Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار بوشهر با قدردانی از راه‌اندازی خط کشتیرانی بوشهر - قطر گفت: با توجه به ظرفیت بالای استان بوشهر در عرصه گردشگری دریایی، در راستای حمایت از این بخش، تسهیلات بدون سود پرداخت می‌شود. ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۴ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، عبدالکریم گراوند ظهر امروز در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان بوشهر با تاکید بر توجه به رونق اقتصادی و تجاری در استان بوشهر اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین‌ ظرفیت‌های استان ساحلی بوشهر فعالیت تجارت دریایی است که در این راستا امکانات مورد نیاز فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، حل مشکلات تولیدکنندگان و تجار را مورد تاکید قرار داد و افزود: بیش از 60 درصد فعالیت اقتصادی استان بوشهر در بخش خدمات و بیشترین فعالیت آن اقتصاد مبتنی بر تجارت است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه زندگی و معیشت بخش عمده‌ای از مردم ساحل نشین استان بوشهر با دریا و تجارت دریایی گره خورده است افزود: حل مشکلات این حوزه باید در اولویت قرار بگیرد تا معیشت مردم ساحل نشین استان بوشهر خدشه‌دار نشود.

گراوند با تاکید بر فعال شدن پنجره واحد تجاری استان بوشهر گفت: یکی از عوامل مهم مشکلات در حوزه سرمایه‌گذاری، پیچ‌وخم سیستم‌های اداری است که این مهم سبب استرس و بروز مشکلات در این عرصه شده است.

وی، با تاکید بر رونق سرمایه‌گذاری در استان بوشهر افزود: دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها باید در عرصه رونق سرمایه‌گذاری همکاری‌های خود را با بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران تسریع کنند تا طرح‌‌ها  گرفتار پیچ‌وخم  نظام اداری نشوند.

استاندار بوشهر با قدردانی از حوزه‌های مالیاتی و گمرکی در همکاری با حل مشکلات تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران تاکید کرد: تامین اجتماعی هم باید همراهی خود با این حوزه افزایش دهد چراکه حیات کاری تامین اجتماعی به محیط‌های کارگری و اقتصادی وابسته است.

گراوند، تعطیلی محیط‌های کارگری را سبب تحت‌الشعاع قرار گرفتن اشتغال و پرداخت بیمه بیکاری دانست و تصریح کرد: اگر حمایت از تولیدکنندگان نباشد سبب بروز آسیب به این عرصه  و دیگر بخش‌های تحت پوشش آن می‌شود.

وی، با تاکید بر همکاری اتاق بازرگانی بوشهر با استان‌های هم‌جوار برای توسعه فعالیت‌های تجاری در بنادر و گمرکات استان بوشهرخاطر نشان کرد: نشست تخصصی بازرگانان استان‌های بوشهر با دیگر استان‌ها می‌تواند با زبان مشترک مشکلات را بررسی و برطرف کنند.

استاندار بوشهر از راه‌اندازی خط کشتیرانی بوشهر - قطر خبر داد و بیان کرد: این شناور دارای ظرفیت فوق‌العاده‌ای در عرصه تجارت و گردشگری دریایی است باید از این ظرفیت استفاده حداکثری شود.

گراوند با بیان اینکه هزینه حمل و نقل هوایی افزایش یافته است افزود: حمل و نقل دریایی ارزان‌ترین راه برای فعالیت تجاری است که با توجه به استقرار خط کشتیرانی بوشهر - قطر باید این این قابلیت در عرصه تجارت و گردشگری استفاده بهینه شود.

وی، با تاکید بر حمایت سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری دریایی بیان کرد:  با توجه به ظرفیت بالای استان بوشهر در عرصه گردشگری دریایی، در راستای حمایت از این بخش، تسهیلات بدون سود پرداخت می‌شود.

طرح‌های گردشگری دریایی در استان بوشهر افزایش می‌یابد طرح‌های گردشگری دریایی در نقاط ساحلی استان بوشهر اجرا‌ می‌شود طرح‌های گردشگری دریایی استان بوشهر تدوین شد

استاندار بوشهر حمایت از مجموعه‌های تولیدی را یک ضرورت دانست و با اشاره به ظرفیت تولید بذر مورد نیاز محصولات کشاورزی در شهرستان دشتی تصریح کرد: برای واگذاری مجموعه تولید بذر کشاورزی در شهرستان دشتی به بخش خصوصی همکاری‌های لازم مورد توجه قرار دارد چراکه این بخش ضمن تامین بذر مورد نیاز محصولات کشاورزی، در جلوگیری از واردات نقش مهم و موثری ایفا می‌کند.

انتهای پیام/ ت

R41363/P/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۹۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل

رئیس کمیته امداد شهرستان بابل گفت: با اجرای سیاست توانمندسازی مددجویان در سال ۱۴۰۲ به ۱۳۷۰ نفر از مددجویان، تسهیلات کاریابی و اشتغالزایی پرداخت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، احمد نیک پور با اشاره به اجرای طرح اشتغالزا در بابل گفت: برای اجرای طرح های اشتغال در سال گذشته با توجه به تفاهم‌نامه منعقد شده مرکز با بانک‌های عامل از محل تبصره 16 و 18  و منابع صندوق امداد ولایت، مبلغ 140 میلیارد و 803 میلیون تومان تسهیلات پرداخت شد.

وی افزود: این تسهیلات در زمینه کشاورزی، صنعتی، دامپروری، صنایع دستی و خدمات پرداخت شد.

رئیس کمیته امداد بابل تصریح کرد: در این فرصت‌ها 812 نفر از مددجویان و مجریان طرح های اشتغال با مهارت مختلف و پایدارسازی مشاغل آشنا شدند.

وی افزود: آشنایی با بازار کسب و کار و  اصول بازاریابی در کنار فروش محصولات با ورود اساتید دانشگاه، جهاد سازندگی و اداره دامپزشکی از خدمات ارائه شده در  آموزش کسب و کار است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • راه‌اندازی سیستم پرداخت بدون تماس در حمل‌ونقل عمومی آتن
  • راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است
  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • کتاب «خانه زیر آب و جوجه لاک پشت ها» منتشر شد
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • بسیج‌ سازندگی در عرصه‌های مورد نیاز کشور خوش درخشیده است
  • نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد