارند. مردم باید احساس کنند که اگر در فضای مشارکتی شرکت کنند پاداش می‌گیرند و باید ابزارهای متناسب این قضیه طراحی شود.

وی با ارائه‌ای از مدل‌های حکمرانی در زمینه مشارکت مردم افزود: ما در حکمرانی علاوه بر هدف گذاری می‌بایست ابزارهای متناسب با آن را در حلقه‌های پایین‌تر طراحی کنیم تا بتوانیم دستور رهبری را جامه عمل بپوشانیم، ما در تلاش هستیم که با کمک از ابزارهای نوین و دیجیتال بستر مشارکت مردم در شرکت‌ها را فراهم کنیم و برای مردم و بنگاه‌های اقتصادی سود و درآمد به ارمغان بیاوریم.

در ادامه نشست سینا شیخی، معاون دانش و پژوهش مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا با اشاره به تحقیقات و مدل سازی هایی که برای برخی از شرکت‌های معروف و با ارزش صندوق بازنشستگی صورت گرفته است گفت: با توجه تجربیات گذشته، اگر در مسیر مردمی سازی و افزایش مشارکت مردم، مجلس شورای اسلامی ریل گذاری درستی انجام ندهد و برخی از اشتباهات گذشته را انجام دهد، قطعاً این هدف محقق نخواهد شد و آسیب جدی خواهیم دید.

احسان قاضی زاده هاشمی، نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اتفاقات اخیر مجلس در موضوع مولد سازی و برخی از مشکلات در این موضوع، گفت: باید به شکلی کار کارشناسی و پژوهشی در زمینه مشارکت مردم صورت بگیرد، که در آن تجربیات موفق و ناموفق داخل و خارجی لحاظ شده باشد و در میدان عمل به صورت میدانی اجرا و مورد بررسی مستمر قرار گفته باشد تا مدل متناسب استخراج شود وگرنه با کار تئوری صرف نمی‌توان به نتیجه رسید. در ادامه وی با بیان اقدامات مجلس در دوره‌های مختلف برای بهبود وضع معیشت و رفاه مردم، گفت: ما در مجلس تمام تلاش خود را برای تحقق شعار سال انجام می‌دهیم اما تجربیاتی در اجرای تبصره ۱۶ و تبصره ۱۸ قانون داریم که از ابتدا با آزمون و خطاهایی مواجه بوده است که در آن گاه نقاط ضعف و قوتی حاصل شده است که متأسفانه در برخی از مواقع موجب رضایت روانی مردم نشده است.

مهدی مسکنی، مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری، گفت: به نظر من از نوروز ۱۴۰۱ مسیر مدیریت اجرایی کشور توسط رهبری مشخص شده است و ایشان فرمودند که “دلسوزان نظام را دعوت می‌کنم راه‌های مشارکت مردم در اقتصاد را پیدا کنند” و امسال هم شعار سال را جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری کردند که این مشخص می‌کند رهبری نسبت به این موضع دغدغه دارند و وظیفه ماست که در این مسیر قدم برداریم. وی با اشاره به میزان نقدینگی در دست مردم و میزان آن، گفت: اگر مردم این نقدینگی را به سمت هر بازار غیر مولدی سوق دهند باعث آثار ترمی می‌شود و باید در صندوق به راه‌های جذب این سرمایه‌ها بیندیشیم؛ رهبری در سال ۹۳ به مشارکت مردم اشاره می‌کنند و در آن سال بیان می‌کنند که ” اقتصاد مردمی با اراده مردم، سرمایه مردم و حضور مردم تحقق پیدا می‌کند اما دولتی نیست” و این سخن به ما نشان می‌دهد که بنا به نیاز مردم باید پیش برویم، نه مردم بنا بر نیاز دولت؛ این سخن مشخص هست ولی متأسفانه فعلاً مدل کاملی برای این موضوع در کشور موجود نیست و این موضوع باعث عدم واگذاری صحیح شرکت‌های دولتی به مردم شده است.

مهدی مسکنی با بیان تجربیات موفق مشارکت مردم در کرونا و برخی از تجربیات ناموفق خصوصی سازی شرکت‌های دولتی در دولت گذشته، گفت: مدل مردمی سازی و تعاون همخوانی‌های بسیاری دارد و به نظر می‌رسد در این پژوهش ارائه شده این بحث در نظر گرفته شده است، مفهوم تعاون در کشور ما از گذشته بوده است ولی متأسفانه پوسته حقوقی تعاونی در کشور گوشه‌های منفی هم دارد که لازم هست این نکات موضوع پژوهش‌های دیگر قرار گیرد تا بتوان به مدل درست مردمی سازی و ارتباط آن با تعاون برسیم.

حامد فرزوان، دستیار مردمی سازی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان نکاتی نسبت به طرح مردمی سازی ارائه شده در این نشست، گفت: در بحث مردمی سازی بیانات رهبری به ما نشان می‌دهد که باید آحاد مردم مشارکت داشته باشند، نه فقط سرمایه داران؛ همه مردم می‌توانند در تولید مشارکت کنند. در بخش خصوصی مؤلفه سرمایه مهم است ولی در بحث مردمی سازی ما به دنبال سازوکاری باید باشیم که فقط مؤلفه سرمایه لحاظ نشده باشد و همه مردم بتوانند به هر شکلی مشارکت کنند.

در انتهای نشست مصطفی صالحی راد، رئیس هیئت مدیره مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا با بیان ظرافت‌های تعامل با مردم و اهمیت برند شرکت در اعتماد مردم برای مشارکت و مردمی سازی، گفت: در طرح‌های مردمی سازی مورد پژوهش این مؤسسه تعاملات و مذاکراتی مفصلی با نهادهای مردمی و خیریه همچون آستان قدس صورت گرفته است. نهادهای مختلفی هستند که دغدغه تحقق شعار سال را دارند و اگر در مدل مردمی سازی شرکت‌ها مشارکت آنها را داشته باشیم، حتی تسهیلات مناسبی جهت مشارکت آحاد مردم می‌توانیم به مردم بدهیم و از ظرفیت این نهادها استفاده کنیم.

کد خبر 6098583

دیگر خبرها

  • آغاز برگزاری بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ از ۸ تیر ماه
  • پانزدهمین نشست کارگروه تغییر اقلیم وزارت نفت برگزار شد
  • ایران میزبان نشست گروه کاری مقامات ارشد درباره دریای خزر
  • ۵۰درصد واحدهای شوینده‌ کشور در قزوین مستقر هستند
  • هفتمین نشست مقامات عالی‌رتبه خزر برگزار شد
  • تبریز میزبان نشست ملی هم اندیشی رؤسای گروه‌های توسعه ورزش همگانی
  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • نشست هم اندیشی مدیرکل اتباع استانداری البرز با اساتید دانشگاه های استان
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند