Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - دیده‌بان حقوق بشر می‌گوید با ۱۱ بازداشتی سابق که تحت آزار و اذیت قرار داشتند و شاهد آزار ۴۰ فرد دیگر بودند، گفت‌وگوهایی انجام داده است.
دیده‌بان حقوق بشر در گزارشی نیروی‌های حامی دولت نیکاراگوئه را به جرایم حقوق بشری در جریان سرکوب پس از تظاهرات اخیر علیه رئیس‌جمهور متهم کرده و تحریم مقامات رده بالای این کشور را خواستار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پس از آغاز جریان تظاهرات علیه دانیل اورتگا، رئیس جمهور نیکاراگوئه در آوریل سال ۲۰۱۸، بیش از ۷۰۰ نفر بازداشت شدند و ۳۲۵ نفر که عمدتاً شامل مخالفان بودند، در درگیری با نیروهای امنیتی کشته شدند. این جریان پس از جنگ داخلی دهه ۱۹۸۰ در این کشور، بدترین بحران سیاسی محسوب می‌شود.
دیده‌بان حقوق بشر می‌گوید با ۱۱ بازداشتی سابق که تحت آزار و اذیت قرار داشتند و شاهد آزار ۴۰ فرد دیگر بودند، گفت‌وگوهایی انجام داده است.
خوزه میگل ویوانکو، مدیر دیده‌بان حقوق بشر در آمریکا می‌گوید که دانیل اورتگا در جریان تظاهرات سال ۲۰۱۸ از خود تعهدی بابت اجرای عدالت درخصوص قربانیان سرکوب وحشیانه توسط پلیس و نیروهای مسلح، نشان نداده است.
این گروه خواستار اعمال تحریم‌هایی از قبیل توقیف دارایی‌ها و ممنوعیت سفر اورتگا و دیگر مقامات بلند پایه این کشور شده است.
پزشکانی که این سازمان با آنها مصاحبه کرده نیز اظهار داشتند بسیاری از افرادی که تخت مداوا بودند، نشانه‌های آسیب دیدگی فیزیکی داشتند که با توصیفات بازداشتیان از آزار و شکنجه‌شان، مطابقت دارد. این شکنجه‌ها شامل تجاوز، غرق مصنوعی، شوک الکتریکی، اسید سوختگی، اعدام ساختگی و کشیدن ناخن می‌شود.
دیده‌بان حقوق بشر افزود: "این موارد مستند با الگوی سیستماتیک آزار و اذیت مخالفان که توسط فعالان حقوق بشر گزارش شده‌اند، مطابقت دارند."
در ماه اوت گذشته، دفتر حقوق بشر سازمان ملل اعلام کرد که گزارش‌هایی از نقض حقوق بشر شامل زیاده‌روی در اعمال زور، قتل‌های فراقانونی، ناپدید شدن مخالفان، بازداشت‌های گسترده و نمونه‌های شکنجه و خشونت‌های جنسی در مراکز بازداشت، ثبت شده است.
دیده‌بان حقوق بشر همچنین اظهار داشت که نشانه‌هایی از تعقیب قانونی نیروهای پلیس یا اعضای مسلح حامی دولت که مرتکب این آزارها شده‌اند، در دسترس نیست.
ایالات متحده آمریکا، همسر اورتگا، معاون وی و نیز لارنو اورتگا، پسرش را تحریم کرده است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: حقوق بشر حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۱۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از «گردانِ آزار» رژیم صهیونیستی چه می‌دانیم؟

امریکا به تازگی اعلام کرده یکی از گردان‌های ارتش رژیم اسرائیل به نام «نتزاه یهودا» را به دلیل نقض حقوق‌ بشر تحریم خواهد کرد؛ مأموریت و تفاوت این گردان رژیم صهیونیستی با بقیه نیروهای نظامی‌اش چیست؟

به گزارش مشرق، «نتزاه یهودا» نود و هفتمین یگان از ارتش رژیم اسرائیل است که نیروهای مذهبی حریدی یا افراطی در آن خدمت می‌کنند. هرچند اکثریت چشمگیر یهودیان حریدی برای ادامه درس مذهبی در کالج‌های علوم دینی از خدمت در ارتش اسرائیل معافیت می‌گیرند، اما این یگان وابسته به نیروی زمینی از سال ۱۹۹۹ میلادی (۲۵ سال پیش) امکان پیوستن حریدی‌های علاقمند به سربازی را برای پیوستن به ارتش فراهم کرده است.

