Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تبریز از احیای خانه های تاریخی و قدیمی با ارائه تسهیلات ویژه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز، «محمد حسین زاده» امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به تسهیلات مندرج در تعرفه عوارض محلی سال ۱۳۹۸ در خصوص خانه های تاریخی که در ماده ۴۰ تعرفه پیش بینی شده است، گفت: این تسهیلات برای مالکان املاک و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در حفظ و احیای اماکن تاریخی و فرهنگی تبریز در نظر گرفته شده و مربوط به املاک ثبت‌شده تاریخی و املاک دارای ارزش ثبت‌نشده مورد تائید اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تبریز افزود: کاهش ۴۰ درصدی مبنای محاسبه کلیه عوارض صدور مجوز، برای بهره‌برداری به‌عنوان رستوران، قهوه‌خانه سنتی، مرکز عرضه محصولات فرهنگی، هنری و صنایع‌دستی و کاهش صددرصدی کلیه عوارض صدور مجوز، برای بهره‌برداری به‌عنوان هتل، مسافرخانه، مهمان‌پذیر و مهمان‌سرا، موزه شخصی، خانه موزه (خانه تاریخی قابل بازدید  برای عموم)، نمایشگاه و گالری هنری و مراکز ارائه خدمات فرهنگی و هنری انتفاعی و همچنین برای تمام عوارض صدور مجوز مرمت کاهش ۱۰۰ درصدی و اعطای کمک مالی به ازای مرمت هر مترمربع زیربنا دو میلیون ریال تا سقف ۴۰۰ میلیون ریال در هر ملک، برای بهره‌برداری به‌عنوان مسکونی شخصی یا بهره‌برداری برای فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی و مذهبی غیرانتفاعی برابر مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری کشور در نظر گرفته شده است.

وی گفت: تسهیلات مربوط به املاک مجاور یا واقع در حریم مصوب آثار تاریخی با کاربری مسکونی به‌شرط انجام ساخت ‌و ساز بر اساس نقشه‌های تائید شده میراث فرهنگی و با نمای کاملاً هماهنگ با بنای تاریخی امکان پذیر است.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تبریز ادامه داد: مرجع تشخیص املاک دارای ارزش و تصویب نوع بهره‌برداری، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان است و اخذ مجوز نسبت به نحوه استفاده و بهره‌برداری از اداره کل میراث فرهنگی و سایر ارگان‌های مربوطه الزامی بوده و جزء تکالیف مالک یا سرمایه‌گذار بخش خصوصی است.

وی ادامه داد: مالکان املاک و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، برای استفاده از تسهیلات این ماده باید، هرسال در ایام عید نوروز و تعطیلات تابستانی بر اساس توافق تعیین‌شده به هنگام صدور مجوز، حداقل ۵۰ ‌درصد از سطح اعیانی بنای تاریخی را جهت بازدید عمومی قرار دهند.

حسین زاده در پایان افزود: شهروندان برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از تسهیلات این ماده به شهرداری های مناطق دهگانه تبریز مراجعه کنند.

پایان پیام/533

منبع: شبستان

کلیدواژه: ایلام دهه کرامت شیراز اردبیل وزیر علوم تحقیقات و فناوری بیرجند شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت دهه کرامت در فارس خراسان جنوبی احیای خانه تاریخی تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۰۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها

روند واگذاری بناهای تاریخی واقع در مناطق روستایی به دهیاری‌ها بررسی و بر اختصاص تسهیلات کم بهره برای بازسازی این بناها تأکید شد.

به گزارش ایسنا، نشست مشترک سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور و صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی با حضور مسئولین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مهیار نورعلی معاون امور دهیاری‌ها و اشکان جعفرکریمی مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برگزار شد.

مهیار نورعلی معاون امور دهیاری های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشوراعلام کرد: در این نشست مقرر شد وفق مفاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک، بناهای تاریخی واقع در مناطق روستایی کشور به دهیاری‌ها و شرکت‌های تعاونی دهیاری ها واگذار شود.

وی افزود: دراین تفاهم‌نامه همچنین مقرر شد، منابع مالی مورد نیاز برای بازسازی این بناها نیز از طریق اختصاص تسهیلات کم بهره تأمین و با همکاری بنیاد مسکن و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط، مشکلات دسترسی و ساختاری آنها مرتفع شود.
 
بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، در این جلسه عنوان شد که این اقدام می‌تواند ضمن حفظ و احیای بناهای تاریخی واقع در مناطق روستایی به عنوان میراث فرهنگی کشور، موجب توسعه زیرساخت های گردشگری و رونق کسب و کار در روستاها و درآمدزایی برای دهیاری ها و شرکت های تعاونی دهیاری ها شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • نمایشگاهی از نیم قرن تلاش برای احیای جلفا
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی
  • بهره برداری از خانه بهداشت کارگری در دماوند
  • بهره برداری از خانه بهداشت خوزنان آبیک
  • بهره برداری از خانه بهداشت خوزنان آبیک + فیلم
  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها
  • بهره‌برداری از ۲۴۰ پروژه عمران روستایی در استان اردبیل
  • آبرسانی به ۶ روستای گرمی خرداد ماه بهره‌برداری می‌شود
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه