Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@15:23:20 GMT

همه چیز درباره مرموذترین طلاهای تاریخ

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۲۵۳۵۰

همه چیز درباره مرموذترین طلاهای تاریخ

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از انتخاب، این مجموعه شامل بیش از 100 تندیس طلا است که توسط تمدن کویمبایا و بین 300 تا 1000 سال پیش از میلاد ساخته شده است.

بررسی تمدن های قدیمی همیشه جذاب و جالب توجه است و مجسمه های کویمبایا نیز از جمله شواهد تاریخی فوق العاده جذاب هستند که به خاطر ظاهرشان مورد توجهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مصنوعات در کلمبیا یافته شده اند و هر یک اندازه ای بین 2 تا 3 اینچ دارند. باستان شناسان معتقدند که این مصنوعات نمادهایی از پرندگان، ماهی ها، خفاش ها، حشرات و پستانداران مختلف هستند.

اما برخی دیگر می گویند این مصنوعات اصلا شباهتی به حیوانات زمینی ندارند و موجوداتی تخیلی هستند. این در حالی است که عده ای دیگر پا را فراتر گذاشته و می گویند این مصنوعات متعلق به فضایی ها یا یاداور ظاهر فضایی ها هستند و برپایه موجودات فرازمینی طراحی شده اند. آنها فکر می کنند که برخی از این مجسمه ها دارای ویژگی های کامل آیرودینامیکی هستند. در سال 1994، دو پژوهشگر آلمانی، مدل هایی ساده را با الگو از مجسمه ها ساختند و سعی کردند مدل ها را به پرواز دربیاورند.

آن چه مشخص است این است که این مجسمه ها متعلق به تمدن‌های باستانی سرخپوستان آمریکای جنوبی است. چرا که از ویژگی‌های اصلی این تمدن صنعت طلا و توجه به طلاکاری است و آثار زرین زیادی از آنان بدست آمده‌است. این تمدن در منطقه ای ایج بوده که این روزها کشور کلمبیا قرار دارد. جالب است بدانید بسیاری از آثاری که آنان خلق می کرده اند به زندگی پس از مرگ مرتبط بوده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تمدن مجسمه کلمبیا حشرات پستانداران باستانی صنعت مرگ آثار تاریخی تمدن حشرات کلمبیا طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۵۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ محمدحسین رنجبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس روز معلم را نقطه عطفی در تاریخ کشور اسلامی ایران دانست و اظهار کرد: تعلیم و تربیت مهم‌ترین رکن تعالی و پیشرفت جوامع و ابزار جدی برای ارتقای سرمایه‌های انسانی و اجتماعی کشور بوده و نباید فقط در یک روز یا یک هفته خلاصه شود؛ بلکه این روز باید پیش درآمدی بر حرکت‌های نوین فرهنگی در حوزه تعلیم، تربیت و آموزش باشد.

وی  با تأکید بر نقش تعلیم و تربیت در اسلام و تحقق آرمان‌های متعالی انقلاب اسلامی در سایه آموزه‌های دینی افزود: نقش تعلیم تربیت به‌عنوان احیاکننده تمدن عظیم اسلامی باید به‌عنوان اصل در اولویت دانشگاه‌ها قرار گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان  شهید مطهری را نمونه بارز انسان تعلیم یافته و تربیت‌شده در حوزه مبانی دینی معرفی کرد و گفت: تفکرات و اندیشه‌های بی‌نظیر این شهید فرهیخته؛ راهگشای حرکت‌های بزرگ فرهنگی در زمان خود شد، توانست تغییرات شگرفی را در حوزه تعلیم و تربیت و شناخت مبانی دینی و اخلاقی در اختیار ما قرار دهد و حرکت جامعه را به این سمت‌وسو رقم بزند.

رنجبر، تربیت نیروی انسانی متخصص، متعهد و توانمند را از اهداف حرکت‌های نوین دانشگاه آزاد خواند و اضافه کرد: رویکرد تحولی هم در مبانی نظری و اهداف و هم در ساختارها، روند‌ها و فرآیند‌ها و روش‌ها باید مبتنی بر ارزش‌های اسلامی به سرعت جامه عمل بپوشد و با سرعت در راستای تحولات سریع اجتماعی، فناورانه و متأثر از تحولات جهانی به‌منظور بقا، خلق و آفرینش آینده مطلوب باشد.

وی مسئولیت خطیر دانشگاهیان دانشگاه آزاد را در تحقق سیاست‌های کلی نظام، گام دوم انقلاب و نقشه مهندسی فرهنگی و علمی کشور به‌ویژه سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی را مهم و حیاتی برشمرد و عنوان کرد: بالا رفتن بصیرت انقلابی، انگیزه جهادی و تبیین عملکرد و انسجام بخشیدن و تقویت شبکه‌های ارتباطی و هم‌افزایی در بهره‌گیری از خلاقیت‌ها و نوآوری همکاران دانشگاهی می‌تواند در عملیاتی ساختن بسیاری از این برنامه و تحقق اهداف دانشگاه نتایج خوبی حاصل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح هایی برای مجسمه آزادی
  • مجسمه آزادی یا آزادی مجسمه‌ای؟ + فیلم
  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • عکس/ مجسمه جرج واشنگتن دانشگاه هاروارد بعد از اعتراضات!
  • فوتسال آسیا باید مجسمه وحید شمسایی را بسازد
  • مجسمه‌ها هم سلفی می‌گیرند؛ متفاوت و فناورانه! (+تصاویر)
  • بازگشت مجسمه سر فرعون به مصر
  • برگزاری وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی؛ معمار تمدن‌ساز»
  • پیروان امام صادق(ع) در مسیر تمدن‌سازی
  • (ویدئو) مجسمه‌های الهام گرفته از طبیعت