Web Analytics Made Easy - Statcounter

سمان خوش قدم روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: نظارت بر یک هزار و ۲۰۰ تخت اقامتی در هتل‌ها و مهمانسراها، ساماندهی پارک‌های اسکان به ویژه در شهرهای یاسوج و سی سخت با هماهنگی شهرداری‌ها از مهمترین اقدامات انجام شده برای پذیرایی بهتر از گردشگران در کهگیلویه و بویراحمد است.

وی بیان کرد: ساماندهی سرویس‌های بهداشتی و پیش بینی مدارس طرح اسکان از دیگر برنامه ریزی های انجام شده برای پذیرایی مطلوب از گردشگران در تابستان امسال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت گردشگری و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: برپایی جشنواره عشایر با شرکت ۱۶ استان کشور به مدت چهار روز در شهر یاسوج از دیگر برنامه ریزی های انجام شده برای رونق گردشگری و معرفی ظرفیت‌های این حوزه در استان است.

خوش قدم ابراز داشت: این جشنواره از روز شانزدهم تیر ماه آغاز می‌شود.

وی بیان کرد: در کنار این جشنواره نمایشگاه تولیدات صنایع دستی هنرمندان استان و پنج استان جنوبی کشور نیز دایر خواهد شد.

خوش قدم برپایی دوره تورگردانان کشور در یاسوج از دیگر برنامه‌های پیش بینی شده در فصل تابستان است که با شرکت تورگردان هایی از استان‌های مختلف کشور اجرا خواهد شد.

وی توضیح داد: این دوره کوتاه مدت با هدف آشنایی تورگردانان با ظرفیت‌های گردشگری کهگیلویه و بویراحمد برپا می‌شود.

وی همچنین از برنامه ریزی برای برپایی تور رسانه‌های ارتباط جمعی در شهریور ماه در استان خبر داد.

سرپرست معاونت گردشگری و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: تابستان امسال تلاش می‌شود افزون بر جاذبه‌های شناخته شده، گردشگران با تجربه‌های نو در گردشگری به ویژه در مناطق روستایی و عشایر آشنا شوند.

وی ابراز داشت: بهره گیری از ظرفیت گردشگری برای درآمدزایی در صنایع دستی و غذاهای محلی از دیگر برنامه‌های امسال در حوزه گردشگری کهگیلویه و بویراحمد است.

آبشار یاسوج، تنگ مهریان، تنگ تامرادی، دامنه‌های کوه دنا و رود رونه از جمله جاذبه‌های گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در فصل تابستان است.

حدود یک میلیون و ۱۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های گردشگری استان در تعطیلات عید فطر امسال دیدن کردند

کهگیلویه وبویراحمد با بیش از ۱۶ هزار کیلومتر مربع وسعت بین استان‌های فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خوزستان واقع شده است.

این استان دارای دو منطقه سردسیری و گرمسیری است.

شهرستان‌های بویراحمد و دنا در منطقه سردسیری قرار گرفته‌اند و شهرستان‌های گچساران، باشت، چرام، کهگیلویه، لنده و بهمئی هم در منطقه گرمسیری واقع شده‌اند.

افزون بر ۲ هزار و ۶۰۰ اثر تاریخی، فرهنگی و طبیعی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از این تعداد ۷۵۰ مورد در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

۸۱۴۳/‏۱۶۶۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۱۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بزرگترین رویداد فرهنگی با برگزاری اجلاسیه شهدای ارتش در گچساران

دومین کنگره ملی ۲ هزار شهید والا مقام استان کهگیلویه و بویراحمد به عنوان بزرگترین رویداد فرهنگی استان بعد از تلاش بی وقفه دست اندرکاران با برگزاری اولین اجلاسیه شهدای ارتش استان در تاریخ ۶ اردیبهشت در شهر گچساران وارد فاز عملیاتی می‌شود.

به گزارش استانهای خبرگزاری دانشجو، دفاع مقدس صحنه مردانگی‌ها، حماسه‌ها و رشادت‌ها و تبلور واقعی کربلا و عاشورای حسینی است؛ با تورق و تعمق بیشتر بر سیر تاریخی ایران این حقیقت بیش از پیش آشکار می‌شود که هویت و فرهنگ این مرز و بوم و هر آنچه مایه عزت و آزادمردی این ملت می‌شود از گذرگاه دوران طلایی دفاع مقدس می‌گذرد.

دفاع مقدس اوج رویش فرهنگ ناب و مترقی ایرانی و اسلامی (عاشورایی) است، فرهنگی به بلندای تاریخ که ریشه در اعماق و خواسته‌های ملتی شجاع و با فرهنگ دارد، ملتی که در تمامی ادوار و تاریخ پرشکوهش عزت، شرف، مردانگی و ظلم ستیزی موج می‌زند.
البته نوع پردازش و تنوع برنامه‌ها و فرآیند برگزاری و بهره مندی از برکات کنگره‌ها هم بسیار حائز اهمیت است و آن را باید به مثابه گنجینه‌ای بدانیم که هر چه و هر آنکس بتواند سهمی بیشتر از آن برداشت کند بی گمان در رسیدن به اهداف آن نیز موفق‌تر عمل کرده است.

