Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیانات مقام معظم رهبری در نماز جمعه 29 خرداد 88 علاوه بر اینکه فضای غبار گرفته کشور را پاک کرد بلکه موجب شد تا سیمای واقعی صحنه گردانان فتنه برای عموم ملت ایران آشکار گشته و صف اغتشاشگران از مردم جدا شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، بی تردید باید انتخابات ریاست جمهوری سال 88 را باشکوه ترین انتخابات های برگزار شده در ایران پس از رفراندوم جمهوری اسلامی دانست، به طور کلی حضور 85درصدی واجدین شرایط در این انتخابات یکی از بهترین نمادها و آشکارترین نمودهای اصلی مشروعیت و مقبولیت نظام جمهوری اسلامی در میان تمامی اقشار و گروه های مختلف در ایران بود که موجب ترس دشمنان و نگرانی آنان از این حضور پرشور و حمایت بی نظیر مردم از انقلاب شد و در همین راستا نیز استکبار جهانی با همکاری دیگر سردم داران ظلم و استبداد برای خدشه دارکردن این حماسه حضور نقشه ای شوم طراحی کردند تا بوسیله برخی از هم پیمانان خود در داخل کشور و همچنین نابخردانی که در دام نقشه دشمن افتاده اند، مسیر حرکت با شکوه ملت ایران در انتخابات ریاست جمهوری را به انحراف کشیده و با همکاری عوامل خودفروخته داخلی جشن گسترده و بی نظیر دموکراسی را با چرخشی 180درجه ای به زورآزمایی خیابانی تبدیل کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اولین جرقه های این نقشه شوم از چندین روز قبل از انتخابات زده شده و دشمنان با کلید واژه تقلب وارد عمل شدند و با همکاری عوامل داخلی صحبت از تقلب را به میان آوردند، با پایان زمان قانونی رای گیری یکی از کاندیداها با اعلام زودهنگام پیروزی در انتخابات آتش فتنه را روشن کرد و در ادامه نیز با دعوت از طرفدارانش برای لشکر کشی خیابانی موجب برافروختن شعله های فتنه در ایران شد.

یک هفته پس از انتخابات 88 و مشکلات ایجاد شده در 29 خرداد 88 در نماز جمعه تهران، بیانات مقام معظم رهبری بسیاری از غبارها را ربوده و با روشنگری، از اهداف پشت پرده دشمنان ذیل انتخابات ریاست جمهوری پرده برداری نمود خطبه های رهبر معظم انقلاب در خرداد ماه را می توان یکی از آوانگاردترین بیانات در دهه 80 دانست به نحوی که موجب فروکش شدن سیل اغتشاشات پیوسته خیابانی شد و موجب جدا شدن صف اغتشاشگران از مردم عادی شد.

بیانات رهبری نقشه دشمنان را نقش بر آب کرد
در این روز مقام معظم رهبری به نکات و مسائل خاصی اشاره کردند که هر کدام در نوع خود روشنگر راه برای فریب خوردگان و نشان دهنده زوایای پنهان نقشه شوم دشمنان بود، رهبر انقلاب در ابتدا با تاکید بر اینکه این حماسه حضور موجب خشم دشمنان شده و آنان را ناامید کرده فرمودند: انتخابات 22 خرداد یک نمایش عظیمى بود از احساس مسئولیت ملت ما براى سرنوشت کشور؛ نمایش عظیمى بود از روح مشارکت‏جوى مردم در اداره‏ کشورشان؛ نمایش عظیمى بود از دلبستگى مردم به نظامشان. حقیقتاً مشابه این حرکتى که در کشور انجام گرفت، من امروز در دنیا و در این دموکراسى‏هاى گوناگون - چه دموکراسى‏هاى ظاهرى و دروغین و چه دموکراسى‏هائى که واقعاً به آراء مردم مراجعه میکنند - نظیرش را سراغ ندارم. در جمهورى اسلامى هم جز در همه‏ پرسى سال 58 - فروردین 58 - هیچ نظیرى دیگر براى این انتخاباتى که در جمعه‏ گذشته شما انجام دادید، وجود ندارد؛ مشارکت حدود 85 درصد؛ چهل میلیون تقریباً جمعیت. انسان دست مبارک ولى‏عصر را پشت سر حوادثى با این عظمت مى‏بیند. این نشانه‏ى توجه خداست. لازم میدانم از اعماق دل نسبت به شما مردم عزیز در سراسر کشور ابراز ادب و ابراز تواضع کنم که واقعاً جا دارد.

مقام معظم رهبری همچنین با اشاره به اینکه انتخابات 22 خرداد بیانگر اعتماد، امید و شادابی ملت ایران بود، ادامه دادند: انتخابات 22 خرداد نشان داد که مردم، با اعتماد و باامید و باشادابی ملی در این کشور زندگی می کنند. اعتماد به نظام جمهوری اسلامی ایران در انتخابات آشکار شد. این اعتماد بزرگترین سرمایه جمهوری اسلامی است. دشمنان همین اعتماد مردم را هدف گرفته اند، می خواهند ایجاد شک کنند، ایجاد تردید کنند درباره این انتخابات.

رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در خطبه دوم نماز که بارها با تکبیر و ابراز احساسات مردم همراه شد در تبیین و تشریح مسائل گوناگون مربوط به انتخابات، خطاب به «ملت،  نامزدهای ریاست جمهوری و نخبگان، فعالان سیاسی»، و نیز سران برخی دولت های مستکبر غربی، مطالب جداگانه ای مطرح کردند.

رقابت ها در درون خانواده انقلاب
این رقابت ها کاملاً رقابت های آزاد، جدی و شفاف بین نامزدهای مختلف بود، همه دیدند، به قدری این رقابت ها و این گفتگوها و این مناظره ها شفاف و صریح بود که عده ای به آن معترض شدند. رقابتی که وجود دارد بین چهار نامزد انتخابات، این رقابت میان افراد و جریان های متعلق به نظام اسلامی است، نه رقابت بین درون نظام و بیرون نظام که رادیوی صهیونیستی و آمریکا و انگلیس خبیث و دیگران می خواهند این را دامن بزنند. البته بنده همه دیدگاه های این آقایان را قبول ندارم. بعضی از نظرها و عملکردهایشان از نظر من بدون شک قابل انتقاد است.

مناظرات ابتکار مهم و جالبی بود
این مناظره ها تو دهن آن کسانی زد که از بیرون تبلیغ می کردند که این رقابت ها نمایشی است. البته آثار مثبتی داشت، عیوبی هم داشت. اینها قدرت انتخاب را بالا می برد، ذهن ها را پرورش می دهد.

مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با تایید مناظرات و تأکید بر استمرار آن خواستار تداوم و نهادینه ساختن آن در سطح مسئولان دستگاه های مختلف و کارشناسان در عرصه های گوناگون شدند.

مذمت سیاه نمایی ها، تخریب ها، بداخلاقی ها و نقدهای غیرمنصفانه
از یک طرف صریح ترین اهانت ها به رئیس جمهور قانونی کشور شد، حتی از دو سه ماه قبل از مناظرات هم، تهمت هایی زدند به کسی که رئیس جمهور قانونی کشور است، متکی به آراء مردم است، نسبت های خلاف دادند، رئیس جمهور مملکت را که مورد اعتماد مردم است به دروغگویی متهم کردند، کارنامه جعلی برای دولت درست کردند، که ما که در جریان امور هستیم، می بینیم، می دانیم که اینها خلاف واقع است، فحاشی کردند، رئیس جمهور را خرافاتی، رمال، از این نسبت های خجالت آور دادند، اخلاق و انصاف را زیر پا گذاشتند. از این طرف هم شبیه همین کارها به نحو دیگری انجام گرفت، کارنامه درخشان سی ساله انقلاب کمرنگ جلوه داده شد.

انتخابات 22 خرداد یک حماسه تاریخی و جهانی بود
22 خرداد یک حماسه بود، این حماسه، تاریخی شد، جهانی شد، اگرچه بعضی از دشمنان ما در اطراف دنیا خواستند این پیروزی مطلق نظام را، این پیروزی حتمی را به یک پیروزی مشکوک و قابل تردید تبدیل کنند. حتی بعضی خواستند این را به یک شکست ملی تبدیل کنند، خواستند کام شما را تلخ کنند و نگذارند بالاترین نصاب مشارکت جهانی را دنیا به نام شما ثبت کند، خواستند این کارها را بکنند. اما به نام شما ثبت شده نمی شود آن را دستکاری کرد.

خطاب به سیاسیون و نامزدها و گردانندگان احزاب و جریان ها
همه ما وظیفه داریم که در این مرحله تاریخی هوشیار باشیم، دقیق باشیم، مواظب باشیم اشتباه نکنیم. آن کسانی که یک نوع مرجعیتی در افکار مردم دارند، از این سیاسیون و رؤسای احزاب و کارگردانان جریانات سیاسی، و یک عده ای از این ها حرف شنوی دارند، اینها باید مراقب رفتار خودشان باشند، اگر آنها کمی افراطی گری کنند، دامنه این افراطی گری در بدنه مردم به جاهای بسیار حساس و خطرناکی خواهد رسید که گاهی خود آنها دیگر نمی توانند آن را جمع کنند. من به همه این آقایان توصیه می کنم بر خودتان مسلط باشید، سعه صدر داشته باشید، دست های دشمن را ببینید، گرگ های گرسنه کمین کرده را که امروز دیگر نقاب دیپلماسی را یواش یواش دارند از چهره هایشان برمی دارند و چهره حقیقی خودشان را نشان می دهند، از اینها غفلت نکنید.

قانون فصل الخطاب است
من به این برادران عرض می کنم، به مسئولیت پیش خدای متعال فکر کنید، پیش خدا مسئولید، از شما سئوال خواهد شد، آخرین وصایای امام را بیاد بیاورید، قانون فصل الخطاب است، انتخابات برای این است که همه اختلاف ها سر صندوق رای حل و فصل بشود، باید در صندوق های رای معلوم بشود که مردم چه می خواهند، چه نمی خواهند، نه در کف خیابان ها، اگر قرار باشد بعد از هر انتخاباتی آنها که رای نیاوردند، اردوکشی خیابانی بکنند، طرفدارانشان را بکشند به خیابان، بعد آنهایی که رای آورده اند هم، در جواب آنها، اردوکشی کنند، پس چرا انتخابات انجام گرفت؟ تقصیر مردم چیست؟

هشدار و اتمام حجت
من از همه می خواهم به این روش خاتمه بدهند، این روش، روش درستی نیست، اگر خاتمه ندهند، آن وقت مسئولیت تبعات آن، هرج و مرج آن، به عهده آنهاست.

این تصور هم غلط است که بعضی خیال کنند با حرکات خیابانی، یک اهرم فشاری علیه نظام درست می کنند و مسئولین نظام را مجبور می کنند، وادار می کنند تا به عنوان مصلحت، زیر بار تحمیلات آنها بروند، نه، این هم غلط است. اولاً تن دادن به مطالبات غیرقانونی، زیر فشار، خود این، شروع دیکتاتوری است، این اشتباه محاسبه است، این محاسبه غلطی است، عواقبی هم اگر پیدا کند، عواقبش مستقیماً متوجه فرماندهان پشت صحنه خواهد شد. اگر لازم باشد، مردم آنها را هم در نوبت خود و وقت خود خواهند شناخت.

خطاب به سران استکبار و سران رسانه های استکباری
وقتی اعتراض بعضی از نامزدها را دیدند ناگهان احساس کردند فرصتی برایشان پیش آمد، این فرصت را مغتنم شمردند تا بتوانند موج سواری کنند، امیدوار شدند. در داخل کشور هم عوامل این عناصر خارجی به کار افتادند و خط تخریب خیابانی شروع شد ... این مال بدخواهان است، مال مزدوران است، مال دست نشاندگان سرویس های جاسوسی غرب و صهیونیست است. این کاری که در داخل، ناشیانه از بعضی سرزد، این ها را به طمع انداخت، احمق ها خیال کردند ایران هم گرجستان است.

این بیانات مقام معظم رهبری همچون همیشه نقشه های دشمنان را نقش بر آب کرده و به سرعت موجب روشنگری در جامعه شد تاجایی که بسیاری از افراد فریب خورده و ساده ای که بنا بر اخبار جعلی و احساسات غلط در صف اغتشاش گران حاضر شده بودند به آغوش انقلاب بازگردند و دشمنان نیز که نقشه حساب شده چندین ماهه خود را نقش بر آب دیدند با دروغ پردازی رسانه ای تلاش کردند تا جسم بیجان فتنه را همچنان زنده نگاه دارند که در ادامه ملت همیشه در صحنه ایران در 9دی ماه 88 یک بار برای همیشه بساط فتنه را درهم پیچیده و آرامش را به کشور باز گرداندند.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۸۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: اقتدار کشور ناشی از اعتماد و اتکاء نظام به مردم است

به گزارش تابناک، دکتر محمد مخبر در این جلسه با اشاره به سفر اخیر رییس جمهور به استان سمنان که بلافاصله پس از رویارویی با رژیم اشغالگر قدس انجام شد گفت: معمولا رویدادهایی با این درجه از اهمیت که ابعاد گسترده بین المللی دارد باعث می شود که مقامات کشورها سفرهای کاری خود را لغو کنند و یا به تاخیر بیاندازند اما رییس جمهور کشورمان با آرامش کامل سفر به سمنان و دیدار با مردم این استان را انجام داد.


وی همچنین با اشاره به سفر رییس جمهور به کشورهای پاکستان و سریلانکا گفت: در شرایطی که جمهوری اسلامی ایران طی روزهای اخیر پاسخی محکم به رژیم صهیونیستی که نماد سلطه جهانی است داد، اما رییس جمهور کشورمان هم اکنون در سفر خارجی و انجام ملاقات های بین المللی هستند که این اقتدار ناشی از اعتماد و اتکاء نظام به مردم در مواجهه با دشمنان است.


معاون اول رییس جمهور همچنین با بیان اینکه تحقق شعار سال نیازمند راه اندازی نهضت تولید در کشور است افزود: برای تحقق شعار سال جاری باید در تمامی دستگاه های اجرایی و استانها تقسیم کار انجام شود و برنامه ریزی دقیقی برای عمق دادن به تولید تا شهرستان ها و روستاها و فعال شدن همه آحاد جامعه انجام شود.


دکتر مخبر افزود: برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم لازم است از ظرفیت شرکت های دانش بنیان، استارتاپ ها و نخبگان حداکثر استفاده صورت گیرد و آموزش های بروز و کاربردی به نیروهای کار ارائه شود.


دکتر مخبر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری کنکور سراسری روز هفتم اردیبهشت ماه تصریح کرد: لازم است در کنار وزارت علوم، وزارت کشور و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای برگزاری هرچه بهتر کنکور سراسری برنامه ریزی و مراقبت کنند تا شاهد اخلال و مشکلی در برگزاری این رقابت علمی نباشیم.

دیگر خبرها

  • وظیفه «هیئت»، مقابله با جنگ شناختی و عملیات روانی دشمن است
  • حجاب و عفاف نماد مسلمانی و پرچم افتخار امت اسلامی است
  • کادرسازی برای نظام جمهوری اسلامی اولویت حلقه صالحین باشد
  • دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند
  • سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی برای دشمنان و دوستان جمهوری اسلامی داشت
  • برگزاری این سفر در مقطع فعلی پیام مهمی برای دشمنان و دوستان جمهوری اسلامی داشت
  • توطئه‌های دشمن علیه جمهوری اسلامی شکست خورد/ آمریکا به زودی از منطقه خارج می‌شود
  • اقتدار کشور ناشی از اعتماد و اتکاء نظام به مردم در مواجهه با دشمنان است
  • مخبر: اقتدار کشور ناشی از اعتماد و اتکاء نظام به مردم است
  • رهبر انقلاب: با جهش تولید، جیب و دست کارگر پر می‌شود /هدف از تحریم در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است