Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-04@08:24:17 GMT

6 مورد از هر 10 طلاق متأثر از فضای مجازی است

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۲۴۷۰۷

یک استاد دانشگاه و روانشناس گفت: بررسی های میدانی نشان می‌دهد از هر مواجهه با 10 طلاق حد اقل 6 مورد آن نشأت گرفته از فضای مجازی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هادی فرهادی در نشست علمی تخصصی بررسی شیوه‌های پیشگیری از وقوع جرائم رایانه‌ای و نقش این جرائم در کاهش امنیت و احساس امنیت اظهار داشت: آسیب‌های فضای مجازی امروز بر هیچ‌کس پوشیده نیست و اعتیاد به فضای مجازی نیز مانند اعتیاد به مواد مخدر خانمان‌برانداز است و بنیان خانواده‌ها را از هم می‌پاشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاد دانشگاه آزاد واحد خوراسگان اصفهان افزود: به جرأت می‌توانم بگویم از هر مواجهه با 10 طلاق، 6 مورد آن نشأت گرفته از فضای مجازی است به‌گونه‌ای که آقا یا خانم یک‌زمانی در فضای مجازی مرتکب عملی شدند که همان کار باعث از هم پاشیده شدن زندگی آن‌ها شده است.

وی از جمله آسیب‌های فضای مجازی را وقوع طلاق‌های عاطفی که در هیچ مرکز و دفترخانه‌ای ثبت نمی‌شود ذکر کرد و اظهار داشت: معتقدم به جای مقابله با این فضا بایستی از خود آن برای ایجاد صمیمیت و محبت در بین خانواده استفاده کنیم.

فرهادی با طرح این سؤال که چند درصد از مردان و زنان جامعه از فضای مجازی برای ابراز عشق و محبت کردن به همسر خود استفاده می‌کنند؟ گفت: باید راه استفاده صحیح از این فضا را به مردم یاد بدهیم و در عین حال آن‌ها را از عواقب و آسیب‌های ورود به سایت‌ها و شبکه‌های غیراخلاقی و ضد ارزشی آگاه کنیم.

استاد دانشگاه آزاد واحد خوراسگان اصفهان  با بیان اینکه پلیس فتا اقدامات خوبی هم در زمینه مقابله و هم در زمینه پیشگیری از آسیب‌های فضای مجازی صورت داده اظهار داشت: در زمینه فرهنگ سازی بایستی نخبگان علمی به صورت جدی وارد میدان شوند ضمن اینکه نیازمند یک اتاق فکر هستیم تا در آن اساتید و صاحب نظران چاره‌اندیشی و ریشه‌یابی کنند که چه چیزی سبب وقوع این‌گونه جرائم و گرایش افراد به سمت آن‌ها می‌شود.

وی افزود: اگر پرونده‌های مجرمان و قربانیان جرائم اخلاقی به‌دقت موردبررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفته و ویژگی‌های شخصیتی، افرادی که درگیراین جرائم می‌شوند از نظر روحی و روانی ارزیابی شوند قطعاً می‌توانیم از شیوع آن‌ها در بین دیگر افراد جامعه پیشگیری کنیم.

فرهادی، با اشاره به تأثیر تولید محتواهای فرهنگی و  ساخت انیمیشن "داداش سیا" در فرهنگ‌سازی کمربند ایمنی عنوان کرد: پلیس می‌تواند با همکاری و مشارکت نخبگان فرهنگی می‌تواند تجربه الگوی "داداش سیا" و فرهنگ‌سازی کمربند ایمنی را در زمینه تولید محتواها برای آگاه‌سازی مردم از آسیب‌های فضای مجازی  به ویژه جرائم اخلاقی، کلاه‌برداری‌ها و ... انجام دهد و مطمئناً این کار تأثیرات خود را آینده نشان می‌دهد و اگر این کار انجام شود می‌توان گفت شعار اجتماعی شدن مبارزه با جرائم و آسیب‌ها که از سوی به خوبی از سوی فرمانده انتظامی استان اصفهان اعلام شده است محقق خواهد شد.

  این استاد دانشگاه آزاد واحد خوراسگان اصفهان در پایان برای همکاری با پلیس فتا و معاونت اجتماعی پلیس اصفهان در خصوص اختصاص اولویت پژوهشی در حوزه ریشه‌یابی جرائم سایبری برای پایان‌نامه دانشجویان تمام واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی  استان اصفهان اعلام آمادگی کرد.

منبع: پایگاه خبری پلیس

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۴۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبلیغات عجیب در اینستاگرام برای آرایشگاه؛ مروج کودک‌همسری بازداشت شد! + تصویر

خبرگزاری مهر نوشت: سرهنگ داوود معظمی گودرزی، از بازداشت زنی که برای تبلیغات سالن زیبایی‌اش اقدام به سوءاستفاده از یک کودک دختر و معرفی او به عنوان یک نوعروس کرده بود خبر داد و به خانواده‌ها هشدار داد که اجازه چنین برخوردهای سودجویانه‌ای را که ممکن است آینده فرزندانشان را تحت‌الشعاع قرار دهند، ندهند.

وی با اشاره به انتشار ویدئویی از یک کودک دختر در فضای مجازی و معرفی او به عنوان یک تازه عروس گفت: انتشار این ویدئو موجی از واکنش منفی افکار عمومی و به خصوص کاربران فضای مجازی و فعالان حوزه حقوق کودک را در پی داشت. در همین راستا نیز پلیس فتا رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار داد و ابتدا تیم رصد و پایش این پلیس مبدا اصلی انتشار این ویدئو را مورد شناسایی قرار دادند.

وی با بیان اینکه در بررسی‌های انجام شده، مشخص شد که این ویدئو از سوی یک سالن زیبایی ضبط و منتشر شده است، گفت: در ادامه با پیگیری‌ها و هماهنگی‌ها ی انجام شده، مدیر سالن زیبایی که ویدئوی مذکور را تولید و منتشر کرده بود به پلیس فتا تهران بزرگ دلالت شد.

معظمی گودرزی با بیان اینکه در جریان تحقیقات انجام شده، مشخص شد که موضوع ازدواج این کودک، سناریو تبلیغاتی مدیر این آرایشگاه برای جذب مشتری و دنبال کننده در اینستاگرام بوده و به هیچ عنوان صحت ندارد، گفت: این زن پس از مواجهه با مأموران اعلام کرد که از عواقب کار خود بی اطلاع بوده و ضمن ابراز پشیمانی از عمل خود، گفت که دختربچه نوجوان فرزند یکی از مشتریان آرایشگاهش بود و چون قصد داشته اقدام به ایجاد تبلیغ در فضای مجازی کند، این کودک را به عنوان یک عروس معرفی و آرایش کرده است.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با بیان اینکه برای این خانم به دلیل سوءاستفاده از کودکان و … پرونده‌ای تشکیل شد، گفت: صفحه اینستاگرامی مذکور نیز با دستور قضائی از دسترس خارج و متهم نیز به همراه پرونده متشکله و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

وی ادامه داد: همچنین کارشناسان اداره مبارزه با جرایم علیه کودکان و بانوان پلیس فتا تهران بزرگ با والدین این کودک نیز ارتباط برقرار کرده و ضمن ارائه مشاوره‌های لازم به آنان تاکید کرد که صیانت از هویت و شخصیت فرزندشان نیز برعهده آنان بوده و بی توجهی و هرگونه آسیب به آن موجب مجازات قانونی است.

معظمی گودرزی با هشدار به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی گفت: در قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و همچنین کنوانسیون حقوق کودک که کشور ما نیز به آن پیوسته صراحتاً هرگونه سوءاستفاده از کودکان و وارد کردن آسیب جسمی و روحی به وی را جرم انگاری کرده است. در همین راستا نیز پلیس فتا در عمل به قانون با چنین مواردی برخورد خواهد کرد. کما اینکه در گذشته نیز با موردی که پدری فرزندش را به بیان کلمات و انجام رفتارهای بزرگسالانه و حتی شرب خمر تشویق کرده و تصاویرش را در فضای مجازی منتشر کرده بود، برخورد کرد و در پرونده‌ای دیگر نیز با والدین نوجوانی که برای جذب دنبال کننده فرزند خود را به رفتارهای غیراخلاقی و بی احترامی به مقام مادر تشویق کرده بودند، برخورد شد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ ادامه داد: لذا به افرادی که قصد دارند تا برای انجام تبلیغات، افزایش دنبال کننده یا هر موضوع دیگری اقدام به ساخت ویدئو یا انتشار تصاویر نا متعارف و نامناسب از کودکان کنند، هشدار می‌دهم که پلیس فتا با آنان برخورد خواهد کرد و والدین نیز باید بدانند که چنین اقدامات و رفتارهایی گرچه ممکن است در کوتاه مدت منجر به افزایش دنبال کننده یا جلب شدن توجه به سوی فرزندشان شود، اما در دراز مدت آثار مخرب فراوانی در روند شکل‌گیری شخصیت و شرایط روحی کودکان برجای خواهد گذاشت که جبران ناپذیر است.

دیگر خبرها

  • فرد هتاک فضای مجازی دستگیر شد
  • فرد هتاک فضای مجازی در چالوس دستگیر شد
  • دستگیری فرد هتاک فضای مجازی در چالوس
  • بازداشت فرد متخلف در تبلیغ یک آرایشگاه زنانه
  • دختربچه تازه عروس برای تبلیغ آرایشگاه زنانه ! + ویدئو
  • تبلیغات عجیب در اینستاگرام برای آرایشگاه؛ مروج کودک‌همسری بازداشت شد! + تصویر
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • بازداشت مروج کودک همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • ترویج کودک همسری در اینستاگرام برای تبلیغ آرایشگاه زنانه