Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اصفهان گفت: نباید فراموش کنیم که گردشگری در دنیا به صورت یک بسته کامل به مسافر ارائه می‌شود و برای توسعه گردشگری باید بر هماهنگی بین همه استان‌های پر گردشگر و گنجاندن جاذبه‌های همه این استان‌ها در یک بسته مشخص تمرکز کنیم.به گزارش بلاغ، نشست تخصصی رونمایی از طرح گردشگری اصفهان 2020 امروز به‌منظور بررسی راهکارهای توسعه گردشگری در استان اصفهان با حضور استاندار، شهردار و مسؤولان استانی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لزوم هم نوایی همه استان‌ها برای توسعه گردشگری

عباس رضایی در این نشست اظهار داشت: استانداری تمام توان خود را برای ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌ها به‌منظور توسعه گردشگری به کار گرفته و معتقدیم که گردشگری، صنعتی پاک، کم‌هزینه و پردرآمد است.

استاندار اصفهان ادامه داد: مهم‌ترین اصل در جذب گردشگر، ارائه زیرساخت مناسب است و در اصفهان تا حد زیادی این زیرساخت‌ها فراهم هستند.

وی تأکید کرد: زیرساخت‌های درمانی، هنر غنی، وجود مفاخر فرهنگی و جاذبه‌های تاریخی و طبیعی فراوان فرصت‌های فراوانی برای گردشگری در اختیار دارد اما باید برنامه‌ریزی دقیقی در این حوزه صورت گیرد.

رضایی خاطرنشان کرد: نباید فراموش کنیم که گردشگری در دنیا به صورت یک بسته کامل به مسافر ارائه می‌شود و برای توسعه گردشگری باید بر هماهنگی بین همه استان‌های پر گردشگر و گنجاندن جاذبه‌های همه این استان‌ها در یک بسته مشخص تمرکز کنیم.

استاندار اصفهان اعلام داشت: این همنوایی باید بین استان‌های پر گردشگر ایجاد شود تا همه در کنار هم برای توسعه گردشگری هماهنگ شوند.

وی در خاتمه اعلام داشت: ساخت هتل‌های مجلل به خودی خود بسیار ارزشمند است اما در کنار آن باید با نظر به همه زیرساخت‌ها، بومگردی و پذیرایی از مسافران در مکان‌هایی که تبلور فرهنگ و آدام و رسوب سنتی ماست توجه ویژه داشت.

اصفهان 2020 فرصتی برای خلق مشاغل جدید

قدرت اله نوروزی نیز در این رابطه اعلام داشت: اصفهان 2020 می‌تواند تحول مناسبی در حوزه گردشگری باشد و این جلسه تشکیل شده و مدیران استانی و مسؤولان گردشگری دعوت شده‌اند تا موفق‌تر و هماهنگ‌تر عمل کنیم.

وی اعلام داشت: 2020 پنجره‌ای است که از آن بتوان به همه دنیا نگاه کرد و دریچه‌ای که دنیا به ایران نگاه کند.

شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: 10 درصد فرصت‌های شغلی در دنیا اختیار گردشگری است و گردشگری سهم 10 درصدی از تولید ناخالص داخلی در کشورها را دارد.

نوروزی تأکید کرد: می‌توانیم با ایجاد تحول هماهنگ و همسو فضایی برای رشد کارها و مشاغل به بنگاه بزرگ کوشش کنیم.

تلاش 9 ماهه برای ترسیم اصفهان 2020

نصیر ملت نیز در این خصوص اظهار کرد: در شورای شهر اصفهان، اولین هدف سطح کیفیت شهر بود و تلاش شد در یک برنامه‌ریزی مشخص، تحقق زیست پذیری شهروندان با توسعه پایدار مدنظر قرار گیرد.

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اصفهان خاطرنشان کرد: پایه توسعه اصفهان در دهه‌های اخیر بر مبنای صنعت بنا شده و خشکی زاینده‌رود و سایر مشکلات اعم از مهاجرت و معضلات اجتماعی نیز ناشی از این نوع توسعه بوده است.

وی در ادامه افزود: توسعه صنعتی، هجوم مازاد جمعیتی و مهاجرتی، مشکلات شهری و اجتماعی به همراه دارد و باید مسیر توسعه در شهر اصفهان اصلاح شود و مهم‌ترین ظرفیت شهر اصفهان، آثار و بناهای تاریخی است و هر کدام از ویژگی‌های خاص اصفهان در این حوزه، یک ظرفیت منحصر به فرد برای توسعه گردشگری هستند.

ملت در خصوص تدوین طرح اصفهان 2020 نیز یادآور شد: 9 ماه پیش استارت این کار رقم خورد و ارتباط خوبی بین ذی‌نفعان ایجاد شد و بر این اساس معتقدیم که ظرفیت واقعی اصفهان این است که در بین شهرهای پر گردشگر خاورمیانه مقام اول را داشته باشد و در بین 10 شهر اول جهان از نظر جذب گردشگر قرار گیرد.

وی تأکید کرد: در حالت عادی و بدون در نظر گرفتن ظرفیت‌های خاص اصفهان، این استان باید به طور متوسط سالانه 4 هزار میلیارد تومان گردش مالی در این حوزه داشته باشد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۶۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • بیجار از نبود هتل مناسب رنج می‌برد/ لزوم توسعه زیرساخت‌های فرهنگی
  • ملاک انتخاب ها شایسته سالاری است/ لزوم سوق استان به سمت توسعه
  • اردوی هفت گردی به مناسبت هفته فرهنگی در منطقه ۷ شهرداری اصفهان
  • لزوم عدالت‌محوری در توسعه شهرها/ شورای اسلامی شهر، صدای مردم است