Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی‌فقیه در استان اصفهان با بیان اینکه توزیع آب توسط دولت باید عادلانه باشد گفت: جمعیت کنونی استان اصفهان ۵ میلیون نفر است و این جمعیت روز به روز افزایش پیدا کرده و لازم است تا بر اساس جمعیت فعلی اصفهان تأمین آب صورت پذیرد. ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۲ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی و فرهنگی دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان، آیت‌الله سید یوسف طباطبایی‌نژاد در دیدار وزیر نیرو اظهار داشت: آبرسانی به اصفهان مسئله‌ای است که مدیران دولتی از ابتدای انقلاب اسلامی نسبت به آن غفلت داشته‌اند و بدون اینکه آب انتقالی به اصفهان تقویت شود، آب به یزد انتقال یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه آب جزو انفال است و باید توزیع آن توسط دولت عادلانه باشد، افزود: جمعیت کنونی استان اصفهان 5 میلیون نفر است و این جمعیت روز به روز افزایش پیدا کرده‌ و لازم است تا بر اساس جمعیت فعلی اصفهان تأمین آب صورت پذیرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان اصفهان یادآور شد: بنده در دولت قبل و نیز در دیدار با مسئولان دولت کنونی تذکر داده‌ام که به فکر آبرسانی به استان اصفهان باشید چرا که این مسئله حیاتی است.

وی با اشاره به اجلاس مشترک اقتصادی ایران و روسیه در اصفهان و با تأکید بر لزوم توجه به کشت فراسرزمینی در روسیه عنوان کرد: ایران کشاورزان متخصصی دارد و این کشاورزان می‌توانند در زمین‌های حاصل‌خیز روسیه و با آب فراوان آنجا کشت داشته باشند و حتی محصولات تولیدی به کشور وارد شود.

طباطبایی‌نژاد با بیان اینکه تولید برق در کشور جزو افتخارات نظام اسلامی است، گفت: پیشرفت‌های علمی، خدماتی و رفاهی، توسعه راه‌ها و غیره نسبت به ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، پیشرفت‌های چشم‌گیری داشته است و لازم است تا مردم نسبت به آن آگاهی پیدا کنند.

وی با انتقاد از نرخ بالای سود بانکی خاطرنشان کرد: چرا یک دامدار باید به دلیل گرفتن وام 24 درصد، گوسفندانش را بفروشد تا پول بانک را بازپس دهد، در حال حاضر سود بانکی به گونه‌ای نیست که سرمایه‌های مردم به سمت تولید حرکت کند، از سوی دیگر دستگاه‌ها به گونه‌ای اقدام می‌کنند که تولیدکنندگان در کشور اذیت شوند، متأسفانه ما با تولید کننده رفیق نیستم و ضرورت دارد به تولیدکننده رسیدگی شود.

امام جمعه اصفهان اضافه کرد: لازم است تا کارهای زیربنایی اقتصاد ساماندهی شود تا دامداران، کشاورزان و تولیدکنندگان بتوانند تولید داشته باشند نه اینکه سرمایه خود را در بانک بگذارند و سود دریافت کنند.

وی بیان کرد: یکی از کارهای غلط و خلاف شرع بیمه ساختمانی است، بیمه ساختمانی وجود دارد که سازنده ساختمان، بر اساس متر باید پول پرداخت کند، در حالیکه در صورت حادثه، بیمه هیچ خسارتی نمی‌دهد و پرداختی‌های سازنده ساختمان به عنوان حق بیمه برای کارگران ساختمانی کشور هزینه می‌شود، این در حالی است که وظیفه دولت است تا از بودجه عمومی کشور نیمی از حق بیمه کارگران ساختمانی را همچون رانندگان پرداخت کند.

رضا اردکانیان در این دیدار با اشاره به سفر پوتین به ایران و دیدار با رهبر انقلاب در سال گذشته اظهار داشت: با پیشنهاد وزارت خارجه و تصمیم دولت، مسئولیت کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و روسیه از وزارت اقتصاد به وزارت نیرو واگذار شد و اجلاس این کمیسیون در شهر اصفهان به مدت یک روز برگزار شد، همچنین اجلاس دیگری با عنوان همکاری‌های تجاری و فرهنگی در تهران برگزار شد.

وزیر نیرو: 6.5 میلیون روستایی از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بهره‌مند هستنددستور وزیر نیرو برای تزریق نقدینگی جامعه به طرح‌های آب‌وبرق/ تا 3 ماه آینده روش‌ها اعلام می‌شوداصفهان| درخواست نماینده اردستان از وزیر نیرو؛ مجوز اختصاص آب به بخش صنعت صادر شود

وزیر نیرو افزود: روس‌ها برای توسعه روابط وابسته به ساز‌وکار کمیسیون مشترک هستند چراکه ارتباطات اقتصادی کشورهای بلوک شرق عمدتاً در چهارچوب کمیسیون‌های مشترک اقتصادی است.

وی بیان کرد: روسیه بازار خوبی برای محصولات کشاورزی ما دارد و در حال حاضر رقم بالایی از محصولات گلخانه‌ای ایران هر روز صبح‌ها در سوپر مارکت‌های مسکو وجود دارد، آنان اعلام آمادگی کردند 20 هزار هکتار مرتع را در یکی از استان‌های جنوبی روسیه در شمال قفقاز، برای دام پروری در اختیار ما بگذارند.

اردکانیان با بیان اینکه بخشی از نیازهای ما به غلات از روسیه تأمین می شود، عنوان کرد: از سال 1393، 5 کشور روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، بلاروس و ارمنستان برگرفته از مدل اقتصادی اتحادیه اروپا، اتحادیه اقتصادی اوراسیا را تشکیل دادند و این اتحادیه 190 میلیون نفر جمعیت دارند، آنان این 5 کشور را به یک منطقه آزاد تجاری میان خود تبدیل کرده‌اند و تعرفه ترجیحی قرار داده‌اند.

وی ادامه داد: در حال حاضر 40 کشور دنیا در صف عضویت در این اتحادیه قرار دادند و تنها عضویت کشورهای ویتنام و ایران پذیرفته شده است، عضویت کشورها در این اتحادیه باید به تصویب مجالس همه کشورهای مؤسس برسد.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: 502 کالای ایران و 360 کالاهای این اتحادیه مشمول تعرفه ترجیحی می‌شود و اثر فوق‌العاده مهمی بر روی اشتغال در کشور ما به ویژه بر صنایع متوسط و کوچک می‌گذارد.

وی یادآور شد: وزارت جهاد کشاورزی برای کشت فراسرزمینی مذاکراتی با کشورهای ارمنستان و برزیل داشته است اما شرایط به گونه‌ای نیست که محصولات تولیدی به کشور وارد شود.

اردکانیان درباره اتصال شبکه برق کشور به کشورهای همسایه گفت: شبکه برق ما به کشورهای همسایه همچون ترکیه، پاکستان، افغانستان، ترکمنستان، ارمنستان، آذربایجان و عراق که با آنان مرز زمینی داریم، متصل است، ما به کشورهای عراق، پاکستان و افغانستان همیشه برق می‌فروشیم و در زمان‌های پیک مصرف از ترکمنستان، ارمنستان و آذربایجان برق خریداری می‌کنیم.

وی بیان کرد: مذاکراتی با روسیه انجام شده تا شبکه برق ما از طریق آذربایجان و یا از مسیر ارمنستان و گرجستان به شبکه برق ایران متصل شود.

وزیر نیرو با اشاره به پیشرفت‌های کشور در حوزه تولید برق عنوان کرد: در دولت فعلی از سال 1392 تاکنون به صورت متوسط هر هفته 30 روستا دارای شبکه آبرسانی شده است.

انتهای پیام/ح

R41346/P/S6,51/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۹۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آستین: نیرو‌های روسیه در نیجر به نیرو‌های آمریکایی دسترسی ندارند

لوید آستین، وزیر دفاع ایالات متحده تایید کرد که نیرو‌های روسیه در همان پایگاهی در نیجر مستقر هستند که سربازان آمریکایی هستند. وی خاطرنشان کرد: روس‌ها در یک مجتمع جداگانه هستند و به نیرو‌های آمریکایی یا تجهیزات ما دسترسی ندارند.

اوایل روز جمعه، خبرگزاری روسی ریا نووستی به نقل از یک مقام پنتاگون اعلام کرد که روسیه و آمریکا تا زمانی که نیرو‌های آمریکایی از نیجر خارج شوند، پایگاه هوایی ۱۰۱ را به اشتراک می‌گذارند. این رسانه گزارش داد که نیرو‌های روسیه در این مدت برای "آموزش نیرو‌های محلی در مبارزه با تروریسم" وارد شدند.

اخیرا یک منبع دولتی در کشور نیجر تاکید کرد که واشنگتن باید یک جدول زمانی را برای خروج نیرو‌های آمریکایی از نیجر ارائه کند و نیرو‌های خود را از این کشور آفریقایی خارج کند. پس از لغو قرارداد همکاری نظامی با آمریکا، نیرو‌های آمریکایی دیگر حق انجام هیچ گونه آموزش یا تحرکی در خاک نیجر را ندارند و لغو این توافق به معنای ممنوعیت همه فعالیت‌های آنهاست. اخیرا، سخنگوی پنتاگون با اشاره به اینکه پنتاگون مذاکرات با نیجر را برای حفظ نیروهایش در این کشور آغاز کرده تاکید کرد که ایالات متحده به ماموریت خود برای مبارزه با تروریسم در منطقه ساحل، به رغم تایید خروج نظامی خود از نیجر، ادامه خواهد داد.

گاردین پیش از این گزارش داد که ایالات متحده بیش از هزار نفر از نیرو‌های خود را از نیجر خارج خواهد کرد. این اقدام، یک پیروزی استراتژیک برای روسیه خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • انتقاد امام جمعه اردبیل از وزارت نیرو در مدیریت سدها
  • پیام تشکر وزیر کشور برای یافتن یسنا
  • مسوولان از ظرفیت نیروهای متخصص و متعهد شمال فارس نیز استفاده کنند
  • قدردانی وزیر کشور از نیرو‌های امدادی در یافتن کودک گلستانی
  • تاکید مجدد ماکرون بر طرح اعزام نیرو به اوکراین
  • نیرو‌های روسی در آستانه تسلط بر شهر راهبردی «چاسوف یار» هستند
  • آستین: نیرو‌های روسیه در نیجر به نیرو‌های آمریکایی دسترسی ندارند
  • وزیر فرهنگ و ارشاد با همتای آذربایجانی خود دیدار کرد
  • امیرعبداللهیان بر توسعه روابط ایران و لبنان تاکید کرد
  • تاکید امیرعبداللهیان بر تفاهم در انتخاب رئیس جمهور لبنان