Web Analytics Made Easy - Statcounter

پاپی زاده، از موافقت کمیسیون سیاسی دفاعی دولت با تبدیل روستای منتظری به شهر منتظران خبر داد و گفت: بررسی تبدیل روستاهای بن جعفر، عدالت، انجیرک، شهیدبهشتی و انجیرک نیز در حال انجام است.

عباس پاپی زاده، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در دزفول، اظهار کرد: شهرستان دزفول با بیش از ۵۰۰ هزار نفر جمعیت محور و تکیه گاه شمال خوزستان و برای تبدیل به قطب ساختار اداری شمال خوزستان نیازمند شکل گیری شهرهای اقماری جدید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی، افزود: از سال ۹۲ پس از تبدیل روستای سیاه منصور به شهر و توقف تبدیل روستاها به شهر، اقدام افزایش شهرهای اقماری دزفول متوقف اما مجدد طی ماه های اخیر ۲ روستای شهی و جندی شاپور به شهر تبدیل شد.

 

وی اضافه کرد: پس از ارائه مدارک و استدلالات روستای منتظری جهت استعداد تبدیل به شهر با وجود فاکتورهای موجود، رایزنی ها و جلسات متعددی با وزیر کشور و همچنین وزیر راه برگزار شد و با مجوز تبدیل روستای منتظری به شهر منتظران در کمیسیون سیاسی دفاعی دولت موافقت و به زودی از سوی معاون اول رئیس جمهور و وزیر کشور به استانداری خوزستان ابلاغ می شود.

 

نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی، تصریح کرد: بررسی تبدیل روستاهای بن جعفر، عدالت، انجیرک، شهید بهشتی و انجیرک نیز در حال انجام است و مستندات و شرایط تبدیل روستاها به شهر ارسال و در حال بررسی است.

 

وی ابراز کرد: تبدیل روستاهای دزفول به شهر علاوه بر ایجاد شرایط لازم برای تبدیل دزفول به قطب ساختار اداری شمال خوزستان باعث کاهش بار بودجه ای از شهرستان دزفول شده و این شهرها دارای بودجه ای جداگانه می شوند.

 

وی ادامه داد: لذا بودجه های جدید نظیر تملک دارایی ها و بودجه عمرانی به شهر دزفول افزوده می شود و همچنین پروژه های عمرانی این شهرها با افزایش درآمد حاصل از ارزش افزوده از سرعت بیشتری برخوردار خواهد شد.

 

پایان پیام/589

منبع: شبستان

کلیدواژه: اردبیل بیرجند اوقات فراغت شیراز دهه کرامت مجلس غنی سازی اوقات فراغت خراسان جنوبی کانون های مساجد شبستان بیرجند شهر منتظران تبدیل روستا به شهر دزفول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۵۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد کلان خبرگزاری صداوسیما، خرداد پارسال بود که نخستین مجوز صیادی برای صیادان استان هرمزگان از درگاه ملی مجوز‌ها صادر شد. چند دهه بود که صیادان بدون مجوز به فعالیت صید و صیادی می‌پرداختند و از بروکراسی‌های اداری سازمان شیلات گلایه‌مند بودند.

با راه اندازی درگاه ملی مجوز‌ها و لزوم اتصال همه دستگاه‌ها به این درگاه، مجوز صیادی هم در نوبت صدور الکترونیکی قرار گرفت. تا اینکه در نهایت نخستین مجوز صیادی خرداد پارسال صادر شد.

گفتنی است؛ براساس ماده ۷ مکرر قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، همه دستگاه‌ها می‌بایست تا فروردین ۱۴۰۲ به درگاه ملی مجوز‌ها می‌پیوستند. اما سازمان شیلات به قانون تمکین نکرد و مجوز‌های صیادی هنوز در انتظار صدور الکترونیکی بودند تا در نهایت، خرداد ۱۴۰۲، درگاه ملی براساس تکلیف قانونی، اقدام به صدور الکترونیکی مجوز‌های صیادی به جای سازمان شیلات کرد.

اما سازمان شیلات همچنان این مجوز‌های صادر شده را قبول نداشت. در این زمان، صیادان از طرفی به دلیل گرفتن مجوز‌ها پس از سال‌ها فعالیت، خوشحال بودند، اما از طرف دیگر از عدم همراهی سازمان شیلات گلایه داشتند.

در نهایت، با پیگیری‌های چندین باره رسانه ملی و اعزام خبرنگار اختصاصی به بندرعباس برای پیگیری موضوع، سازمان شیلات از قانون تمکین کرد و مجوز‌های صادره از درگاه را به رسمیت شناخت و برای ۹ هزار صیاد مجوز صیادی صادر شد. بنابراین، امکان صید قانونی از ساحل بندرعباس برای صیادان فراهم شد. همچنین این صیادان از بیمه و سوخت هم بهره‌مند شدند.

در جنوب کشور، چهار استان ساحلی داریم که پیشه اکثر مردمان این استان ها، صیادی است. اما با پیگیری‌های چند ماهه، تنها صیادان استان هرمزگان توانستند از درگاه ملی مجوز صید دریافت کنند و صیادان سه استان دیگر یعنی سیستان و بلوچستان، چابهار و خوزستان هنوز در انتظار صید قانونی و رسمی هستند.

مرداد پارسال، آقای حسین حسینی رئیس سازمان شیلات در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر، قول داده بود که تا یک ماه دیگر امکان صدور مجوز صیادی برای استان سیستان و بلوچستان هم فراهم شود. این موضوع را از مرکز بهبود فضای کسب و کار جویا شدیم.

حاجی جعفری معاون مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما گفت: از بین ۳ هزار درخواست پیش نیاز فنی در استان سیستان و بلوچستان، حدود ۸۰۰ مجوز صادر شده و ۱۶۰۰ درخواست رد شده و دلیل رد این درخواست‌ها هنوز مشخص نشده است.

حاجی جعفری افزود: شکایت‌هایی در این راستا به درگاه ملی مجوز‌ها واصل شده مبنی بر اینکه دلیل رد این درخواست‌ها چه بوده است. براساس قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، این موضوع یعنی علت رد درخواست‌ها باید کاملا مشخص و از طریق درگاه ملی مجوز‌ها اعلام شود، اما تا کنون این اتفاق نیافتاده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تبدیل بیش از ۴۰۰ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • بازدید استاندار خوزستان از هلدینگ کشاورزی در دزفول
  • مراسم معارفه امام جمعه بخش سردشت دزفول
  • ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل
  • صلح و سازش پایانی بر پرونده قتل و اختلاف خانوادگی در دزفول
  • پرونده قتل و اختلاف خانوادگی در دزفول به صلح و سازش ختم شد
  • صلح و سازش پایانی بر پرونده قتل در پی اختلاف خانوادگی
  • صلح و سازش پایانی بر پرونده قتل درپی اختلاف خانوادگی