رژیم صهیونیستی به دلیل کمبود سرباز در ارتش با پیوستن افراطی‌ها به نیروی نظامی موافقت کرد و به این گردان اجازه داد تا اعمال مذهبی خود را به جا بیاورند. این گردان «تنها واحد تک‌جنسیتی در ارتش اسرائیل» است و در آن نه تنها زنان حضور ندارند، بلکه تعامل این نیروها با زنان سرباز دیگر نیز محدود شده است.

گردان آزاردهنده

گزارش‌هایی در خصوص ارتکاب خشونت‌های منتسب به نیروهای این یگان، از حدود پنج سال پیش در رسانه‌های اسرائیلی بازتاب یافت. این در حالی بود که تا پیش از آن، برپایی و فعالیت این گردان مورد استقبال قرار گرفته و به خاطر تشویق حریدی‌ها به خدمت در ارتش، جوایز ملی رژیم صهیونیستی را نیز دریافت کرده بودند.

اما زمانی که دو سال پیش جسد یک شهروند ۷۸ساله فلسطینی- آمریکایی در شهر جلجیلیه پیدا شد که دستانش بسته و پارچه‌ای در دهانش فرو رفته و در سرما جان خود را از دست داده بود، حساسیت به این گردان افزایش یافت.

این پرونده به دلیل تابعیت دوگانه عمر اسد توجه وزارت خارجه ایالات متحده را به خود جلب کرد. ارتش رژیم صهیونیستی در آن مقطع زمانی گفت که سربازان به دلیل امتناع اسد از همکاری، موقتاً دهانش را با یک نوار پارچه‌ای و دستانش را با بست‌ کمربندی بسته بوده‌اند.

فرمانده گردان «نتزا یهودا» به دلیل این واقعه توبیخ شد و دو افسر از کار برکنار شدند، اما دادستان‌های نظامی رژیم صهیونیستی اعلام کردند که هیچ ارتباطی بین اشتباهات سربازان و مرگ عمر اسد وجود ندارد.

به گزارش «یورونیوز» علاوه بر پرونده مرگ عمر اسد، چندین رویداد دیگر نیز نام گردان «نتزا یهودا» را به میان آورده است. در برخی از این رویدادها، که برایشان مدارک ویدئویی نیز موجود است، سربازان «نتزاه یهودا» به سوء‌استفاده از زندانیان فلسطینی متهم شده‌اند. این گردان عمدتاً در کرانه باختری رود اردن فعالیت می‌کرد، اما در اواخر سال ۲۰۲۲ و پس از انتقاد ایالات متحده از این منطقه خارج شد و اکنون در غزه مشغول به فعالیت است.

تحریم آمریکا، تهدید رژیم اسرائیل

«آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا، جمعه گذشته گفت درباره اتهاماتی مبنی بر نقض قوانین حقوق بشری ایالات متحده توسط اسرائیل «تصمیماتی» را اتخاذ کرده و احتمالا «خیلی زود» اعلامیه‌ای در این خصوص منتشر خواهد شد. این قوانین که به نام «لیهی» شناخته می‌شوند و توسط سناتور پاتریک لیهی در اواخر دهه ۹۰ میلادی تدوین شده‌اند، ارائه کمک نظامی به افراد یا واحدهای نیروی امنیتی را که مرتکب نقض فاحش حقوق بشر شده‌اند، ممنوع می‌کند. اگر این تحریم‌ها وضع شوند، اعضای این گردان اجازه دریافت کمک‌های آموزشی و تجهیزات آمریکایی را نخواهند داشت.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش احتمال تحریم این یگان را «اوج پوچی و بی‌اخلاقی» خواند و گفت دولتش در برابر این اقدامات مقابله خواهد کرد. «بنی گانتس»، عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی نیز در تماس تلفنی با آنتونی بلینکن از او خواست امریکا در تصمیم پیش‌رو تجدید نظر کند.

منبع: نور نیوز

دیگر خبرها

  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از حمله و آزار و اذیت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • آزار زنان در مراسم ترحیم؛ متهم به مادرمرده هم رحم نکرد | مرد موطلایی از طعمه‌ها فیلم سیاه می‌گرفت
  • بازداشت قاچاقچی حرفه‌ای موادمخدر در بزرگراه آزادگان تهران
  • از «گردانِ آزار» رژیم صهیونیستی چه می‌دانیم؟
  • عصبانیت شدید ارگان دولت از مطرح شدن نام رئیسی در برخورد با بی‌حجابی
  • عصبانیت رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیس با بی‌حجابی
  • عصبانیت رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیس با بی حجابی
  • عصبانی رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیسی با بی حجابی
  • حقوق واقعی کارگران دیده شود
  • وزارت خارجه آمریکا ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرد