Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-26@00:04:52 GMT

چگونه آسم ناشی از استرس را کنترل کنیم؟

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۲۶۱۱۴

چگونه آسم ناشی از استرس را کنترل کنیم؟

ساعت24 -استرس مزمن و طولانی مدت می‌تواند عامل کلیدی برای شروع بسیاری از انواع بیماری‌ها باشد.

آسم از جمله بیماری‌هایی است که استرس می‌تواند در بروز آن نقش داشته باشد. بر اثر این بیماری فرد به دلیل التهاب در مجاری تنفسی به سختی می‌تواند نفس بکشد.

در سال‌های گذشته تاثیر استرس در بروز بیماری آسم بیشتر شایع شده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام انجمن آسم انگلیس حدود ۴۳ درصد از مبتلایان به آسم معتقدند که استرس، یکی از نشانه‌های اولیه بیماری‌شان است.

به گفته کارشناسان، یادگیریِ چگونگی مدیریت استرس و اضطراب می‌تواند در به حداقل رساندن موارد بروز آسم تاثیر بسزایی داشته باشد.

زندگی در دنیای مدرن، ترکیبی از استرس‌های مستمر است که از فاکتورهایی مرتبط با تحصیل، کار و حتی خانواده بوجود می‌آید. 

افراد مبتلا به آسم که بیماری‌شان از استرس ناشی می‌شود بیشتر در معرض حمله آسم قرار دارند. حملات آسم جدا از عامل تحریک کننده آن، به یک شکل هستند و علائم آن شامل سرفه، تنگی نفس، احساس تنگی در قفسه سینه، خس‌خس کردن و سخت نفس کشیدن می‌شود.

اعمال تغییراتی ساده اما موثر در سبک زندگی می‌تواند همزمان به تسکین علائم آسم و استرس کمک کند. مبتلایان به بیماری آسم در کنار مصرف داروهای تجویزی می‌توانند با ورزش کردن، انتخاب مواد غذایی سالم و استراحت کردن به خود کمک کنند.

مدیتیشن، مشاوره، تمرکز بر کنترل تنفس، یوگا و دوری از شرایط استرس‌زا از دیگر اقدامات توصیه شده‌ در این زمینه است.

به گزارش مدیکال دیلی، کارشناسان سلامت بر این باورند زمانیکه فرد آموزش ببیند چگونه بر استرس و اضطراب خود غلبه کند، می‌تواند در کنار روش‌های درمانی صحیح، بیماری‌ آسم را کنترل کند.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: بیماری آسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۶۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام

روح اله زینلی مسئول آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان اذعان داشت: کارشناسان علوم آزمایشگاهی؛ به عنوان " دیده‏بانان گمنام عرصه سلامت " با تشخیص دقیق و به موقع عوامل بیماری زا، با رعایت الزامات تعریف شده مرکز ملی تشخیص، آزمایشگاه‌های مرجع و مطالعات کاربردی، افتخار" مدافعین خطوط اول نبرد با بیماری‌ها " را، از آن خود نموده و در این راه، با از خودگذشتگی و گذشت، سلامت و آسایش خود را وقف سلامت جامعه نموده اند.

وی افزود: بی تردید؛ بازخوانی خدمات ارزشمند و حیاتی آزمایشگاه‌های تشخیصی بیماری‌های دام و کنترل کیفی مواد غذایی با منشاء دامی در مقاطعی از سال، همچون ایام هفته سلامت؛ فرصت مغتنمی جهت یادآوری این مهم می‌باشد؛ و در این رهگذر؛ آزمایشگاه‌های دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان با بهره گیری از کارشناسان متعهد و متخصص، دانش و تجهیزات روز دنیا، نقش بسزایی درکاهش هزینه‌های تولید، تضمین سلامت فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز مصرف جامعه و توسعه تبادلات بین‌المللی محصولات دامی داشته است.

روح اله زینلی اظهار داشت: تعیین و شناسایی قطعی باکتری‌های بیماریزای منتقله از راه غذا از جمله سالمونلا، شیگلا، لیستریا، ویبریو و ... تشخیص و ردیابی بیماری‌هایی نظیر آنفلوآنزای فوق حاد، آنگارا، برونشیت، نیوکاسل در طیور، ردیابی بیماری‌های نظیر تب برفکی، مرس، تب مالت و ... در دام، ردیابی بیماری‌های WSSV, AHPND و ... در میگو و انجام تست‌های تائیدیه بهداشتی صادراتی و وارداتی با روش‌های تشخیصی بروز دنیا نظیر ریل تایم PCR، الایزا و ... تنها بخشی از خدمات آزمایشگاه به جامعه هدف می‌باشد.

وی افزود: اقدامات تشخیصی آزمایشگاهی در کنار نظارت و کنترل‌های بهداشتی دامپزشکی، نقش مستقیمی در ایمنی و امنیت غذایی کشور از طریق تشخیص بیماری‌ها و کنترل کیفی فرآورده‌های خام دامی ایفا می‌نماید؛ در این راستا می‌توان به آزمایشات محموله‌های صادراتی، ترخیص بهداشتی واردات نهاده‌ها و فرآورده‌های خام دامی و نظارت بهداشتی حاکمیتی سازمان دامپزشکی کشور بویژه در استان مرزی سیستان و بلوچستان اشاره نمود که باعث می‌شود در نهایت امر محصولات بهداشتی در اختیار مصرف کنندگان دامی و انسانی قرار گیرد.

روح اله زینلی ادامه داد: شایان ذکر می‌باشد، آزمایشگاه‌های دامپزشکی استان در دو حوزه تشخیصی بیماری‌های دامی و کنترل کیفی مواد غذایی با منشا دامی به بهره‌برداران خدمت ارائه می‌دهد که در سال ۱۴۰۲ آزمایشگاه‌های استان ۴۵۶۵۵ مورد آزمون کنترل کیفی مواد غذایی با منشا دامی و تشخیص بیماری انجام داده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • خشم بهاری را کنترل کنید
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • این دو بیماری را به‌خاطر کلیه‌ها کنترل کنید
  • دستاوردهای ایران در کنترل مالاریا باوجود تحریم‌ها
  • استرس فوتسالیست هاباید کنترل شود/ سرعت پیشرفت آسیا ازما بیشتر است
  • زنگ خطر مالاریای وارداتی/ مالاریای بومی نداریم