Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علیرضا رزم حسینی  استاندار خراسان رضوی در دیدار سرکنسول جدید افغانستان در مشهد ضمن تاکید بر لزوم استفاده از فرصت‌های همکاری مشترک بین ایران و افغانستان گفت: رویکرد ما حمایت از هر گونه فعالیت اقتصادی مشروع است و در حوزه روابط مشهدبا افغانستان هم آمادگی داریم در طول مرز، شهرک‌های صنعتی مشترک دائر شوند البته باید موانع گمرکی را نیز برطرف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  وی ضمن اشاره به اشتراکات دو کشور ایران و افغانستان ادامه داد: این اشتراکات باعث شده است که نه تنها ایران بیش از ۴۰ سال میزبان برادران افغانستانی خود باشد بلکه فرصت‌های شغلی خود را در اختیار آن‌ها قرار دهد.
استاندار خراسان رضوی گفت: آرزو می‌کنیم در افغانستان امنیت پایدار بوجود بیاید که این در نهایت به نفع هر دو ملت تمام خواهد شد و در این صورت است که خواهیم توانست به سمت پیشرفت همه جانبه حرکت کنیم.
رزم حسینی با اشاره به مرز‌های طولانی  خراسان رضوی با کشور افغانستان افزود: برادران افغانی ما تاکنون بیشتر در حوزه تجارت فعال بوده اند این در حالی است که در حوزه‌های دیگر از جمله صنعت و معدن هم در استان می‌توانند فعالیت خود را دنبال کنند.   وی  با بیان اینکه در حوزه‌های محیط زیست هم زمینه‌های همکاری بین طرفین فراهم است، تصریح کرد: در استان سطح روابط اقتصادی باید افزایش پیدا کند، چون سیاست دولت بر همین اساس است.   تحریم‌ها در روابط تجاری ایران و افغانستان تاثیری ندارد   جابر انصار سرکنسول جدید کشور افغانستان در مشهد نیز گفت: با وجود مدیریت شما و همکاری مجموعه استان یقین داریم می‌توانیم موانع همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف را بیش از پیش برطرف کرده و در راستای توسعه اقتصادی فرهنگی و اجتماعی گام‌های جدی برداریم.   وی با اشاره به اینکه تحریم‌ها در روابط تجاری بین دو کشور تاثیری نداشته است، ادامه داد: تجارت دو کشور سنتی و مبتنی بر اعتقاد و باور است به هرحال اگر می‌خواهیم به یک نظام اقتصادی توانا دست پیدا کنیم در حوزه‌های اقتصادی باید به توسعه پایدار برسیم.
سرکنسول کشور افغانستان بر واردات بیشتر از ایران تاکید کرد و گفت: ما هم مثل شما طرفدار سرمایه گذاری‌های مشترک هستیم در همین راستا سعی می‌کنیم موانع گمرکی را برداریم.   انتهای پیام//ف.س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۸۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی نیازمند برقراری رفاه و صلح

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه با تاکید بر اینکه اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا، می‌تواند به الگو‌های ممکن بین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود، درآغاز به کار اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضور مجمع گفتگوی همکاری آسیا گفت: در جمهوری اسلامی ایران در نظر داریم با همکاری همه جانبه بتوانیم اهداف خود را پیش ببریم و به نتیجه برسیم.
علی چنگی گفت: اکنون در زمانی هستیم که پیش‌بردن اهداف اقتصادی به تنهایی نتیجه ندارد، همکاری همه جهان را نیاز داریم، همچنین برای رشد اقتصادی، برقراری رفاه و صلح نیاز است تا همکاری‌های همه جانبه شامل همکاری‌های بین‌المللی از طریق افراد ذی صلاح انجام شود.
وی با تاکید بر اینکه در چنین مجامعی که اغلب اعضای ACD حضور دارند، پتانسیل‌های بسیار زیادی فراهم است، افزود: در این مجمع می‌توان همه جانبه کار کنیم، هرکشوری توانایی‌های خاص خودش را دارد، امیدوارم این اجلاس به الگو‌های ممکن ببین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود.
مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی گفت: وزارت امور خارجه آماده است تا از طریق پشتیبانی‌های دولتی و کشور‌های عضو، خودش را به اهداف اقتصاد جهانی نزدیک کند، البته این رشد و پیشرفت سریع نیست و از طریق همکاری به وجود می‌آید، باید بدانیم کشور‌های دیگر چه کمک‌هایی می‌توانند انجام دهند، جلسات اجلاس بسیار مهم هستند و می‌توانند نقش مهمی در ارتقای ارتباطات ایفا کنند. کشور‌های عضو ACD را به نهایت همکاری دعوت می‌کنیم، حضور آنها در این مجمع نشان داد که می‌توانیم همکاری‌های فعالانه داشته باشیم.
مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

دیگر خبرها

  • راه درازی تا فعلیت رساندن کامل ظرفیت‌های تجاری ایران و افغانستان داریم
  • رشد اقتصادی نیازمند برقراری رفاه و صلح
  • برخورد خشن با دانشجویان بیانگر رویکرد دوگانه مدعیان حقوق بشر است
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • طالبان هیچ‌گونه قاعده و قانونی در حوزه مرزبانی ندارد
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