Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، ظهر امروز و در حاشیه اجلاس کشورهای عضو اکو ولی تیموری، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور با همتای تاجیکستانی خود دیدار کرد.

در این دیدار تیموری با اشاره به روابط بسیار خوب بین دو کشور تاکید کرد: باید سعی شود سطح تبادلات در حوزه گردشگری بالارود و دو کشور از ظرفیت های موجود گردشگری استفاده موثری را ببرند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه دو کشور زبان مشترک دارند و باید بین مردم و دولت ها ارتباط خوبی برقرار شود، تصریح کرد: با توجه به اینکه در سالهای قبل بین دو کشور تعلملات و تفاهم نامه های مختلفی انعقاد شده است کشور ایران آمادگی خود را در حوزه گردشگری و برنامه ریزی اعلام می نماید و در جهت تقویت برنامه های گذشته و برنامه ریزی جهت دار گام برخواهد داشت.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: با توجه به اینکه دبیر خانه کشورهای عضو اکو در ایران می باشد این موضوع هم فرصت مناسبی برای ارتباط بین دو کشور است تا در زمینه های گردشگری سلامت به تفاهم های خوبی دست پیدا کنند.

تیموری بیان داشت: با توجه به آمار گردشگران ایرانی در کشور تاجیکستان و ظرفیت هایی گردشگری و تاریخی که در دو کشور وجود دارد گردشگران دو کشور می توانند از ظرفیت های خوب آن استفاده کنند که باید در این زمینه به دنبال تسهیل روادید برای گردشگران دو کشور باشیم.

وی گفت: در حوزه گردشگری سلامت کشور ایران از ارزانترین مقاصد سفر به حساب می آید مردم کشور تاجیکستان هم در حوزه درمانی و هم در حوزه گردشگری سلامت می توانند از ظرفیت خوب ایران همچون پزشکان حاذق و منابع آب گرم های طبیعی استفاده بکنند. 

امیر بیگ زاده حمیدالله، معاون وزیر گردشگری تاجیکستان نیز در این دیدار بیان داشت : در کشور تاجیکستان امکانات و ظرفیت های خوبی وجود دارد  و در حوزه گردشگری و زیر ساخت های آن اقدامات خوبی انجام شده است که گردشگران ایرانی می توانند از این قابلیت ها و ظرفیت ها برای مقصد گردشگری استفاده کنند.

وی گفت: با وجود این زیر ساخت ها در کشور تاجیکستان در سه سال گذشته  افزایش دو و نیم برابری گردشگران را داشتیم.

معاون وزیر گردشگری تاجیکستان تصریح کرد: امکانات خوب و قابل توجهی که کشور ایران در حوزه گردشگری دارد و همچنین بزرگترین ظرفیت دو کشور زبان و فرهنگ مشترک می باشد که برای گردشگران دو کشور می تواند ظرفیت های خوبی را ایجاد کند.

بیگ زاده حمیدالله با اشاره به اشتراکات فرهنگی بین دو کشور افزود: این موضوع هم از طریق ارتباطات موثر بین دو کشور می تواند اتفاق بیافتد که این هم در چند حوزه فرهنگی میتواند باشد که بخش بزرگ آن انتقال فیلم ها و سریال های تاریخی فرهنگی می باشد.

وی گفت: اجلاس اکو در اردبیل فرصت خوبی را برای ما ایجاد کرد و ما در این اجلاس توانستیم با بخش های خصوصی در حوزه گردشگری سلامت ارتباط و مذاکرات خوبی داشته باشیم  و با دو سه شرکت داخلی ایران که در حوزه گردشگری سلامت فعالیت دارند به توافقات اولیه دست پیدا کردیم.

انتهای پیام/ع

ایران در حوزه گردشگری سلامت از ارزانترین مقاصد سفر به حساب می آید

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۱۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات

به گزارش خبرگزاری مهر از وزارت راه و شهرسازی، نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات کار خود را با حضور «مهرداد بذرپاش» وزیر راه و شهرسازی و «بن الطوق الماری» وزیر اقتصاد امارات، در شهر ابوظبی آغاز کرد و طی آن ۲ سند همکاری توسط طرفین به امضا رسید.

سند تأسیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و امارات و سند صورت‌جلسه نخستین نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و امارات، اسنادی است که در این نشست به امضای طرفین رسید.

شایان‌ذکر است، مذاکراتی درباره توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدورهای ترانزیتی بین‌المللی به‌ویژه کریدور شمال- جنوب به‌منظور گسترش ترانزیت کالاهای اماراتی به سمت کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار طرفین قرار دارد.

تسریع در انجام مذاکرات و نهایی کردن اسناد همکاری مبادله شده در حوزه‌های مختلف اقتصادی بین دو کشور، ایجاد کمیته اقتصادی و بازرگانی با مسؤولیت وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران و وزارت تجارت خارجی امارات، ایجاد و تعیین تیم مشترک کاری در زمینه همکاری‌های صنعتی و گازی و تشکیل کارگروه مشترک بانکی تحت نظارت بانک‌های مرکزی دو کشور و تشویق بانک‌های تجاری به برقراری وگسترش روابط کارگزاری بانکی بین دو کشور از جمله مواردی است که در دستور کار این نشست قرار دارد.

کد خبر 6094564

دیگر خبرها

  • مدیرکل جدید پست استان فارس معارفه شد
  • افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار+ فیلم
  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات چه بود؟
  • نشست مشترک اقتصادی مقامات ایران و افغانستان
  • امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • پیش‌بینی افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار
  • انعقاد تفاهم‌نامه مشترک حوزه گردشگری با ۶ استان در نمایشگاه ایران اکسپو
  • سفیر ازبکستان: از داروسازان ایرانی استقبال می‌کنیم