باید پذیرفت که امروزه بررسی و تحلیل محتوایی و پرداختن به جان مایه و درون مایه‌ای که برخاسته از جوهره‌ی معنوی و آزادی خواهانه ملت رشید ایران در دوران هشت سال دفاع مقدس است از زوایا و ابعاد مختلف آن به منظور آشنایی نسل جدید و نسل‌های آینده ضرورتی غیرقابل انکار است.

پس از برگزاری موفق و باشکوه نخستین کنگره ۱۸۸۰ شهید استان کهگیلویه و بویراحمد در ۱۱ مهر ۱۳۹۵،   بار دیگر این افتخار و توفیق در استان محقق شده و پس از برنامه ریزی و تدارک‌هایی که از سال ۱۴۰۱ کلید خورد، به زودی شاهد برگزاری بزرگترین و مهمترین رویداد فرهنگی و معنوی در این خطه شهید پرور خواهیم بود و این کنگره عظیم از ۶ اردیبهشت با برگزاری اولین اجلاسیه شهدای ارتش استان کهگیلویه و بویراحمد در شهر گچساران وارد فاز عملیاتی می‌شود و تا مهرماه که کنگره نهایی با حضور مسئولین طراز اول کشور در یاسوج برگزار می‌شود ادامه دارد.

کنگره‌ی شهدا، بزرگترین رویداد فرهنگی سال ۱۴۰۳ در کهگیلویه و بویراحمد

نگاهی به برنامه‌های دومین کنگره‌ی بزرگ ۲۰۰۰ شهید استان کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری ۱۷ اجلاسیه شهرستانی و استانی، برگزاری جشنواره  و تولید ده‌ها سرود فاخر و ماندگار، توزیع دو هزار جهیزیه، تالیف۲۰۰ عنوان کتاب، جمع آوری ۹۵ سوژه از شهدا، برگزاری بیش از دو هزار و ۶۰۰ یادواره شهدا، نصب دو هزار تندیش شهید و اجرای ۱۳ هزار عنوان برنامه برای نهضت روایتگری، تا صد‌ها تولید فرهنگی، هنری رسانه‌ای و سینمایی فاخر نشان می‌دهد که دومین کنگره ملی ۲ هزار شهید استان، یکی از بزرگترین رخداد‌های فرهنگی تاریخ استان کهگیلویه و بویراحمد است.

آشنایی و انتقال فرهنگِ وطن دوستی،   معارف والای اسلام و انقلاب اسلامی، دیدگاه‌ها و آرمان‌های امام راحل و رهبر معظم انقلاب و هم چنین روایت شجاعت و درایت رزمندگان، شهدا و ایثارگران استان برای نسل امروز، با استفاده از تولید و اجرای صد‌ها برنامه هنری و فرهنگی شاخص در استان مانند مانند فیلم سینمایی، تولیدات مستند، کلیپ، نماهنگ و سرود از برکات این کنگره است.

هم چنین دومین کنگره شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد فرصتی برای جمع آوری و تکمیل خاطرات، آثار و اسناد شهدا و رزمندگان استان از شهدای مبارزه با رژیم طاغوت و دفاع مقدس گرفته تا شهدای حریم امنیت و سلامت و حرم است که نهضت جمع آوری آن از کنگره سال ۹۵ در استان آغاز شده بود.

حضور مسئولان عالی رتبه کشوری و لشکری به استان و پیگیری مشکلات و مطالبات ایثارگران و دیگر اقشار جامعه از دیگر پیامد‌های مثبت این رویداد جامع فرهنگی خواهد بود.
همچنین به گفته مسئولین استان، برنامه‌ها و اقدامات متعدد عمرانی، سازندگی و محرومیت زدایی توسط سپاه پاسداران در استان در راستای دومین کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد پیش بینی شده و این کنگره می‌تواند گامی اثربخش برای توسعه استان در ابعاد مختلف باشد.

آن چه مشخص این است که همه‌ی علاقه‌مندان و دلسوزانی که در قالب‌های شخصی، مردمی و سازمانی به کمک کنگره شهدا آمده اند با عشق و علاقه هر کاری از دستشان برمی آید انجام می‌دهند تا آثار و برنامه‌های فاخری به دور از کلیشه‌های همیشگی تولید شود و فرهنگ ناب انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، معارف دین و شهدای عزیز به نحو مطلوبی به نسل جدید استان منتقل شود.

