Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاو‌ن‌تحقیقات موسسه سرم‌سازی رازی با بیان اینکه بیماری های آنفولانزای فوق حاد و نیوکاسل در طیور خسارات را افزایش می‌دهد، اظهار داشت: با توجه به اقدامات حوزه دامپزشکی و گسترش واکسیناسیون، تولید واکسن در سرم سازی ها ادامه داشته و این روند در کنترل بیماری طیور، تاثیر مطلوبی داشته است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، مجتبی محرمی امروز در سمینار تخصصی با عنوان "آخرین یافته های تحقیقاتی بیماری نیوکاسل" اظهار داشت: بالغ بر 30 درصد واکسن طیور مورد نیاز کشور در موسسه رازی استان البرز، تهیه و تولید می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با وجودی که بیماری نیوکاسل در میان طیور به صورت قابل توجهی کنترل شده است اما با توجه به سطح فارم های تخم گذار، همچنان شاهد تلفات شدید طیور در کشور هستیم.

معاون تحقیقات موسسه سرم سازی رازی با عنوان اینکه بیماری های آنفولانزای فوق حاد و نیوکاسل در طیور خسارات را افزایش می دهد, اظهار داشت: با توجه به اقدامات حوزه دامپزشکی و گستردش واکسیناسیون، تولید واکسن در سرم سازی ها ادامه داشته و این روند در کنترل بیماری طیور، تاثیر خوبی داشته است.

محرمی با اشاره به برپایی سمینار تخصصی مرتبط با بیماری نیوکاسل، تصریح کرد: کارشناسان مرتبط در این سمینار گزارش و عملکرد خود را ارائه و تبادلات علمی در سطح خوبی صورت خواهد گرفت.

وی تولید طیور کشور را مهم و تأثیرگذار در کنترل و رشد این بیماری برشمرد و یادآور شد: در رابطه با بیماری نیوکاسل در اشکال مختلف تولید واکسن داریم.

وی با اشاره به اینکه در شرایط تحریمی، تولید کنندگان در موسسه رازی در حوزه طیور خدمات خوبی ارائه می کنند، خاطرنشان کرد: با  بیماری آنفولانزای فوق حاد  طیور در سالیان اخیر درگیر بودیم و بیماری نیوکاسل سبب شده که خسارتهای زیادی وارد شود ولی با اقداماتی که سازمان دامپزشکی در گستره واکسیناسیوم در کشور و موسسه رازی برای جلوگیری از این بیماری انجام داده سبب شده که این بیماری کنترل شود ولی این بیماری در سطح فارم  وجود دارد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال استان البرز واکسیناسیون بیماری طیور قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۰۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت مدیریت تولید برق هرمزگان، داریوش محمودی عنوان کرد: در واحدهای بخار ۳۲۰ مگاواتی نیروگاه بندرعباس، سیستم مدیریت مشعل‌های بویلر یا BMS وظیفه کنترل مشعل‌ها، اجرای سکوئنس‌های عملیاتی و همچنین حفاظت بویلر را برعهده دارد و هر واحد بویلر دارای ۱۶ مشعل گاز و ۱۶ مشعل مازوت در چهار طبقه و چهار گوشه است و چهار مشعل گازوئیل نیز در زمان راه‌اندازی بویلر استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: با گذشت چند دهه از کارکرد، سیستم کنترلی BMS قدیمی، قابلیت خود را به میزان زیادی از دست داده و این امر سبب خروج واحدهای بخار شده بود، که هریک از این خروج‌ها، وقت زیادی را جهت راه‌اندازی مجدد واحد به خود اختصاص می‌داد و نیز هزینه‌های عدم تولید را در بر می‌گرفت.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس اظهار کرد: با هدف افزایش قابلیت اطمینان نیروگاه مقرر شد، سیستم کنترل BMS واحد یک بخار با استفاده از سیستم PLC و با در نظر گرفتن استانداردهای نوین سیستم‌های کنترل و حفاظت نیروگاهی طراحی، ساخته و تعویض شود.

وی خاطرنشان کرد: طراحی، ساخت و نصب سیستم BMS نیروگاه بندرعباس به صورت پروژه تولید بار اول، در مدت‌زمان ۶ ماه، با صرفه‌ جویی ۲ میلیون دلاری و بومی سازی این سیستم با همکاری، طراحی و ارتقای تکنولوژی شرکت‌های دانش بنیان انجام شد.

محمودی تصریح کرد: نوسازی سیستم کنترل BMS دیگر واحدهای بخار، اصلاح تجهیزات معیوب در بخش فیلد، نوسازی حلقه‌های کنترل آنالوگ واحد یک بخار و خودکار نمودن سیستم کنترل احتراق این واحد، نوسازی حلقه‌های کنترل آنالوگ دیگر واحدهای بخار، نوسازی دیگر سیستم‌های کنترل قدیمی واحدهای بخار و یکپارچه‌سازی سیستم‌های کنترل هر واحد به‌منظور تحقق سیستم کنترل DCS بومی نیروگاه بندرعباس، از برنامه‌های آینده این شرکت در جهت افزایش راندمان و رفع موانع تولید است.

کد خبر 6097981

دیگر خبرها

  • تاثیر داروهای استنشاقی بر درمان آسم/ آموزش؛ گامی موثر در کنترل آسم
  • تشخیص یک بیماری از روی انگشتان
  • اینتر و نیوکاسل، جدیدترین مشتریان ژول کونده
  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • تشریح فعالیت‌های موسسه فرهنگی حقوقی بزرگمهر حکیم
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته