Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@20:49:18 GMT

فرهنگ سازی تفکیک زباله ها وظیفه ای همگانی

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۲۸۹۳۱

فرهنگ سازی تفکیک زباله ها وظیفه ای همگانی

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ مدیرکل حفاظت محیط زیست استان در جلسهفرهنگ سازی تفکیک زباله ها وظیفه ای همگانی کارگروه مدیریت پسماند استان یکی از اساسی ترین راههای کاهش معضلات زیست محیطی در استان را آموزش،فرهنگ سازی و جلب مشارکت عمومی و سازمانهای مردم نهاد در حوزه محیط زیست دانست.

جعفری نژاد افزود: توجه به مدیریت صحیح پسماند واستفاده از روشهای علمی و نوین دراین زمینه یکی از امور زیربنایی برای توسعه هر منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وظایف شهرداری در خصوص جمع آوری و ساماندهی نخاله های ساختمانی و زباله ها در استان افزود:شهرداری ها باید نسبت به تعیین محلی مناسب برای ساماندهی و انتقال زباله های شهری و نخاله های ساختمانی با تایید محیط زیست اقدام کند.

جعفری نژاد به جمع آوری زباله های روستایی بامدیریت دهیاران در روستاهای شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: هدایت صحیح وبرنامه ریزی برای بازیافت زباله ها نیازمند طرح جامعی است که با تدوین طرح مدیریت پسماند شهرستان عملی خواهد شد.

وی به لزوم مشارکت آموزش و پرورش درطرح حفاظت و پاکسازی محیط زیست اشاره کردو گفت: آموزش و پرورش  با مدیریت مدارس و آموزش دانش آموزان و اولیا مربیان در زمینه بسته بندی درست و تفکیک زباله و انتقال آن در ساعت مقرر از شبانه روز به سطل های زباله نصب شده در معابر شهر زمینه ساز این اقدام فرهنگی است.

جعفری نژاد با بیان اینکه با فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی دقیق و به موقع می‌توان مضرات پسماندها و زباله‌های عفونی را کاهش داد افزود:پیشرفت جوامع و ماشینی شدن زندگی‌های امروزی نقش بسیار مهمی در افزایش زباله‌های شهری و صنعتی دارد که دفع بهداشتی آن باید مورد توجه متولیان امر قرار گیرد..

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش حفاظت محیط زیست زباله شهرداری فرهنگ سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۸۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلاتکلیفی ۸ ماهه یک مصوبه مهم زیست‌محیطی در استانداری کهگیلویه و بویراحمد

مسئول دبیرخانه مدیریت زیست‌بومی تالاب‌های محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد گفت: برنامه مدیریت تالاب‌های استان با محوریت گردشگری در سازمان حفاظت محیط زیست کشور تصویب و برای اجرا به استان ابلاغ شد، اما استانداری کهگیلویه و بویراحمد با گذشت هشت ماه از این ابلاغ، هنوز اقدامی انجام نداده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، مسعود حاتمی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تالاب‌های «مورزرد»، «شرم درنگ زیلایی»، «برم الوان بهمئی» و مجموعه «کوه گل دنا» به دلیل ویژگی‌های اکولوژیکی، موقعیت جغرافیایی، جاذبه‌های خاص و منحصربه‌فرد می‌تواند نقش مهمی در تأمین معیشت جوامع محلی به‌واسطه توسعه گردشگری پایدار و جامعه‌محور داشته باشند.

وی افزود: اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان در راستای حفاظت و بهره‌برداری خردمندانه از تالاب‌های استان از سال ۱۴۰۲ اقدام به تدوین برنامه جامع مدیریت زیست‌بومی حوضه آبریز برای سه تالاب «برم الوان»، «مورزرد» و «شرم درنگ زیلایی» با همکاری همه ذی‌نفعان شامل دولتی و خصوصی به‌خصوص جوامع محلی حاشیه تالاب‌ها کرده است.

مسئول دبیرخانه مدیریت زیست‌بومی تالاب‌های محیط زیست، کهگیلویه و بویراحمد گفت: تدوین و اجرای این برنامه‌ها می‌تواند ضمن حفاظت از تالاب‌های استان، چارچوبی برای مدیریت بهره‌برداری خردمندانه و مسئولانه با همکاری همه ذی‌نفعان در تالاب‌های استان را فراهم آورد.

وی تصریح کرد: در این راستا برنامه مدیریت تالاب‌های استان با محوریت گردشگری جامعه‌محور و توسعه الگوهای نمونه گردشگری طبیعت‌محور تالابی و حمایت از معیشت‌های پایدار جوامع محلی در سازمان حفاظت محیط زیست کشور تصویب و برای اجرا به استان ابلاغ شد.

حاتمی خاطرنشان کرد: این مصوبه برای اجرا نیاز به تصویب در کارگروه امور زیربنایی استان دارد که با وجود گذشت هشت ماه از ابلاغ این مصوبه از طرف سازمان حفاظت محیط زیست، همچنان در اتاق‌های استانداری کهگیلویه و بویراحمد خاک می‌خورد و چشم‌انتظار و بلاتکلیف است.

کد خبر 751382

دیگر خبرها

  • تقدیر از معلم باید به فرهنگ همگانی تبدیل شود
  • توسعه پایدار بر مبنای حفاظت محیط زیست صورت گیرد
  • ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری
  • بلاتکلیفی ۸ ماهه یک مصوبه مهم زیست‌محیطی در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
  • روزانه بیش از ۲۰۰ تن پسماند در شهرستان مهاباد تولید می‌شود
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • تفکیک زباله در روستای قلعه بالای بیارجمند آغاز شد
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست