Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آخرین نیوز»
2024-05-07@09:25:48 GMT

افزایش قدرت رقابت کسب و کار اینترنتی

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۲۸۷۴۲

افزایش قدرت رقابت کسب و کار اینترنتی، یعنی بهبود کیفیت ، بهینه سازی و کاربردی کردن یک کسب و کار اینترنتی در بازار،که این مستلزم درک قوی از مفهوم بازار اینترنتی و بکارگیری راه کارهای بهبود کیفیت و بهینه سازی کسب و کار اینترنتی است.

 

 

ایده های کسب و کار اینترنتی

مطالعه تاریخ بشر، نشان می دهد در هر عصر و دورانی از تاریخ انسان ها به فراخور زمان و نیاز عصرخویش به مشاغلی اشتغال داشتند ما در عصری زندگی می کنیم که گسترش تکنولوژی و فناوری اطلاعات زندگی مردم را متحول ساخته، در تمام شئونات زندگی اینترنت ورود پیدا کرده و هر روز میلیون ها کاربر، در موتورهای جستجوگر بدنبال پاسخ سوالات، حل مشکلات و کالا و خدمات مد نظر خود جستجو می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین جوامع امروز، نیازمند توسعه مشاغل اینترنتی هستند، کسب و کارهای اینترنتی در ایران هنوز پتانسیل و ظرفیت بسیاری برای گسترش دارند. ایده های کسب و کار اینترنتی که تا کنون در ایران توانسته اند جایگاه خود را بیابند و به موفقیت نسبی برسند شامل فروش کالا، حمل و نقل، تبلیغات ، خدمات آنلاینی نظیر سفارش غذا و رزرو انواع بلیط از سینما وکنسرت تا هتل و تورهای سفر می شود.

کسب و کار آنلاین چیست؟

زمانی که شما ایده های کسب و کاراینترنتی را از یک ایده خام به مرحله اجرا درمی آورید، به دنیای کسب و کار آنلاین می پیوندید، فضای شغلی شما به مراتب از کسب و کارهای فضای حقیقی گسترده تر و مشتریان شما متنوع تر و زیادتر می باشند همچنین شما برای ایده پردازی های خلاقانه ، افزایش درآمد و کسب موفقیت فضای گسترده تری در اختیار دارید اما باید برای رقابتی فشرده که نیازمند افزایش توان علمی و قدرت مدیریتی است خودتان را آماده و مجهز کنید.

 

سئو، مشت قدرتمند شما برای رقابت در رینگ بازار کسب و کار اینترنتی

 

موتورهای جستجوگر بر اساس یک فرمول ریاضی پیچیده که به آن الگوریتم گفته می شود هر لحظه سایت ها را برای پاسخ به سوالات و نیازهای کاربران، آنالیز می کنند و بهترین نتایج را منطبق بر خواسته و نیاز کاربر به او نمایش می دهند. اینجا دقیقا نقطه آغاز رقابت است چرا که آمار نشان داده اکثریت کاربران روی 5 پیشنهاد اول کلیک می کنند.

به کلیه عملیاتی که منجر می شود تا یک سایت در نتایج برتر موتورهای جستجوگر، ظاهر شود سئو " اس ای او SEO" گفته می شود. بسیار رایج است که سئو را فقط عامل افزایش رتبه در موتورهای جستجوگر می دانند اما در حقیقت سئو فراتر از این است و سئو در بازار رقابتی کسب و کار اینترنتی، یعنی سبقت گرفتن از رقبا و شکست دادن آنها. همین ایدئولوژی باعث شده تا حرفه ای ترین و موفقترین سایت های دنیا از تکنیک های تحلیل رقبا استفاده کنند. بر این اساس شما باید همیشه چشمتان به رقبا باشد و سعی کنید محتوای بهتری تولید و ارائه کنید و استراتژی های سئو را به بهترین نحو ممکن بکار بگیرید.

 

سئو به دو بخش سئوی داخلی on page SEO و سئوی خارجی off page SEO  تقسیم می شود

در سئوی داخلی، بایستی به محتوای سایت ، سرعت ، طراحی ، UX و کلیه عملیاتی که با هدف سئو بر روی سایت انجام می پذیرد تا الگوریتم موتورهای جستجوگر امتیاز بالاتری به سایت بدهند برای موفقیت کسب و کار اینترنتی توجه ویژه داشت. در سال های اخیر موتور جستجوگر گوگل با بوجود آوردن الگوریتم های جدیدی اهمیت زیادی به موضوع سئو داخلی داده است.

در سئوی خارجی، برای بهبود رتبه در موتورهای جستجوگر باید عملیاتی خارج از سایت انجام پذیرد، اهمیت سئوی خارجی در گذشته به حدی بود که برای موتورهای جستجوگر فقط بک لینک ها اهمیت داشتند. بک لینک یا لینک سازی فرآیندی است که براساس آن سایر سایت های اینترنتی با قرار دادن لینک سایت ما کاربران را به سایت ما ارجاع می دهند.

