Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ این روز‌ها متروی تهران، نوشته‌هایی را قسمت بالای در واگن‌های مترو نصب کرده است که بریده‌هایی از کتاب‌های داستانی هستند. جدا از کج سلیقگی که در انتخاب متن‌ها و کتاب‌ها صورت گرفته، به نظر می‌رسد جریانی به صورت زیرپوستی از این طریق به دنبال تبلیغ یک گرایش سیاسی خاص برای انتخابات است. از جمله تصویری روی یکی از همین تبلیغات درون مترو که جملاتی از کتاب سید مجید حسینی را برای بازنشر انتخاب کرده بود؛ کتابی به نام «کاش رنجی کم کنیم» که مجموعه جمله‌های کوتاه نویسنده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای انتخاب جمله‌های کوتاه بر در و دیوار شهر و بر تابلوهای مترو و اتوبوس، آنقدر نویسنده مهم و اثرگذار هست که قرار نباشد یار غار قالیباف را الگو قرار داد. اگر دایره جستجو را در میان اصولگرایانی قرار دهیم که خطوط قرمز را رعایت می‌کنند، باز هم هستند کسانی که مجبور نشویم سراغ مجید حسینی برویم. گفته‌اند آنقدر سمن هست که یاسمن میانشان گم است!

 

سید مجید حسینی کیست؟

 

سایت مشرق نیوز درباره سید مجید حسینی توشته است که تأثیرگذارترین یار رسانه‌ای قالیباف است. او سال‌ها در کنار قالیباف به عنوان مشاور رسانه‌ای حضور داشته است و تا اردیبهشت ۹۱ مدیریت گروه مجلات همشهری را برعهده داشته؛ مسئولیتی که حالا در اختیار علی رزاقی بهار است.

مجید حسینی در سال‌های ۷۹-۷۸ از یک سو عضو انجمن اسلامی دانشکده حقوق و علوم سیاسی بود و از سوی دیگر  همزمان مسئول اردو‌های بسیج دانشجویی هم بود و بعد از آن هم در تشکیلاتی به نام کفا در دانشگاه تهران فعالیت می‌کرد. در آن سال‌ها از طریق دوستان مشهدی ارتباط نزدیکی با قالیباف گرفت و حدود چهارده سال از نیروی انتظامی تا شهرداری و البته ستادهای انتخاباتی در کنار او بود. گفته می‌شود برنامه گفتگو محور صندلی داغ که تبدیل به فیلم انتخاباتی قالیباف در سال ۸۴ شد نیز با هماهنگی مجید حسینی ساخته شده بود و سوالاتی که باید از سردار پرسیده می‌شد، توسط او در اختیار صدا و سیما قرار گرفته بود.

حسینی در دوره شهرداری قالیباف در کنار چهره‌های همچون رسول بابایی فعالیت می‌کردند. ایجاد شبکه رسانه‌ای و ارتباط سایت‌های مختلف در حمایت از قالیباف کاری بود که توسط سید مجید حسینی انجام شده است.

حسینی از انتخابات سال ۹۶ به بعد آهسته آهسته از قالیباف فاصله گرفت تا خود را فردی دارای دغدغه در موضوع «عدالت آموزشی» معرفی کند؛ برای این کار صداوسیما هم به مدد حسینی آمد و در برنامه‌های مختلف حضور یافت تا تصویر جدیدی از خود ارائه کند؛ تصویری بدون وابستگی به محمد باقر قالیباف. او به برنامه رضا رشیدپور دعوت شد تا درباره مافیای کنکور با ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش مناظره کند. در برنامه تب تاب نیز مهمان برنامه بود تا از عدالت آموزشی دفاع کند. البته خطوط قرمز‌ را راعایت می‌کند و همزمان که از بی عدالتی آموزشی می‌گوید، نسبت نه به تبلیغات گسترده مافیای کنکور در صدا و سیما سکوت می‌کند تا همچنان بتواند آن تریبون را حفظ کند و نه درباره مدرسه غیرانتفاعی که فرزند قالیباف آن اداره می‌کند و دانش آموزانش را به اردو‌های خارج از کشور می‌برد، سخنی می‌گوید تا رئیس قدیمی را نرنجاند. اما از سوی دیگر به سیستان و بلوچستان می‌رود و در نمایشی تصنعی کاغذهای سخنرانی‌اش را پاره می‌کند و می‌گوید به احترام مردم سخنرانی نمی‌کند و فقط آمده صدای آنها را بشوند.

در شرایطی که سردار قالیباف از نواصولگرایی می‌گوید و قصد دارد چهره‌های جدید را وارد مجلس کند، سید مجید حسینی، بهترین گزینه است. او مدیرعامل باغ کتاب تهران بوده و از دو سال گذشته با انتشار کلیپ‌های مختلف، تلاش کرده خود را فردی پیگیر مشکلات مردم و به ویژه مشکلات آموزشی و فقر حاشیه نشینان نشان دهد. چه بسا سید مجید حسینی سال آینده روی صندلی‌های سبز کمیسیون آموزش مجلس یازدهم نشسته باشد. با اینهمه او کار سختی در پیش دارد که در لیست اصولگرایان قرار بگیرد؛ جریان لاریجانی به قالیبافی‌ها اعتماد ندارند؛ پایداری‌چی‌ها چندان به نیروی خارج از خود نزدیک نمی‌شوند و جریان موتلفه و اصولگرایان سنتی هم علاقه‌ای به ژست‌های روشنفکرمآبانه ندارند. احتمالا سید مجید حسینی بار دیگر باید به سراغ قالیباف برود که به تازگی بیانیه‌ای برای انتخابات مجلس یازدهم صادر کرده است.

خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 محمد باقر قالیباف انتخابات مجلس یازدهم سید مجید حسینی اصولگرایان لیست اصولگرایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۷۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»

جلال رشیدی کوچی نماینده مرودشت در مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که «در هفته‌های اخیر بحث‌های پرچالشی بر سر مسائل ارزی میان دولت و مجلس به وجود آمد، به نظر شما این اختلافات تا چه اندازه جدی است؟»، گفت: دولت خودش را از هر اشتباهی مبرا می‌داند یا اگر هم مبرا نمی‌داند علی الظاهر و به صورت دکوری صحبت‌هایی درخصوص استقبال از انتقاد مطرح می‌کند که برای همه مشخص است، ما با یک دولت تمامیت‌خواه و غیرقابل انتقاد مواجه هستیم.

اختلاف دولت و مجلس برای ریاست دوره بعد پارلمان است

به گزارش ایلنا، وی در گفتگو با خبرنگاران، ادامه داد: اینکه الان هم دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دوره بعد مجلس است. یعنی در مسائلی که دارد مطرح می‌شود نگاه من این است که به دنبال این هستند که بر ریاست مجلس دور بعد اثرگذار باشند و من فکر می‌کنم که ریاست آقای قالیباف برای دولت مطلوب نباشد.

رشیدی کوچی خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویم دولت، به معنای کل شاکله دولت نیست، برخی‌ها در دولت آقای رییسی آن‌هایی که باعث آسیب اول به خود آقای رییسی هستند و بعد به مملکت؛ دست‌های پشت پرده‌ای که از نزدیکان ایشان هستند، بعضی از اقوام نسبی و سببی آقای رییسی؛ این‌ها با تفکر خامی که دارند فکر می‌کنند این اقدامات به نفع آقای رییسی و یا کشور خواهد بود که قطعا اینطور نیست، به نظرم عقلا باید برای حل این مشکل چاره اندیشی کنند.

روایت دست‌های پشت پرده در انتخابات

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شورا‌ها در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید آن‌ها دنبال حاکم کردن کدام جریان در مجلس آینده هستند؟»، عنوان کرد: ببینید این بحثی که مطرح می‌کنم اثبات شدنی نیست، اما به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت‌ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهاد‌های امنیتی نباید تایید می‌شدند، اما با رایزنی‌هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده شان بود، اما چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

وی افزود:، اما یک عده‌ای هم که منتقد دولت بودند یا ردصلاحیت شدند یا در انتخابات به مشکلات جدی برخوردند، من یکی از این‌ها را مثال می‌زنم، آقای مهدی عسگری ایشان در تهران ثبت نام کرد، ولی به او اجازه ندادند که برود کرج و مجبور شد در تهران رقابت کند که اگر کرج بود به نظرم قطعا ایشان رأی می‌آورد. در مجموع یک عده‌ای را ردصلاحیت کردند، یک عده را به این شکل مدیریت کردند و در مورد یک عده‌ای هم شاید با شیوه‌های دیگری که می‌شد بر انتخابات اثر گذاشت و دخالت کرد، اقدام کردند و از مسیر کنار زدند؛ واقعا دست آن افراد نزدیک به دولت در انتخابات مشهود بود، ولی خب قابل اثبات نیست.

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مرودشت در مجلس ادامه داد: نکته دیگر اینکه به نظرم می‌آید که دولت و در واقع آن افراد خیلی تلاش خواهند کرد که ریاست مجلس را به جریان پایداری نزدیک کنند. چون جریان پایداری و بعد دانشگاه امام صادقی‌ها به آن افراد خیلی نزدیک هستند و من امیدوارم که این اتفاق رخ ندهد، به نمایندگان دوره دوازدهم و عقلای دوره آینده امید دارم که این اتفاق محقق نشود.

رشیدی کوچی در پاسخ به این سوال که «چقدر احتمال می‌دهید ریاست در سال اول به قالیباف داده شود تا کاندیدای ریاست جمهوری نشود و بعد در سال دوم او را کنار بزنند؟»، گفت: این یک تحلیل است، من نگاهم بر این است که آقای قالیباف کاندیدای ریاست جمهوری نخواهد شد و نگاهش به تداوم فعالیت در ریاست مجلس باشد. اما درباره ریاست ایشان فکر می‌کنم که آقای قالیباف سال اول با یک رأی پایین نه با آن آرایی که در مجلس یازدهم کسب کرده بودند ریاست مجلس را در اختیار داشته باشد، اما سال‌های دوم و سوم را نمی‌دانم.

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوار‌ها خاطرنشان کرد: به نظرم می‌آید یک سری افرادی که اشاره کردم به شدت به دنبال ایجاد تنش در مجلس باشند، امیدوارم مجلس دوازدهم به این سمت و سو نرود، اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که حواشی‌اش بر متن حتما غلبه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • رئیس مجلس عروج سردار سید مجید ایافت را تسلیت گفت
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد
  • فرصت یک هفته‌ای تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود