Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، محمدرضا طلایی در نشست شورای هماهنگی سازمان جهادکشاورزی استان سیستان و بلوچستان با تبریک هفته جهادکشاورزی و گرامیداشت یاد شهدا اظهار داشت: در راستای تحقق اهداف عظیم و معنوی بخش کشاورزی وپاسداشت خون شهدا همه ما باید تلاش مضاعف داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهادکشاورزی افزود: سومین دستگاه کشور از نظر تعداد نیروی استانی هستیم از همین رو برای حل مشکلات و رفع چالش ها، اصلاح فرآیند در ساختار نیروی انسانی وزارت جهادکشاورزی ضروری است و نیاز به فکر جوان و آشنا به فن روز و برنامه ریزی داریم.

وی تاکیدکرد: تغییر در ساختار ب راساس یک فرآیند مشخص و بر اساس نیاز روز باید رقم بخورد.

طلایی تصریح کرد: به زودی سامانه‌ای در وزارت جهادکشاورزی راه اندازی و از این طریق همه بدنه نیروی انسانی وزارت در سطح کشور از مراکز خدمات تا بالاترین سطح، تبادل نظرات کارشناسی خواهند داشت.

وی با تاکید بر شفافیت در واگذاری تصدیگری گفت: هرچه واگذاری‌ها شفاف‌تر باشد اقدامات هدف مدنظر سریعتر به نتیجه خواهد رسید.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهادکشاورزی از همه پرسنل بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان که با مشکلات عدیده‌ای که دارند همچنان در راستای توسعه استان تلاش می‌کنند قدردانی کرد و گفت کارکردن در این استان در شرایط سخت است و ما تلاش داریم در راستای تامین نیروی انسانی مورد نیاز و تدارکات این سازمان را حمایت کنیم.

رئیس سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه با اشاره به توانمندی‌های بخش کشاورزی و گستره فعالیت‌های آن گفت: در مناطق جنوبی استان خصوصاً چابهار و کنارک شرایط ممتازی برای توسعه گلخانه‌ها وجود دارد از همین رو طرح ایجاد ۸ هزار هکتار گلخانه در سواحل دریای عمان روز گذشته با حضور معاونین وزارت جهاد کشاورزی کلنگ زنی شد که با تحقق این امر سطح گلخانه‌های استان به نیمی از کل گلخانه‌های کشور خواهد رسید.

غلام حیدر زورقی افزود: سیستان و بلوچستان ظرفیت سالانه ۵۰ هزار تن گوشت قرمز را دارد و با بهره گیری از زیرساخت‌های موجود و فرصت مرز می‌تواند با استفاده از این صنعت اشتغالزایی گسترده‌ای را در استان ایجاد کند.

وی با اشاره به طرح‌های عظیم آب و خاک در حال اجرا در سطح استان گفت: به منظور مدیریت مصرف آب، طرح عظیم انتقال آب با لوله به ۴۶ هزار هکتار در دشت سیستان و یکصد هزار هکتار سیستم آبیاری تحت فشار در بلوچستان در حال اجرا است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: به منظور تامین نیروی انسانی متخصص در بخش کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در جذب نیرو‌های بومی این سازمان را یاری کند.

انتهای پیام/ع

سیستان و بلوچستان ظرفیت سالانه ۵۰ هزار تن گوشت قرمز را دارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۴۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، سید محمد رضا سیدحسینی گفت: طبیعت خشک و کم باران استان، نیاکان سخت کوش مردم این دیار را مانند سایر استان‌های کویری کشور به سمت تکنولوژی حفر قنات سوق داده که نتیجه زحمات آنها در قالب هزار و ۹۲۵ رشته قنات به طول دو هزار و ۳۲۷ کیلومتر به عنوان میراثی گرانبها به ما سپرده شده است.
وی گفت: استان سیستان و بلوچستان از نظر تعداد قنوات رتبه ششم کشوری و به لحاظ وابستگی کشاورزی استان به آب قنات با ۱۵ درصد رتبه چهارم کشوری را در بین استان‌های قنات خیز کشور داراست و این نکته موید نقش بسزا و مهم قنات در تولید محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال در استان است.
وی اظهار کرد: در بارندگی‌های اسفند ماه سال گذشته و بارش‌های فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از ۳۰۰ رشته از قنوات دچار خسارت شده است و جهت مرمت و بازسازی این قنوات، اعتباری بیش ازهزار و ۲۰۰ میلیاد ریال مورد نیاز است.

دیگر خبرها

  • سامانه تعاملی نام، رویکرد نوین ثبت احوال برای نام‌گذاری
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می‌شود
  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می شود