فعالین فرهنگی و رسانه‌ای استان معتقدند کنگره ملی شهدا افزون بر زنده نگه داشتن خاطره جانفشانی‌ها و ایثارگری‌های شهدا نقش ارزنده‌ای در پر کردن خلا‌های فرهنگی استان و هم چنین خودسازی‌های فردی و اجتماعی افراد در جامعه این استان خواهد داشت.

پیش بینی ۳۵ هزار برنامه در قالب کنگره شهدا

سردار مصطفیمثنوی، جانشین فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد در خصوص دومین کنگره ملی شهدای استان گفت: اجرای بیش از ۳۵ هزار عنوان برنامه در دومین کنگره ملی شهدای این استان پیش بینی شده است.

مثنوی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۳، بیشتر فضای استان متاثر از کنگره ملی شهدای استان خواهد بود بیان کرد: با همکاری خوب رسانه‌ها و کمیته‌های مختلف فرصت مناسبی برای اجرای هر چه بهتر برگزاری دومین کنگره شهدای استان فراهم شده است.

جانشین فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمدتصریح کرد: ۳۱ کمیته و کارگروه هر ۴۵ روز یک بار با تشکیل نشست‌ها برنامه‌های اجرا شده را تشریح خواهد کرد.

مثنوی برگزاری ۱۷ اجلاسیه شهرستانی و استانی، برگزاری جشنواره سرود، توزیع ۲ هزار جهیزیه، تالیف۲۰۰ عنوان کتاب، جمع آوری ۹۵ سوژه از شهدا، برگزاری بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ یادواره شهدا، نصب ۲ هزار تندیش شهید و اجرای ۱۳ هزار عنوان برنامه برای نهضت روایتگری را از مهمترین برنامه‌های کمیته‌ها در کنگره ملی شهدا اعلام کرد.

جانشین فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد برگزاری کنگره را فرصتی برای تبلیغ آرمان‌های شهدا و معرفی ظرفیت‌های ۴۵ ساله انقلاب اسلامی دانست و گفت: بانک اطلاعاتی خوبی از ۲ هزار شهید استان تهیه شده است.

جانشین فرماندهی سپاه فتح، عملکرد کمیته‌ها و همراهی مدیران و دستگاه‌های اجرایی در ایجاد هماهنگی کنگره ملی سرداران و ۲ هزار شهید استان امیدوارکننده توصیف کرد و گفت: همه ظرفیت‌ها در بخش‌های گوناگون باید برای برگزاری آبرومندانه این رویداد مهم و فرهنگی بسیج شود.

مثنوی تصریح کرد: کنگره نهایی شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد در مهرماه سال ۱۴۰۳ با شرکت مقام‌های لشکری و کشوری و قشر‌های مختلف مردم در یاسوج برگزار می‌شود.

جانشین فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد گفت: نصب تندیس شهدای ارتش در شهر دوگنبدان به عنوان میزبان اجلاسیه ۲۰۸ شهید ارتش در استان، فضاسازی اجلاسیه ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه، تحویل تابلوفرش منقش تمثال شهدا به خانواده شهدای استان از سوی دبیرخانه کنگره شهدا از آخرین اقدامات  آماده سازی برای برگزاری این رویداد فرهنگی است.

سرتیپ دوم پاسدار مصطفی مثنوی با اشاره به کلنگ زنی مجتمع اردوگاهی شهدای کهگیلویه و بویراحمد در خرمشهر که اسفند امسال در زمینی به مساحت ۱۰هزار متر مربع و ۷۰۰میلیارد ریال اعتبار انجام شد تاکید کرد: این مجتمع به عنوان میزبان زایران اربعین حسینی و شرکت کنندگان در کاروان‌های راهیان نور از ثمرات این کنگره بزرگ است.

کهگیلویه وبویراحمد دارای  ۲ هزار شهید، ۵۳ هزار رزمنده، ۱۳ هزار جانباز، ۳۱۶ آزاده، ۶۳ شهید جاوید اثر و پنج شهیده زن است.

دیگر خبرها

  • نواختن زنگ سپاس در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • آغاز بزرگترین رویداد فرهنگی با برگزاری اجلاسیه شهدای ارتش در گچساران
  • آغاز بزرگترین رویداد فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد
  • کنگره ۲ هزار شهید؛ بزرگترین رویداد فرهنگی کهگیلویه وبویراحمد
  • اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد پیشگام در تکریم معلمان
  • ۳۰۰ برنامه متنوع در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • ۴۰۰برنامه هفته معلم در کهگیلویه و بویراحمد اجرا می شود
  • چهارم اردیبهشت ؛ روزی به نام رادیو
  • اهمیت اجرای برنامه‌های دهه کرامت با محوریت جوانان
  • ۲۸۵ برنامه به مناسبت دهه کرامت در کهگیلویه و بویراحمد اجرا می‌شود