Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@15:04:54 GMT

معرفی اعضای شورای پروانه نمایش

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۲۳۸۳۲

معرفی اعضای شورای پروانه نمایش

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: فضای سینما به عنوان بخشی از مقوله هنر، در قرن اخیر برای بشریت فضای خاصی از توجهات را ایجاد کرده و کشور ما نیز در این فضا مرحله به مرحله به دریچه‌ای مهم از حوزه فرهنگ وارد شده و گام به گام پیش آمده و جایگاه قوی‌تری پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید عباس صالحی عصر امروز در در دیدار با اعضای شوراهای ساخت و نمایش فیلم‌های سینمایی با بیان این مطلب افزود: اگر ما در پاره‌ای از حوزه‌ها به هنرهای سنتی خود می‌بالیم امروز هم باید به سینما به عنوان یکی از حوزه‌های هنری خود ببالیم، سینما یکی از بخش‌هایی است که شاید در آن دیرتر به رشد رسیده‌ایم اما جایگاهی خوبی در آن پیدا کرده‌ایم و این نقطه درخشان سینمای ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: با وجود تأخیری که در این حوزه داشته‌ایم اما یکی از حوزه‌هایی که در چهل سال گذشته بعد از انقلاب پیشرفت قابل ملاحظه و محسوسی پیدا کرده همین سینما بوده است، سینمای ایران در اوایل سال ۵۸ یک وضعیت باطل شده تصور می‌شد اما سینما به این سمت حرکت کرده که قدم به قدم در داخل و خارج از کشور مطرح شود.

صالحی یادآور شد: اگر مجموعه کارنامه سینمای ایران با مجموعه‌های دیگری که در این کشور فعالیت کردند را مقایسه کنیم قطعاً این حوزه قابل دفاع است، در این حوزه ما عملاً حیطه‌هایی را پیش بردیم که نسل‌های سنتی، میانه و جدید در آن حضور پیدا کرده اند.

وی افزود: با این اتفاقاتی که در این دوره‌ها پیش آمد تصور می‌شد سینماهای ما رو به زوال است، البته مسیر رو به فرسایش سالن‌های سینما و زیرساخت‌های آن را داشته ایم اما خوشبختانه در این سال‌ها روند روبه رشد زیرساخت سینما و سرمایه گذاری بیشتر در آن و همچنین تعداد فیلم‌های سینمایی از نظر کمیت و مخاطب و میزان فروش آن از مبلغ سی میلیارد به سیصد میلیارد نشان از رشد این حوزه دارد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در اواخر دهه ۸۰ شاید تصور می‌شد سینمای ما رو به زوال است، خاطرنشان کرد: امروز شاهد اتفاقات خوبی در سینما هستیم، مسئولیت‌های شورای ساخت و نمایش بسیار متنوع است و این شوراها می‌توانند فعالیت مضاعف داشته باشد، بخشی از کار این شوراها وظایف قانونی و تفاهم نظر در اجرا است و بخش دیگر نیز این است که چگونه سینمای ایران را می‌توان با کیفیت بیشتر به جلو برد و از تنزل آن مراقبت کرد.

صالحی ادامه داد: درست است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و صدا و سیما سفارش دهنده فیلم‌ها نیستند اما در حوزه تکالیف باید دید چگونه باید از روند روبه رشد فیلم‌ها حمایت کرد در حالی که کیفیت آسیب نبیند. قطعاً مخاطراتی تا پیش از این وجود داشته و باید دید در حوزه فنی، محتوا و کیفیت چه مراقبت‌هایی باید داشت.

وی با طرح این سوال که ما مهم‌ترین مساله سینمای ایران را چه می‌دانیم، تصریح کرد: ما نسبت به وضعیت موجود سینمای ایران و جهان باید تحلیل داشته باشیم و به یک وفاق نظر به وضع موجود و آینده برسیم، البته این تحقیقات نباید در حد یک مطالعه باشد بلکه باید به سمت عملیاتی کردن آن حرکت کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: امروز ما نیازمند گفت و گو هستیم، ما توفیقاتی را تا به امروز داشته ایم اما در عین حال باید به سمت ادبیات مشترک در مورد نقص‌ها، آسیب‌ها و نقدها حرکت کنیم.

صالحی ادامه داد: این ادبیات و گفت و گوی مشترک در سه سطح است؛ اولین سطح ارتباط با تصمیم‌گیران است، در همین زمینه ما با قوه قضائیه و مجموعه‌های این چنینی صحبت کرده‌ایم زیرا باید واقعیت‌های دوطرف بازگو شود و با این مجموعه‌ها باید گفت‌وگوهای مشترک داشته باشیم تا کشور را از ابهام‌های چندقطبی خارج شود. بخش دیگر نیز گفت‌وگوهای سازمان سینمایی با اهالی سینما است که باید صمیمیت را بیشتر کند، در پایان هم گفت‌وگو با اهالی رسانه باید شکل بگیرد تا زبان نقد و ادبیات نقد را مشترک تر کنیم.

وی افزود: باید حداقل نظام نظارت بیرونی و حداکثر مراقبت درونی را داشته باشیم زیرا این امر هزینه‌ها را کمتر می‌کند، اگر این مراقبت به بیرون برود مقاومت بیشتر می‌شود و به داخل آسیب می‌رساند، البته مقررات همدلانه و کمتر سلیقگی این مشکل را برطرف خواهد کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خطاب به اعضای شورای پروانه ساخت گفت: این جمع ظرفیت خوب و بالایی دارد، اما دبیرخانه این شورا می‌تواند فعال‌تر باشد و خیلی از کارها را آماده‌تر و سپس وارد شورا کند، همچنین اعضای شورای نمایش هم باید نظم و خوب دیدن را مورد اهمیت قرار دهد، در اصل این جمع باید مسئولیت خود را به شکل حداکثری تری انجام بدهد.

صالحی در پایان افزود: تقویت فهم مشترک از قوانین بالادستی را در دستور کار قرار دهیم، همچنین اصلاح آئین نامه‌ها و دستورالعمل‌ها باید به صورتی باشد که به کار با شرایط جدید آسیب نرساند. برخی از آئین نامه‌ها هم نیاز به بازنگری دارد تا با شرایط جدید سازگار شود.

در پایان این جلسه که حسین انتظامی رئیس سازمان سینمایی و ابراهیم داروغه زاده معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی نیز حضور داشتند اعضای جدید شورای پروانه نمایش فیلم‌های سینمایی احکام خود را از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کردند و از اعضای قبلی تقدیر شد.

حسن خجسته، محمد احسانی، حسین کرمی، جمال شورجه، مجید رضابالا، کمال تبریزی، رضا پورحسین، محمد هادی کریمی و حجت‌الاسلام خاموشی به عنوان اعضای پروانه نمایش فیلم‌های سینمایی معرفی شدند.
منوچهر شاهسواری، فریدون جیرانی، محمود اربابی، حسین کرمی، حسن بلخاری، جمال شورجه و مسعود نقاش زاده نیز به عنوان اعضای شورای پروانه ساخت فیلم‌های سینمایی مسئولیت دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معرفی اعضای شورای پروانه نمایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۳۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»

نمایش مستندی از ارد زند در موزه سینما، اعلام برنامه پانوق فیلم کوتاه و آغاز پیش فروش بلیت یک نمایش جدید در تئاترشهر از خبرهای روز ۱۴ ازدیبهشت‌ماه هستند.

به گزارش ایسنا،  مستند «مدرسه در دست بچه‌ها» ساخته ارد زند در موزه سینما نمایش داده می‌شود.

طبق اعلام روابط عمومی موزه سینما، در ادامه نمایش‌های ویژه فیلم‌های مستند در موزه سینما تحت عنوان «شب‌های مستند» با مشارکت انجمن صنفی تهیه‌کنندگان سینمای مستند، فیلم «مدرسه در دست بچه ها» در سالن فردوس موزه سینما روی پرده می‌رود.

در نشست شب‌های مستند که روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ساعت ۱۷ برگزار می‌شود، ارد زند مستندساز پیشکسوت درباره این اثر صحبت خواهد کرد.

این فیلم مستند درباره‌ مدرسه‌ای درتهران است که دو روز در سال به دست بچه‌ها اداره می‌شود.   «مدرسه در دست بچه ها» در جشنواره‌ بین‌المللی فیلم کودک اصفهان موفق به دریافت پروانه زرین و در جشنواره فیلم کیش لوح زرین شده بود.  

