Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

دوستداران علی شریعتی که سراسر زمین چمن دانشگاه را با حضور پرشور خود مفروش کرده بودند، آرام و قرار نداشتند و هر لحظه فضای دانشگاه را با شعارهای‌شان به لرزه درمی‌آوردند. آن‌ها شعار می‌دادند: «اسلام پیروز است، ارتجاع نابود است»، «رحم به اهریمنان، ستم به مستضعفان»، «که هستند دشمنان دین ما، راست و فرصت‌طلب و چپ‌نما»، «مزدور آمریکایی، جاسوس اسرائیلی، اعدام باید گردد»، «بازپرس انقلابی حامی انقلاب است»، «درود بر خمینی، سلام بر شریعتی»، «درود بر مصدق، سلام بر طالقانی» (آیندگان: ۳۰ خرداد ۶۰)

جلوی تریبونی که برای سخنرانان در نظر گرفته شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمله‌ای از علی شریعتی بر روی پارچه‌ای سفید همراه با تصاویر امام خمینی، آیت‌الله طالقانی، مصدق و  شریعتی خودنمایی می‌کرد. یکی از شرکت‌کنندگان نیز پلاکاردی در دست داشت که روی آن نوشته شده بود: «مصدق و شریعتی زنده‌اند، مرگ بر پنج مفسدین: کارتر، سادات، بگین، تره‌کی و البکر، درود بر کارگران صنعت نفت» (آیندگان: ۳۰ خرداد ۶۰)

پیام آیت‌الله طالقانی

پس از سخنان آغازین مراسم و خیرمقدم به شرکت‌کنندگان، پیام آیت الله طالقانی به مناسبت سالروز درگذشت  شریعتی توسط استاد محمدمهدی جعفری برای حاضران قرائت شد. در بخش‌هایی از این پیام آمده بود: «... دکتر شریعتی درخت مبارک زیتون و شمعی بود برافروخته که با زیر پا گذاشتن شهرهای عشق شرق و غرب، در خم هیچ کوچه‌ای نماند، در پرتو هدایت قرآن پا بر سر شرق و غرب گذاشت و از همگان گذشت و سرانجام پربار و بی‌امان و درنگ‌نشناس مقصد جوانان سرگردان در میان راه‌ها و کوره‌راه‌ها و بن‌بست‌ها را روشن ساخت... او با شناختی عمیق که از اسلام و آگاهی عینی که از عقب‌ماندگی‌های ملل مسلمان داشت و با درک این واقعیت که ضعف و عقب‌ماندگی‌ها بر اثر مسخ تعالیم اسلام است نه از اسلام راستین و اصیل موثرترین راه را در بازگشت به خویشتن خویش دید و خودباختگان و از خودبیگانه شدگان را به خود آورد تا آنان که در برابر سحر و افسون‌های افوسن‌گران غرب تعادل از دست داده، برق و جلای زندگی مصرفی چشم‌شان راخیره کرده، مجذوب عناوین فریبای دموکراسی و لیبرالیسم شده بودند، به گنجینه‌های پوشیده در زیر اغراض، یعنی مایه‌های خودی و قرآنی، بازگردند...» (آیندگان: ۳۰ خرداد ۶۰)

پیام مهندس بازرگان

در ادامه احمد صدر حاج سیدجوادی، وزیر کشور، پشت تریبون قرار گرفت و از طرف خود و اعضای دولت موقت جمهوری اسلامی شهادت شهید دکتر علی شریعتی را به پدر و خانواده‌اش تسلیت گفت و اظهار داشت که چون مهندس بازرگان به دلیل گرفتاری‌های زیاد نتوانسته است در این مراسم حضور یابد پیامی فرستاده است که توسط او خوانده می‌شود.