استراتژی های سئو

 

هرچند در سال های اخیر تغییراتی در الگوریتم موتورهای جستجوگر ایجاد شده و اهمیت بیشتری به موضوع سئوی داخلی داده شده اما همچنان اهمیت سئوی خارجی و بک لینک پا برجاست و حتی روش های جدید و قدرتمندی مانند رپورتاژ آگهی برای بک لینک در حال حاضر مورد استفاده قرار می گیرد.

موتورهای جستجوگر فاکتورهای زیادی برای رتبه بندی سایت ها دارند، این مانند یک آزمون یا ساده تر کنکور است فرض کنیم این فاکتورها همان دروس تخصصی و عمومی در آزمون هستند و هر چه سایتی بتواند در هر یک از این دروس موفق تر عمل کند آخر کار رتبه بالاتری کسب خواهد کرد. این تشبیه به کنکور بی جهت نبود زیرا همانطور که در کنکور دروس تخصصی در تعیین رتبه نقش پررنگ تری دارند در میان فاکتورهای موتورهای جستجوگر هم سه عامل کیفیت، اعتماد و قدرت در تعین رتبه نهایی اهمیت بسیار دارد.

موتورهای جستجوگر به سایت هایی که محتوای یونیک، با ارزش و با کیفیتی ارائه دهند امتیاز بالاتری می دهد. توجه کنید که فقط یونیک بودن محتوا مهم نیست بلکه محتوا باید آنقدر از نظر مفهوم و اطلاعاتی که به کاربر منتقل می کند با کیفیت و کامل باشد که کاربر احساس نیاز به مراجعه به سایت های دیگر نداشته باشد.

موتورهای جستجوگر با الگوریتم پیچیده و هوشمندی که دارند به نحوی سایت ها را آنالیز می کنند که قابل اعتمادترین آنها را در نتایج برتر خود نمایش بدهند برای مثال اگر سایتی در نظرسنجی، نظرات ضعیفی را از طرف کاربران دریافت کرده باشد موتورهای جستجوگر رتبه بالایی به آن صفحه از سایت یا محصول ارائه شده برای فروش نمی دهند.

قدرت یعنی اینکه سایت یا کسب و کار اینترنتی شما در بین کاربران محبوب پرطرفدار باشد و کاربران وقت بیشتری در سایت شما صرف کنند. موتورهای جستجوگر در این صورت به سایت رتبه و امتیاز بالاتری تخصیص می دهند.

همه آنچه که گفته شده به بیان ساده یعنی شما باید استراتژی هایی را به کار ببرید و به نحوی عمل کنید که موتورهای جستجوگر را قانع کنید که باکیفیت ترین، کارآمدترین، به روزترین ، پرطرفدارترین و معتبرترین هستید، تا در عرصه رقابت بازار کسب و کار اینترنتی یک گام به موفقیت نزدیکتر شوید.

نقش طراحی سایت در سئو

طراحی سایت در راه اندازی کسب و کار اینترنتی اولین گام محسوب می شود و می تواند عامل مهمی در افزایش قدرت سئوی سایت باشد. یکی از مهمترین فاکتورهای سئوی داخلی UX  یا تجربه کاربری است. تجربه کاربری احساسی است که کاربر پس از ورود به سایت دچار آن می شود، هر چه کاربر پس از ورود به سایت احساس خوشایندتری داشته باشد و راحت تر بتواند فعالیت مورد نظرش را انجام بدهد، وقت بیشتری را به سایت اختصاص می دهد، اشتیاقش برای مراجعه مجدد به سایت بیشتر می شود، در فعالیت های مرتبط با سایت مشارکت می کند نظر و کامنت می گذارد و سایت را به دیگران معرفی می کند.

موتورهای جستجوگر از لحظه ای که کاربری وارد سایت می شود او را مانیتور می کنند و در صورتی که کاربر حس خوشایندی داشته باشد و زمان زیادی در سایت وقت بگذراند بنابراین اعتبار و رتبه بالاتری به آن سایت تخصیص می دهند.

 

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۸۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت منفی دلار نیما و بازار آزاد

تصمیم دولت برای حمایت از اقشار آسیب پذیر در بازار کالاهای اساسی، نهاده‌های دامی، دارو و تجهیزات پزشکی اگرچه هدف پشتیبانی از مردم را دنبال می کرد، اما به مرور زمان با رانت ارزی که به طور طبیعی به دلیل اختلاف قیمت دلار نیما با بازار آزاد که یک مشکل سنواتی و سنتی است، شکل گرفت؛ اقلام مشمول دریافت این ارز محدودتر شدند و حالا فاصله بین دلار نیما با نرخ غیررسمی، مشکلات بیشتری را نمودار ساخته است که به خصوص در میان شرکتهای بورسی، سر و صدای زیادی به‌ پا کرده و پس لرزه های آن به سهامداران هم رسیده است؛ پس شاید زمان آن رسیده که دولت در این راستا تصمیم جدی تری بگیرد.

افزایش نرخ دلار آزاد و سرکوب آن در تمامی دولتها مسبوق به سابقه بوده است. افزایشی که در سال های اخیر منجر به رشد فاصلۀ این دو نرخ شده و چالش های زیادی را به وجود آورده است، به نحوی که افزایش انگیزه واردات فارغ از نیاز تشدید کرده و در نهایت، منجر به کاهش شدید تراز تجاری کشور شده و طبیعتأ این مسأله موجب افزایش نرخ دلار آزاد در سال‌های آتی خواهد شد.

در این میان، اگرچه بازار غیررسمی ارز در هیچ کشوری به وسعت ایران شکل ندارد و به رسمیت شناخته نمی شود، اما به هر حال واقعیتی است که حداقل در ۵ دولت گذشته و فعلی وجود داشته و ادامه هم یافته است و متاسفانه بازار را هم تحت تاثیر قرار داده است، به نحوی که بسیاری از مواد اولیه تولید و خطوط کارخانجات، با احتساب ارز آزاد محاسبه می شود و نرخ نیمایی جایگاهی در محاسبات ندارد.

در واقع، صنایع کشور تمام هزینه‌های خود را با نرخ دلار آزاد پرداخت کرده؛ اما در نقطه مقابل به علت سیاست‌های رفع پیمان سپاری ارزی و بازگشت ارز صادراتی، ناگزیر مجبور به بازگشت ارز خود با نرخ نیمایی هستند؛ پس طبیعتا این اختلاف زیاد بین این دو نرخ، علاوه بر ایجاد رانت برای عده‌ای خاص به خصوص برای اشخاصی که به منبع دلار نیما دسترسی دارند، سود شرکت‌ها و صنایع را کاهش داده و در صورت تداوم این روند، انتظار نابودی بعضی از شرکت‌ها نیز دور از ذهن نیست.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که اختلاف ۲۰ هزار تومانی بین دلار آزاد و نیما، بیشترین ضربه را به دو صنعت بورسی کشور یعنی صنایع شیمیایی و پتروشیمی و آهن و فولاد می‌زند و زیانی بالغ بر ۵۰۰ همتی را متحمل اقتصاد کشور می‌کند.

این برآورد زیان را حتی می‌توان در صورت‌های مالی شرکت‌ها جست‌وجو کرد؛ جایی که در تمام صنایع، حاشیه سود اکثر نمادهای بازار در سراشیبی سقوط قرار دارند و ادامه این روند برای هیچ اقتصادی مطلوب نیست.

تاثیر این اختلاف به حدی است که تمام فعالین صنعت در خصوص عواقب آن ابراز نگرانی کرده‌اند؛ به‌طوری که حتی مهدی پورقاضی، عضو سابق اتاق بازرگانی تهران معتقد است نیرویی فرای ۳ قوه جلوی کاهش این اختلاف ایستاده است؛ البته وقتی سیاست‌های برخی نهادهای دولتی را دنبال می‌کنیم، متوجه می‌شویم که واقعا انگیزه‌ای برای تک نرخی کردن دلار وجود ندارد؛ چراکه در بعضی از روزها و در اقدامی نمادین تنها ۱ ریال قیمت دلار نیما افزایش می یابد.

حال اگر این اختلاف به صفر برسد چه تغییری در ارزش بازار صنایع به‌وجود خواهد آمد؟

در صورت از بین رفتن کامل اختلاف بین دلار آزاد و نیما، هزینه‌ی تحمیلی به شرکت‌ها کاهش می‌یابد، جریان نقدی مناسبی وارد صنایع شده و بازاریابی و میل به صادرات و فروش افزایش می‌یابد و دولت نیز با رصد دقیق کوتاژهای صادراتی می‌تواند منابع خود را تامین کرده و جیب رانت خواران از این فربه‌تر نمی‌شود.

تصویر زیر برآورد تقریبی افزایش ارزش بازار صنایع در صورت تک نرخی شدن دلار را به نمایش می‌کشد.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود
  • دستگیری دو جستجوگر مسلح گنج در گرمدره
  • قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی روستاهای کاخک نخواهیم داشت
  • قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی در روستاهای کاخک نخواهیم داشت
  • رقابت منفی دلار نیما و بازار آزاد
  • بهترین سایت سفارش آنلاین کتاب در ایران
  • ساعت پخش زنده بازی یوونتوس و رم ‌از تلویزیون + شبکه ورزش و پخش آنلاین
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • کراسفیت در پی دستیابی صدر جدول ورزش‌های روز دنیا
  • تلاش برای افزایش ضریب حفاظت گوزن زرد در ارسنجان