***

هشتمین جلسه پاتوق فیلم کوتاه با نمایش سه درام و یک فانتزی برگزار می‌شود.

 به گزارش روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، «ماشوم» در ژانر درام، به نویسندگی مسعود هاشمی‌نژاد و کارگردانی و تهیه‌کنندگی حسین میرزامحمدی ساخته شده است.   «چشماتو ببند» فیلمی در ژانر درام به نویسندگی احسان ثقفی یزدی و کارگردانی ابوذر حیدری است.   «برف سراسری» را نیز پارسا دهقانیان، نویسندگی و کارگردانی کرده و به‌تهیه‌کنندگی داوود رحمانی، در ژانر درام ساخته شده است.   «دندان درخت» اثری فانتزی است به‌ نویسندگی و کارگردانی علی پاک‌نیا که مهبد عبقری تهیه‌کنندگی آن را برعهده داشته است.

سعید هاشم‌زاده، نویسنده و منتقد سینما، به‌عنوان کارشناس جلسه هشتم از نهمین فصل پاتوق فیلم کوتاه، پس از اکران آثار با کارگردان‌های فیلم‌های کوتاه به نمایش درآمده و مخاطبان به گفت‌وگو می‌نشیند. محمد صابری نیز به عنوان مجری‌کارشناس برنامه حضور خواهد داشت.  

هشتمین جلسه فصل نهم پاتوق فیلم کوتاه با همکاری موسسه فرهنگی، تبلیغاتی بهمن سبز – پخش رویش، یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵ در پردیس سینمایی بهمن برگزار می‌شود.

***

پیش‌فروش بلیت نمایش «دوازده سی‌وشش» به نویسندگی و کارگردانی امید دانشوران که در سالن سایه تئاتر شهر روی صحنه می‌رود، آغاز شد.  

نمایش «دوازده سی‌وشش» به نویسندگی و کارگردانی امید دانشوران و تهیه‌کنندگی کوروش شاهونه کاری از کمپانی تئاتر جوانان است که از ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، ساعت ۱۸:۱۵ در سالن سایه تئاتر شهر روی صحنه می‌رود.  

زهره محمدی، امیر نصیری و امید دانشوران به‌عنوان بازیگر در این نمایش به ایفای نقش می‌پردازند. آیدا عارفی، محمدرضا فدایی، مهسان یحیی پور نیز بازیگران سیاه‌پوش این نمایش هستند.

نمایش «دوازده سی‌وشش» سال گذشته در جشنواره «هم آغاز» تئاتر شهر شرکت کرده بود و توانست جایزه دوم کارگردانی و سوم طراحی صحنه را از آن خود کند.

داستان این نمایش درباره لکه سیاهی است که در سازمان سفید کننده پیدا می‌شود.

امید دانشوران (طراح صحنه و لباس)، شیدا آذرپور (طراح  صدا)، لعیا شمس‌الدینی (نور)، امید دانشوران (طراح گرافیک)، سعید راسخی پور (ساخت آنونس)، آیدا عارفی (دستیار کارگردان)، هومن مظهری (مجری طرح)، علیرضا ربانی زاده (برنامه‌ریز)، مجتبی راوش (مشاور کارگردان)، سعید راسخی پور (مدیر تبلیغات)، مهسان یحیی پور (مدیریت صحنه)، سعید مشی، امیر عباسی، ساسان سبک‌روح (دستیار صحنه)، حمید تن، محمد غفاری (عوامل فنی)، محمدرضا فدایی، لعیا شمس‌الدینی، آیدا عارفی (گروه صحنه) و علی کیهانی (روابط عمومی و مشاور رسانه‌ای) دیگر عوامل این اثر نمایشی هستند.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت این اثر نمایشی می‌توانند به سایت ایران کنسرت و گیشه تئاتر مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است
  • پارسا پیروزفر، مهران مدیری و الناز شاکردوست رکوردداران روز اول اکران
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • نمایش مستند «مدرسه در دست بچه ها» در موزه سینما
  • تعامل هنرمندان استان یزد با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر
  • نامزدهای مورد حمایت جبهه پایداری در خوزستان معرفی شدند
  • نامزدهای مورد حمایت شریان در خوزستان معرفی شدند
  • بهروز افخمی و خاطرات یک بازپرس دادگستری