در پیام مهندس بازرگان چنین آمده بود: «... افکار شریعتی با آن قلم سحرانگیز و لحن گیرا و تاثیر او مخصوصا در نسل جوان داخل و خارج کشور، در شرکت‌کنندگان انقلاب و در شهید شدگان زنده و حامل بوده و هست و الحق نقش بزرگی در انقلاب اسلامی ایران داشته است...» (آیندگان: ۳۰ خرداد ۶۰)

در پی قرائت پیام نخست‌وزیر شعری در ستایش از  شریعتی خوانده شد، سپس آیت‌الله صدر بلاغی درباره مقام و شهادت شریعتی سخن گفت و نامه‌ای را که شخصی خطاب به  میناچی، وزیر ارشاد ملی، نوشته بود قرائت کرد، در این نامه به دستگیری فرزندان آیت‌الله طالقانی، اختلاف آقای مطهری و  شریعتی و... اشاره شده بود.

علی‌اصغر حاج سید جوادی و حبیب‌الله پیمان نیز سخنانی در گرامی‌داشت یاد دکتر شریعتی ایراد کردند.

در پایان این مراسم استاد محمدتقی شریعتی، پدر شریعتی، از شرکت‌کنندگان در مراسم سپاسگزاری کرد و پیام پشتیبانی بیش از پنجاه گروه خوانده شد.

 

 

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۱۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزی به نام تلفن!/الو... صدا میاد؟

یکی از بزرگترین نوآوری‌های فناوری ارتباطات تا به امروز تلفن است، با استفاده از آن، ما بر فراز کوهها، اقیانوس‌ها متصل شده ایم.

به گزارش ایسنا، به نقل  از همشهری آنلاین، چشم‌هایتان را ببندید و جهانی را تصور کنید بدون اینترنت و اپلیکیشن و چت و پیامک، بدون تلفن؛ جهانی که در آن آدم‌ها تنها راه ارتباطی‌شان دیدن همدیگر بود و نهایتا مثل سرخ‌پوست‌ها می‌توانستند با دود به هم پیام بدهند.

 سخت است نه؟ اصلا تصور اینکه تلفن از زندگی تکنولوژی زده ما حذف شود، دشوار است و کمتر کسی پیدا می‌شود که در این دوره و زمانه، یک موبایل هوشمند یا ساده همراهش نباشد.

گراهام بل وقتی تلفن را اختراع کرد، فکرش را هم نمی‌کرد که اختراعش اینقدر در زندگی بشریت نقش مهمی ایفا کند و بخش جدایی‌ناپذیری از دنیای ارتباطات امروز ما شود. واقعیت این است که اختراع بل، با اینکه خیلی‌های‌مان را دچار گردن‌دردهای پیامکی کرده و در جمع‌های دوستانه و مهمانی‌ها هم کنار گذاشته نمی‌شود، اما اگر نباشد، فاصله‌ها پررنگ‌تر به‌نظر می‌رسند و آدم‌هایی که در کل دنیا پخش شده‌اند و از هم دورند، دیر به دیر از حال هم باخبر می‌شوند. در واقع تلفن آدم‌ها را به هم نزدیک‌تر و ارتباط را راحت‌تر کرده است. اصلا مگر ما از یک اختراع چه چیز دیگری می‌خواهیم؟

امروز، روز جهانی تلفن است. این روز به این مناسبت نامگذاری شده تا قدر این وسیله ارتباطی را که برای وصل کردن آمده بیشتر بدانیم و برای چند دقیقه‌ای هم که شده، با یک آدم از راه دور تماس بگیریم و صدایش را از پشت خطوط پیام بشنویم تا حال‌مان خوش شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیماران اروندی در منطقه آنژیوگرافی می شوند
  • روزی به نام تلفن!/الو... صدا میاد؟
  • روزی به نام تلفن!
  • نخستین سالگرد شهادت آیت الله سلیمانی در زاهدان برگزار می‌شود
  • برگزاری مراسم اولین سالگرد شهادت آیت الله سلیمانی در زاهدان
  • بزرگداشت سالگرد ارتحال آیت‌الله بروجردی در قم برگزار شد
  • شصت و پنجمین سالگرد ارتحال آیت الله العظمی بروجردی برگزار شد
  • (تصاویر) مراسم شصت و پنجمین سالگرد ارتحال آیت الله بروجردی
  • مراسم اولین سالگرد شهادت آیت الله سلیمانی در زاهدان برگزار می شود
  • امشب: مراسم سالگرد آیت‌الله بروجردی در مسجد اعظم قم/ 3 ویژگی مرجع فقید